- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bunu ve çok daha fazlasını pek çok şekilde ilettim zaten. Mesele beni dinleyip dinleyip sonunda gene kendi bildiğini okuması. Kendini bile bile ateşe atması. Çok iradesiz davranıyor gerçekten.
Bak canim benim bi kuzenim var cok iyi aramiz ama konu sevgili olunca yanlis yaptigini goruyorum (tbi evli biriyle iliskisi yok ama karsisindaki kuzenimi kandiriyor mesela) ve uyariyorum saatlerce sabaha kdr sohbet edioruz anlatiyorum devam ederse ne olur diye inanirmisin oyle dinliyorki hak veriyor keisnlikle soylediklerni yapcam dioer ama ikinci gun bakiorum kafasiba gore hareket etmis ama bi sure sonra pisman oluor ve ben biktimmmmmmmm. Resti cektim dedimki sakin bana birdaha sevgili meselelerini acmiorsun kimle ne halt yiyosan ye umrumda deil kendi dusen aglamaz ve smdi anlatmior ohh rahatladim.. kendi dusuo kendi goruyor yanlisi yada goremiyor aci crkior ama yeter yani bana akil danisip aptal yerine sokup saatlerce konusturuyor sonrada hepsini cope atip istedigini yapio. Ya ben mal miyim yaaa onun salakca hatalarina uzulup akil ariyacam mantik yurutecem kendi ogrensin benim ogrendigim gbi! Sizde hiccccc kendinizi yipratmayin degmez gercekten birakin kendi rezil olsun dussun aci ceksin kullanilsin emin ol bunu yasadiginda bidaha bole bi mallik yapamicaktir ama direk engellersen bu adami hicbise yasamadan, yanlisi farkedemicektir ve daha beterini ilerde yapacaktir soliceklerm bu kdr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.