En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi durumu iyiyse neden erkeklerin paralarını yemek istiyor olsun ki ? Öyle bile olsa ben sorun yapmazdım beni alıp erkeklerle görüş diye zorlamıyorsa saygı duyardım.
Maddi durumu iyi demedim. Maddi durumu iyi olan erkeklerle oluyor dedim. Kendisi ağzıyla söylüyor paralarını yiyorum diye... benim yorumum degil bu...

Bu kadar çirkin yakıştırmalar yapabildiğiniz (alt metinden okuyabiliyoruz düşündüklerinizi) bir insan için kardeşim gibi can arkadaşım demeniz çok eğreti duruyor.
Ay kıskanmış kızı ya bırakın
Güya korumacı rolü yapıyor burda
Yarın kız evlense onu nasıl aldılar der ağlar
Para için birlikte oluyormuş kız zaten tek başına yaşayan ayakları üstünde duran biriymiş ihtiyacı yoktur olsa bile ufak tefek şeylerini erkek arkadaşı karşılıyorsa bize ne ya

Kendime baktığımda benim yüzük almamla arkadaşımın durumu arasında nasil bi bağlantı kurdunuz cidden merak ettim. Herkesin kendi yaraları problemleri vardır. İnsanlık hali bunlar.

Hic samimi değilsiniz. Arkadaşınızın özgeçmişini belirtip şu anki durumunda ona para yiyen kadına ne denir biliyorsunuz di mi diye ısrarla yazıyorsunuz.

Benim yakın arkadaşım her gün internetten biriyle tanissa kardeşim gibi görsem ilk endişem başına bir iş gelir mi kaçırılır mi öldürülür mu hastalık kapar mi olur.

Siz konuyu actiginizdan beri parasını yiyor parasını yiyor her gün parasını yiyor para para para.. ailem duyunca ne der?

Konu alt metni o kadar açık ve net ki.

Çok haklısınız.Doğru cümleleri bulamamıştım ama siz buldunuz.Kıza ısrarla eskort dememizi ister gibi bir hali var.Başına bir şey gelirse kaygısı yaşamıyor .Daha çok onunla arkadaş diye bir utanma ve kınanma korkusu var.

Arkadaşlarım benimle ayni dogrultuda yasamayabiliyor. Ben arkadasimin kiminle seviştiğini kriter almıyorum arkadaslik iliskimi surdururken. 30 yasinda insanlariz, hayatimizi nasil yasayacagimiza kendimiz karar veriyoruz. Bana gore fazla "hizli" arkadaslarim var mesela, napayim "ya cnm sen cok partner değiştiriyorsun artik ben seninle kahve icip konsere gidemem" mi diyeyim.

Nasil ben herkesin her seyini dogru bulmuyorsam, benim her yaptığımı da arkadasim onaylamaz mesela, ama canim yandığında yine ona kosarim cunku bizim arkadaslik anlayisimiz boyle. Siz sizin hayat cerceveniz dogrultusunda yaşayan birini istiyorsunuzdur etrafinizda, ona gore davranirsiniz.

Kınamayın arkadaşlar ! siz şuan arkadaşınızı kınıyıp şikayete gelmişsiniz ama başınıza gelmeyeceği ne malum ? ben insanlara hiç karışmam bu konularda yorum bile yapmam aklıma eleştirmek bile gelmez. İstediğini yapar sizi ne ilgilendirir ki ? belki de baskı sonucu böyle oldu ? özgür takılmak istiyor ? sizde yapın ne fark eder ? erkekler yapınca laf yok kızlar yapınca günah ? belli ki arkadaşınızı sevmiyorsunuz bitirin arkadaşlığınızı sizi etkilemesini istemiyorsanız konuşmassınız olur biter ama böyle şeylerin konusunun açılması bile yanlış hiç etik değil ! bi zamanlar bişeyler paylaştığınız arkadaşınızın aranız bozuldu diye arkasından ona çirkince ithamlarda bulunmayı biliyorsanız hiç arkadaş olmamışsınızdır geçin oraları. İnsanların özgürce yaptıklarını eleştirmek değilde , özgürlük kisvesi altında eziyet yapan insanları eleştirin.

Ya siz cidden fesat kotu insanlarsınız. Neyini kiskanayim bu hayat tarzının anlayamadım? Ozendigim bir hayat degil. Tasvip ettiğim bir hayat da degil. Erkek arkadaşı karşılıyor demiyorum. Keske erkek arkadaşı olsa da o karşılasa. Surekli baskalariyla oluyor diyorum. Neyse olayi çarpıtmaya cok meraklısınız.

Kızı gibi gören insanlar böyle davranmaz. Siz kardeşiniz gibi görmüyosunuz aileniz kızları gibi görmüyorlar. Gayet net anlaşılıyor.
Siz oyle algılamak istediğiniz için oyle algiliyorsunuz. Oyle görmesek bize ne onun hayatından? Neyse siz 3 5 kisi bir olup her lafa saldırma derdindesiniz. Daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum.

Sevgilisi konu sahibi için para harcamıyor olabilir gibi...

Siz oyle algılamak istediğiniz için oyle algiliyorsunuz. Oyle görmesek bize ne onun hayatından? Neyse siz 3 5 kisi bir olup her lafa saldırma derdindesiniz. Daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum.
Istedıgınız cevapları alamayınca uc bes kısı dıyıp vahset tim ı varmıs gibi davranmazsanız super olur.
Herkes fikrini yazıyor, sıze uymuyorsa saldırgan veya time ait oluyoruz pes.
Sızınle hemfikir degılız Bukadar.
Kımsenın size hakaret falan ettıgı de yok.
Ne diye saldırgan dersınız insanlara anlamiyorum.

Aa aynı teamdemiyiz?

Cidden yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Detayli anlatmamin sebebi olayın iyice anlaşılması için. Burda isim vermiyoruz etmiyoruz. Kimseyi deşifre etmisligim yok. Ben arkadaşımı gerçekten sevdiğim için onun hayatına ceki düzen verebilmesi için yapabilecegim bir sey var mi diye merak ettiğim için açtım bu konuyu. Farkli fikirler almak adına. Belki ben yanlış düşünüyorum ve yanlış düşündüğümü görmek istiyorum. Ama insan sevmediği insani kafasina takip onun için endişelenip burda danışma gereği duymaz. Ortada kötü bir niyet gercekten yok.

İşte biz de onu soruyoruz, size ne onun hayatından?
konunun başından beri kadını sokmadığınız bir yerin dibi kaldı saldıran kötü kadın yine biz olduk. Ne güzel dünya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…