- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Maddi durumu iyi demedim. Maddi durumu iyi olan erkeklerle oluyor dedim. Kendisi ağzıyla söylüyor paralarını yiyorum diye... benim yorumum degil bu...Maddi durumu iyiyse neden erkeklerin paralarını yemek istiyor olsun ki ? Öyle bile olsa ben sorun yapmazdım beni alıp erkeklerle görüş diye zorlamıyorsa saygı duyardım.
E napsın simdı, evıne geri mı donsun aılen uzulmesın dıye anlamadık ki ne istiyorsun?Ailem de onu kızı gibi gördükleri için üzülüyorlar çünkü.
Ay kıskanmış kızı ya bırakınBu kadar çirkin yakıştırmalar yapabildiğiniz (alt metinden okuyabiliyoruz düşündüklerinizi) bir insan için kardeşim gibi can arkadaşım demeniz çok eğreti duruyor.
Kendime baktığımda benim yüzük almamla arkadaşımın durumu arasında nasil bi bağlantı kurdunuz cidden merak ettim. Herkesin kendi yaraları problemleri vardır. İnsanlık hali bunlar.Bir ilgisi yok ama insanları bu şekilde yok öyle kadın yok böyle kadın derken herkes önce kendisine baksın
Bu benım içinde geçerli her insan insanı yargılar ama yargı sonucunda kendisi için karar alır başkası için değil
Ve arkadaşınız aslında hiç muhafazakar olmadı hayattaki belli hedefleri vardı baktı ulaşamadı içindeki ya ama tarafı ortaya çıktı
Yapabileceğin bir şey yok.Yolun yol değil desen ne olacak ki.O bunu bilmiyor mu.Ona böyle yaşamak uygun ki böyle yaşıyor.Herkesin doğrusu kendine.Tabiki kınayın diye açmadım. Onun için yapabileceğim bir şey var mı diye merak ettiğim için açtım.
Hic samimi değilsiniz. Arkadaşınızın özgeçmişini belirtip şu anki durumunda ona para yiyen kadına ne denir biliyorsunuz di mi diye ısrarla yazıyorsunuz.
Benim yakın arkadaşım her gün internetten biriyle tanissa kardeşim gibi görsem ilk endişem başına bir iş gelir mi kaçırılır mi öldürülür mu hastalık kapar mi olur.
Siz konuyu actiginizdan beri parasını yiyor parasını yiyor her gün parasını yiyor para para para.. ailem duyunca ne der?
Konu alt metni o kadar açık ve net ki.
Kızı gibi gören insanlar böyle davranmaz. Siz kardeşiniz gibi görmüyosunuz aileniz kızları gibi görmüyorlar. Gayet net anlaşılıyor.Ailem de onu kızı gibi gördükleri için üzülüyorlar çünkü.
Kınamayın arkadaşlar ! siz şuan arkadaşınızı kınıyıp şikayete gelmişsiniz ama başınıza gelmeyeceği ne malum ? ben insanlara hiç karışmam bu konularda yorum bile yapmam aklıma eleştirmek bile gelmez. İstediğini yapar sizi ne ilgilendirir ki ? belki de baskı sonucu böyle oldu ? özgür takılmak istiyor ? sizde yapın ne fark eder ? erkekler yapınca laf yok kızlar yapınca günah ? belli ki arkadaşınızı sevmiyorsunuz bitirin arkadaşlığınızı sizi etkilemesini istemiyorsanız konuşmassınız olur biter ama böyle şeylerin konusunun açılması bile yanlış hiç etik değil ! bi zamanlar bişeyler paylaştığınız arkadaşınızın aranız bozuldu diye arkasından ona çirkince ithamlarda bulunmayı biliyorsanız hiç arkadaş olmamışsınızdır geçin oraları. İnsanların özgürce yaptıklarını eleştirmek değilde , özgürlük kisvesi altında eziyet yapan insanları eleştirin.Yıllardır dostum olan her gün telefonlaşıp yıllarımı paylaştığım arkadaşım, tam tersi bir insan oldu. Ben hayatımda bir anda bu kadar değişen bir insan görmedim. Şöyle anlatayım. Bu kız çok muhafazakardı. Evlenmek istiyordu ve bunun için ciddi bir çaba gösterdi. Evlilikten önce cinsel ilişkiye aşırı karşıydı ve yaşayanlara da kötü gözle bakıyordu. Yıllarca evlenmeye çalışmasına rağmen bir türlü olmadı. 30 yaş onun için sınır oldu sanki. Bakireliği kafasına aşırı takmaya başladı. 30 oldum evlenemedim, görünürde de evlilik yok ben ne zaman cinsellik yaşayacağım, ya hiç evlenemezsem hiç cinsel hayatım olmayacak mı demeye başladı. Hormonlarım ölecek 50sinden sonra karşıma biri çıksa cinselligi napayim o saatten sonra demeye başladı:)) garip garip paniğe girdi ve ben bu hayattan sıkıldım hayatımı degistircem diyip, ailesini bırakıp istanbula yerleşti tek başına. Madem evlenemedim artık kendi hayatımı yaşayacağım gibi bir düşünceye girdi. Erkeklere genel bi nefret duymaya başladı çünkü ciddi erkek olmadığını düşündü. Onlar gönül eğlendiriyorsa ben de gönül eğlendiririm psikolojisine girdi. Su an aile ve mahalle baskısından uzakta ve sürekli internetten birileriyle tanışıp görüşüp takılıyor. Maddi durumu ortalama üstü erkekleri bulup kendisini gezdirip paralarını yeme derdinde. Onu gezdirsinler yedirsinler icirsinler istiyor. Ve bu erkekler sürekli değişiyor. Bi hafta birisinde başka bi hafta başka birisinin evinde kalıyor. Sevgilin yok mu diyorum aman ne sevgili olucam kimseye değer vermiyorum kafam rahat böyle diyor. Yani onun hayatı. İstediği hayatı yaşar ama bu yaşadığı hayat bana çok abes ve ters geliyor. Artik ortak noktamız kalmadı. Belki de benden utandigindan artik hicbir sey de anlatmıyor bana. Aramaları da epey azaldı. O hayatı duymak da istemiyorum sinirim bozuluyor çünkü. Düzenli olarak bi adamla olsa anlarım ama bi gun onla diğer gün başkalarıyla olunca o hayat dogru yol olmuyor diye düşünüyorum. Ben ne yapmalıyım? Bu arkadaşımdan artık uzaklaşıp kopmamın zamanı mı geldi sizce? Yoksa onu düzeltmeye mi çalışmalıyım? Ama o böyle mutlu olduğunu söylüyor. Ama ben resmen arkadaşımı kaybetmiş oldum ve cok üzülüyorum. O artık çok başka birisi. yanlış yollara saptığını düşünüyorum ve sonunu hiç iyi görmüyorum... ne yapmalıyım?
Ya siz cidden fesat kotu insanlarsınız. Neyini kiskanayim bu hayat tarzının anlayamadım? Ozendigim bir hayat degil. Tasvip ettiğim bir hayat da degil. Erkek arkadaşı karşılıyor demiyorum. Keske erkek arkadaşı olsa da o karşılasa. Surekli baskalariyla oluyor diyorum. Neyse olayi çarpıtmaya cok meraklısınız.Ay kıskanmış kızı ya bırakın
Güya korumacı rolü yapıyor burda
Yarın kız evlense onu nasıl aldılar der ağlar
Para için birlikte oluyormuş kız zaten tek başına yaşayan ayakları üstünde duran biriymiş ihtiyacı yoktur olsa bile ufak tefek şeylerini erkek arkadaşı karşılıyorsa bize ne ya
Siz oyle algılamak istediğiniz için oyle algiliyorsunuz. Oyle görmesek bize ne onun hayatından? Neyse siz 3 5 kisi bir olup her lafa saldırma derdindesiniz. Daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum.Kızı gibi gören insanlar böyle davranmaz. Siz kardeşiniz gibi görmüyosunuz aileniz kızları gibi görmüyorlar. Gayet net anlaşılıyor.
Sevgilisi konu sahibi için para harcamıyor olabilir gibi...Ay kıskanmış kızı ya bırakın
Güya korumacı rolü yapıyor burda
Yarın kız evlense onu nasıl aldılar der ağlar
Para için birlikte oluyormuş kız zaten tek başına yaşayan ayakları üstünde duran biriymiş ihtiyacı yoktur olsa bile ufak tefek şeylerini erkek arkadaşı karşılıyorsa bize ne ya
Istedıgınız cevapları alamayınca uc bes kısı dıyıp vahset tim ı varmıs gibi davranmazsanız super olur.Siz oyle algılamak istediğiniz için oyle algiliyorsunuz. Oyle görmesek bize ne onun hayatından? Neyse siz 3 5 kisi bir olup her lafa saldırma derdindesiniz. Daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum.
Aa aynı teamdemiyiz?Istedıgınız cevapları alamayınca uc bes kısı dıyıp vahset tim ı varmıs gibi davranmazsanız super olur.
Herkes fikrini yazıyor, sıze uymuyorsa saldırgan veya time ait oluyoruz pes.
Sızınle hemfikir degılız Bukadar.
Kımsenın size hakaret falan ettıgı de yok.
Ne diye saldırgan dersınız insanlara anlamiyorum.
Cidden yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Detayli anlatmamin sebebi olayın iyice anlaşılması için. Burda isim vermiyoruz etmiyoruz. Kimseyi deşifre etmisligim yok. Ben arkadaşımı gerçekten sevdiğim için onun hayatına ceki düzen verebilmesi için yapabilecegim bir sey var mi diye merak ettiğim için açtım bu konuyu. Farkli fikirler almak adına. Belki ben yanlış düşünüyorum ve yanlış düşündüğümü görmek istiyorum. Ama insan sevmediği insani kafasina takip onun için endişelenip burda danışma gereği duymaz. Ortada kötü bir niyet gercekten yok.Kınamayın arkadaşlar ! siz şuan arkadaşınızı kınıyıp şikayete gelmişsiniz ama başınıza gelmeyeceği ne malum ? ben insanlara hiç karışmam bu konularda yorum bile yapmam aklıma eleştirmek bile gelmez. İstediğini yapar sizi ne ilgilendirir ki ? belki de baskı sonucu böyle oldu ? özgür takılmak istiyor ? sizde yapın ne fark eder ? erkekler yapınca laf yok kızlar yapınca günah ? belli ki arkadaşınızı sevmiyorsunuz bitirin arkadaşlığınızı sizi etkilemesini istemiyorsanız konuşmassınız olur biter ama böyle şeylerin konusunun açılması bile yanlış hiç etik değil ! bi zamanlar bişeyler paylaştığınız arkadaşınızın aranız bozuldu diye arkasından ona çirkince ithamlarda bulunmayı biliyorsanız hiç arkadaş olmamışsınızdır geçin oraları. İnsanların özgürce yaptıklarını eleştirmek değilde , özgürlük kisvesi altında eziyet yapan insanları eleştirin.
İşte biz de onu soruyoruz, size ne onun hayatından?Siz oyle algılamak istediğiniz için oyle algiliyorsunuz. Oyle görmesek bize ne onun hayatından? Neyse siz 3 5 kisi bir olup her lafa saldırma derdindesiniz. Daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum.
Bir de bu arkadaşın zengin bir adamı kendine aşık edip evlenme gibi bir ihtimali var.Sevgilisi konu sahibi için para harcamıyor olabilir gibi...
İnsallah oyle olur. Cok zengin ve kulturu sevgili dolu bir adamla evlenip sonsuza kadar mutlu yasar.Bir de bu arkadaşın zengin bir adamı kendine aşık edip evlenme gibi bir ihtimali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?