• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım kendisini uçuruma sürüklüyor

Bunu ve çok daha fazlasını pek çok şekilde ilettim zaten. Mesele beni dinleyip dinleyip sonunda gene kendi bildiğini okuması. Kendini bile bile ateşe atması. Çok iradesiz davranıyor gerçekten.

Bak canim benim bi kuzenim var cok iyi aramiz ama konu sevgili olunca yanlis yaptigini goruyorum (tbi evli biriyle iliskisi yok ama karsisindaki kuzenimi kandiriyor mesela) ve uyariyorum saatlerce sabaha kdr sohbet edioruz anlatiyorum devam ederse ne olur diye inanirmisin oyle dinliyorki hak veriyor keisnlikle soylediklerni yapcam dioer ama ikinci gun bakiorum kafasiba gore hareket etmis ama bi sure sonra pisman oluor ve ben biktimmmmmmmm. Resti cektim dedimki sakin bana birdaha sevgili meselelerini acmiorsun kimle ne halt yiyosan ye umrumda deil kendi dusen aglamaz ve smdi anlatmior ohh rahatladim.. kendi dusuo kendi goruyor yanlisi yada goremiyor aci crkior ama yeter yani bana akil danisip aptal yerine sokup saatlerce konusturuyor sonrada hepsini cope atip istedigini yapio. Ya ben mal miyim yaaa onun salakca hatalarina uzulup akil ariyacam mantik yurutecem kendi ogrensin benim ogrendigim gbi! Sizde hiccccc kendinizi yipratmayin degmez gercekten birakin kendi rezil olsun dussun aci ceksin kullanilsin emin ol bunu yasadiginda bidaha bole bi mallik yapamicaktir ama direk engellersen bu adami hicbise yasamadan, yanlisi farkedemicektir ve daha beterini ilerde yapacaktir soliceklerm bu kdr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aynı durumda bir arkadasım var oda bnm çok yakınım ama bizlerde ayrı sehirlerdeyiz ne yaptıysak ne dediysek vazgeciremedk hatta cocuk bile aldırdı o adamdan büyülenmiş gibi hiçbirşey dinlemiyo dinliyo gibi yapıyor tamam diyor ama adam aradığında herşeyi unutuyor bence arkadasın için git o adamı bul ve karısına söylemekle tehdit et ve arkadaşından ayır onu inan bana başka çaresi yok ya arkadaşının kendi sonunu hazırlamasını bekliceksin bir sürü örneği var ben sana ileri boyutunu söylüyorum çocuk alıracak, ailesi ögrnecek etraftan insanlar öğrenip dedikodu cıkacak işyerinden insanlar ögrenicek ve hayatı cekilmez noktaya gelcek zaten psikolojileri normal değil sonrasında cok agır seyler yasıyorlar

tamamen kendisini anlatıor ve ona taktik vermemi istiyor adamı kendine bağlamak için zaten...ama diğer yandan adamı hayatından çıkaracağını, bitireceğini ama adam ondan sıkılmadan o önce bitirmek isteyeceğini söylüyor. kendiyle çelişiyor bunun da farkında. valla adamı bir güzel benzetmek istiyorum ama şu da var, adam onun böyle kafayı yediğinden bihaber, bilse belki kendisi başıma dert mi alıcam diye arkasına bakmadan kaçacak.

tamamen kendisini anlatıor ve ona taktik vermemi istiyor adamı kendine bağlamak için zaten...ama diğer yandan adamı hayatından çıkaracağını, bitireceğini ama adam ondan sıkılmadan o önce bitirmek isteyeceğini söylüyor. kendiyle çelişiyor bunun da farkında. valla adamı bir güzel benzetmek istiyorum ama şu da var, adam onun böyle kafayı yediğinden bihaber, bilse belki kendisi başıma dert mi alıcam diye arkasına bakmadan kaçacak.

İnsanoğlu hataya yeltenebilir bu normal
Ama bu kadar uyarı, bu kadar nasihate hala yerinde sayıyorsa
Olduğu yerde bırakacaksın
İnsanlar eşlerinden, ailelerinden ayrılıyor arkadaş bırakılmayacak bir şey değil
Zaten elinden geleni yapmışsın
Sakın adamla irtibata falan geçme, insanoğlu çiğ süt emmiştir öyle bir şey olur ki kendini aklayamazsın
Boşver çocuk değil sonuçta, açık bir dille görüşmek istemediğini söyle, yoluna gitsin

canım aynı durumda bir arkadasım var oda bnm çok yakınım ama bizlerde ayrı sehirlerdeyiz ne yaptıysak ne dediysek vazgeciremedk hatta cocuk bile aldırdı o adamdan büyülenmiş gibi hiçbirşey dinlemiyo dinliyo gibi yapıyor tamam diyor ama adam aradığında herşeyi unutuyor bence arkadasın için git o adamı bul ve karısına söylemekle tehdit et ve arkadaşından ayır onu inan bana başka çaresi yok ya arkadaşının kendi sonunu hazırlamasını bekliceksin bir sürü örneği var ben sana ileri boyutunu söylüyorum çocuk alıracak, ailesi ögrnecek etraftan insanlar öğrenip dedikodu cıkacak işyerinden insanlar ögrenicek ve hayatı cekilmez noktaya gelcek zaten psikolojileri normal değil sonrasında cok agır seyler yasıyorlar

Bence fazlasiyla hak ediyor o kiz bu saydiklarinizi..
Arkadas ne yazmis zaten bakin benden taktik istiyor kendine adami nasil baglar diye 😳😳
Boylelerinin anasi babasida ogrensin adida ciksin arkalarindan bilmemne diyede bagirilsin hatta..
Vallahi tutamiyorum kendimi nevrim donuyo yaa..
Bir kadin bukadar mi kendini assaglayabilir bukadar mi yerin dibine kendini sokabilir bu kadar mi namussuz olabilir.. Offff
Allah islah etsin Allah onlari bildigi gibi yapsin... 😣😣
Birde adam aramiyor diye sinirleniyormus hanim efendi..
Allah akil fikir versin yaa ne diyim!

Arkadasim valla brak kendi haline hic bulasma yok adamla konuscaksin tehdit etceksin fln..
Ugrasma baskalarinin serefsizlikleriyle degmez valla.

Bunu ve çok daha fazlasını pek çok şekilde ilettim zaten. Mesele beni dinleyip dinleyip sonunda gene kendi bildiğini okuması. Kendini bile bile ateşe atması. Çok iradesiz davranıyor gerçekten.

En nefret ettiğim insan modeli. tavsiye ister, verirsin ama yapmaz. Hatta dinlemez bile, sadece sizi günlüğü gibi görür ve anlatır.
Yapabileceğiniz birşey kalmamış maalesef. O yüzden profesyonel yardım almasını önerebilirsiniz, sağlıklı bir ruh hali değil bu.

Evet kızlar, profesyonel yardım alması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. Bunu ona da söyledim. Umarım bir an önce bunu yapar, aksi takdirde hem kendinin hem de benim psikolojimizi iyice bozacak. Çünkü empati yapmaktan ben de bitap düştüm. Kah ona sinirleniyorum kah üzülüyorum. Üzülüyorum çünkü hem kaç senelik dostum dediğim insan, hem de aklı başında bir insan nasıl oluyor da hata yaptığını, git gide yanlışa battığını bile bile kendini kaptırıyor, kendini kurtaramıyor şaşırarak izliyorum. İnsan oğlunun psikolojisi çok enteresan bişey...

Benzer bir durumu yaşadım yıllar önce...arkadaşımı "sen nasıl böyle bir şey yaparsın,senin gibi biriyle görüşemem" deyip kestirmiştim. Yıllar sonra tesadüfen karşılaştığımda kızı nerdeyse sadece gözleri ve bakışından tanımıştım...oldukça kilolu olan arkadaşım nerdeyse erimişti...adam onu da başka biriyle aldatmış ve "sana aşık olduğum gibi şimdi de ona aşığım" demiş...şimdi aynı durumla şaşırarak en "sağlam-ah almaktan korkan-değerleri olduğunu sandığım" can dostum yaşıyor ve ben ne yapmam gerektiğini bilemedim...İlk duyduğumda yanlış algıladığımı sandım, konduramadım ama o "aşmıştı"...ve de benim tanıdığım bildiğim arkadaşım değil artık sürekli telefonu çalıyor, farklı farklı kişiler arıyor...çekinmeden gidip bir gün oturup yemek yiiyip gezebiliyor evli biriyle güya "sadece dertleşiyolarmış". Ne demek evli bir adamla dertleşmek, bırak karısıyla dertleşsin. Benim dünya görüşüme çok ters...Bir gün başka biriyle ilglili bir şey anlatmaya kalktı gene evli olduğunu duyduğuma bir şekilde tepki verdim ve ilk cümlesi şu oldu "Benim bir derdim olduğunda anlatıcak bi kimsem yok galiba ya"... Eğer ben de görüşmeyi kesersem veya daha sert tepki verirsem ben kızıyorum diye saklayıp anlatmayacak...içim içimi yiyo hiç tasvip ettiğim hal ve davranışlar yapmıyor...ama dinlemez isem anlatmayıp içinde saklayıp daha da batıcak sanki. Ben böyle durumlarda arkadaş dinlemem, haklının yanındayımdır, doğru neyse o ve burdaki tek doğru o "adamların" eşleri...ne benim arkadaş bildiğimin ne o karşılarındaki erkek müsveddelerinin tek söz hakkı olamaz.

benim en yakın arkadaşımın başına gelmiş olsaydı bu kadar üstüne düşmek yerine aksine kendimi geri çekerdim ki anlasın durumun ciddiyetini, yanlış anlama bitir demiyorum ama hatasını görmesi adına bence çekmelisin kendini

Konuyu anlatırken kendinizi çok iyi ifade etmişsinz :) benden bir kız kardeş tavsiyesi ablacım arkdasınız iyi kalpli kötü niyetli biri olmayabilir yaptığı doğru bir sey değil diyip kınamam asla cünkü kimi kınarsan ölmeden önce o basına gelir rabbim ins gözlerini acar yaptığının yanlıs olduğunu tam anlamıyla farkeder. Açıkçası ablacım ben arkadasından cok sana üzüldüm konuyı okurken cünkü ona destek olıyım derken kendinizi yiyip bitirip harab ediyorsunuz :/ arkadasınız cok düşünceli olsa bence siz günde 20-25 defa aramaz sizinde bir hayatını var en basiti ben kızı bu kadar arıyorum benden sıkılıyor mu bunalıyor mu diye düşünebilirdi.işin kötüsü o kadar dil döktüğünüze deysede dediğinizi yapsa :/ Allah o adamı ıslah etsin gül gibi karısı varken bekar bir genc kızın aklına girip onuda günahına ortak ediyor Rabbimden dilerim ins o adamdan kurtulur daha kötü seyler olmadan ha sizede tavsiyem son yorumlardaki abla gibi onun arkadasınıza resti cekin deyin: bak canım seni anlıyorum fikrimi düşüncemi almak istiyorsun günlük o yüzden sık arıyorsun ama hiçbirinide gerçeklestirmiyorsun gerçeklestirmediğin gibi benim psikolojimi günümüde etkiliyorsun ya fikrimi almak istediğinde aldığında gerceklestirirsin yada gerceklestirmiyorsan bu sebepten ötürü hergün beni arama arasanda k.b cevap vermicem derdim tabi bize söylemsi kolay geliyor cok yakın arkadasınız ama ben yqzınızı okuyuo arkadasınızdan cok etkinen sizin için yorum yaparak bunları dile getirmek istedim

Öncelikle hem sana hem arkadaşına büyük geçmiş olsun.Arkadaşın kendine dur demezse çok çaresiz bir pozisyonda güvendiği dağlara kar yagmis bir biçimde ortada kalacak.Sana da geçmiş olsun dedim çünkü bu dert seni yer bitirir arkadaşından önce.Kendimi senin yerine koydum.Benim en yakın arkadasimsa bu,benim dostlarım benim için çok önemlidircünkü ,onu da belirtmek isterim.Ben bu işin sonunu birakmazdim.Öncelikle yanına gitme imkanın varsa git.Ailenden seni anlayabilecek yakınlarına anlat ama bence yanına gideceksen annenin haberi olsun ne olur ne olmaz.Al karşına sen bu işten vazgecmezsen ben herşeyi ailene anlatırım de.Anlatmakla kalmam adamın karısıyla konuşur seni de yuzlestiririm ki adamın yaptıkları da ortaya çıksın de.İsin açıkçası ben bu dediklerimi de yapacak bir insanimdir arkadaşımın iyiliği için.Hem de başka bir kadının vebali söz konusu o yüzden çok hassas bir konu.Umarım.kimse zarar görmeden cozersin canım.

Dün gece gene 1 saatten fazla konuştuk. Tüm sabrımla ona doğruları göstermeye çalıştım. En son karar verdiği şey adam bunu aradığında artık görüşmek istemediğini söyleyecek. Yalnız durum şu ki adam arayacağım şu an toplantıdayım demesine rağmen aramamış. Arkadaşım unutulduk herhalde diye mesaj atınca ona da çok yoğun olduğunu,ilk fırsatta arayacağını söyleyerek cevap vermiş. Bizimki de kesin aramayacak beni geçiştiriyor, artık benden sıkıldı diye delirdi. Ben bitiremedem o bitirirse çok kötü olurum vs diyor. Adamdan kurtuldu diye sevineceğine şimdi de ego meselesi haline getirdi....

Dün gece gene 1 saatten fazla konuştuk. Tüm sabrımla ona doğruları göstermeye çalıştım. En son karar verdiği şey adam bunu aradığında artık görüşmek istemediğini söyleyecek. Yalnız durum şu ki adam arayacağım şu an toplantıdayım demesine rağmen aramamış. Arkadaşım unutulduk herhalde diye mesaj atınca ona da çok yoğun olduğunu,ilk fırsatta arayacağını söyleyerek cevap vermiş. Bizimki de kesin aramayacak beni geçiştiriyor, artık benden sıkıldı diye delirdi. Ben bitiremedem o bitirirse çok kötü olurum vs diyor. Adamdan kurtuldu diye sevineceğine şimdi de ego meselesi haline getirdi....

Senin söylediklerin bir kulağından girip ötekinden çıkmış, adam arasın bunu dakka yumuşayacak emin ol...

Sen elinden geleni yapmışsın bırak ne hali varsa görsün...

Sana bisey soyleyimmi arkadasin seni salak olarak goruyor seni saatlerce konusturp dinlemior.. bence daha fazla kendini enayi yerine koyma ve deki ne yaparsan yap sonuclarina sen katlanirsin!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yıllara dayanan dostluktan ötürü ona karşı sert ve kırıcı olamıyorm maalesef, bu da benm zaafım sanırım. dediklerimi dinlemediğini bildiğim halde çenemi yoruyorum. az önce 2 kere aradı açmadım, mesaj atmış kırmızı alarm diye. kesin kırmızı alarm dediği saçma sapan bir şeydir gene...

benim bir arkadaşımda böyle bir durum yaşadı.evli biriyle görüşyordu.evli biri yüzde doksan heyecan arıyordur karısından boşanacağı için görüşmez.bir de kariyeri oturmuş biriyse boşanıp kendinden genç biriyle evlenmeyi kendine yediremez, asla da yapmaz.körkütük aşık olsa bile.bir an önce tüm alakasını kesmesi lazım konuştukça saygıyı yitirip çirkefleşebilir karşı taraf .kız o zaman daha pişman olur konuştuğu için.

benim bir arkadaşımda böyle bir durum yaşadı.evli biriyle görüşyordu.evli biri yüzde doksan heyecan arıyordur karısından boşanacağı için görüşmez.bir de kariyeri oturmuş biriyse boşanıp kendinden genç biriyle evlenmeyi kendine yediremez, asla da yapmaz.körkütük aşık olsa bile.bir an önce tüm alakasını kesmesi lazım konuştukça saygıyı yitirip çirkefleşebilir karşı taraf .kız o zaman daha pişman olur konuştuğu için.

tüm alakasını kesmek de istemiyor, adam buna uzaktan uzağa aşık kalsınmış ama buluşmak yakınlaşmak istemesinmiş....başka....??

tüm alakasını kesmek de istemiyor, adam buna uzaktan uzağa aşık kalsınmış ama buluşmak yakınlaşmak istemesinmiş....başka....??

arkadaşın olayın ego kısmında.kötü bir durum ya,şu an olaya dışardan bakamıyor,bakabilse ne kadar yanlış bişey yaptığını anlayıp pişman olurdu.neyse siz zaten gerekeni söylemişsiniz.aynı işyerinde çalışıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam olayın şu yönünde hatırlatın bence;bi şekilde bu muhabbet bittiğinde adam konuştuklarından birilerine bahsedebilir güvenmemesi lazım

Back