- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Bunu ve çok daha fazlasını pek çok şekilde ilettim zaten. Mesele beni dinleyip dinleyip sonunda gene kendi bildiğini okuması. Kendini bile bile ateşe atması. Çok iradesiz davranıyor gerçekten.
tamamen kendisini anlatıor ve ona taktik vermemi istiyor adamı kendine bağlamak için zaten...ama diğer yandan adamı hayatından çıkaracağını, bitireceğini ama adam ondan sıkılmadan o önce bitirmek isteyeceğini söylüyor. kendiyle çelişiyor bunun da farkında. valla adamı bir güzel benzetmek istiyorum ama şu da var, adam onun böyle kafayı yediğinden bihaber, bilse belki kendisi başıma dert mi alıcam diye arkasına bakmadan kaçacak.
canım aynı durumda bir arkadasım var oda bnm çok yakınım ama bizlerde ayrı sehirlerdeyiz ne yaptıysak ne dediysek vazgeciremedk hatta cocuk bile aldırdı o adamdan büyülenmiş gibi hiçbirşey dinlemiyo dinliyo gibi yapıyor tamam diyor ama adam aradığında herşeyi unutuyor bence arkadasın için git o adamı bul ve karısına söylemekle tehdit et ve arkadaşından ayır onu inan bana başka çaresi yok ya arkadaşının kendi sonunu hazırlamasını bekliceksin bir sürü örneği var ben sana ileri boyutunu söylüyorum çocuk alıracak, ailesi ögrnecek etraftan insanlar öğrenip dedikodu cıkacak işyerinden insanlar ögrenicek ve hayatı cekilmez noktaya gelcek zaten psikolojileri normal değil sonrasında cok agır seyler yasıyorlar
Bunu ve çok daha fazlasını pek çok şekilde ilettim zaten. Mesele beni dinleyip dinleyip sonunda gene kendi bildiğini okuması. Kendini bile bile ateşe atması. Çok iradesiz davranıyor gerçekten.
Dün gece gene 1 saatten fazla konuştuk. Tüm sabrımla ona doğruları göstermeye çalıştım. En son karar verdiği şey adam bunu aradığında artık görüşmek istemediğini söyleyecek. Yalnız durum şu ki adam arayacağım şu an toplantıdayım demesine rağmen aramamış. Arkadaşım unutulduk herhalde diye mesaj atınca ona da çok yoğun olduğunu,ilk fırsatta arayacağını söyleyerek cevap vermiş. Bizimki de kesin aramayacak beni geçiştiriyor, artık benden sıkıldı diye delirdi. Ben bitiremedem o bitirirse çok kötü olurum vs diyor. Adamdan kurtuldu diye sevineceğine şimdi de ego meselesi haline getirdi....
benim bir arkadaşımda böyle bir durum yaşadı.evli biriyle görüşyordu.evli biri yüzde doksan heyecan arıyordur karısından boşanacağı için görüşmez.bir de kariyeri oturmuş biriyse boşanıp kendinden genç biriyle evlenmeyi kendine yediremez, asla da yapmaz.körkütük aşık olsa bile.bir an önce tüm alakasını kesmesi lazım konuştukça saygıyı yitirip çirkefleşebilir karşı taraf .kız o zaman daha pişman olur konuştuğu için.
tüm alakasını kesmek de istemiyor, adam buna uzaktan uzağa aşık kalsınmış ama buluşmak yakınlaşmak istemesinmiş....başka....??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?