- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi streshanim
-
Cıkcıklayıp kızı gomeydik "canım sagol bir tek sen dogru anladın, herkes yanlis anladi" olacagidik.Istedıgınız cevapları alamayınca uc bes kısı dıyıp vahset tim ı varmıs gibi davranmazsanız super olur.
Herkes fikrini yazıyor, sıze uymuyorsa saldırgan veya time ait oluyoruz pes.
Sızınle hemfikir degılız Bukadar.
Kımsenın size hakaret falan ettıgı de yok.
Ne diye saldırgan dersınız insanlara anlamiyorum.
İşte böyle alakasiz belden asagiya vurmaya çalıştığınız için saldırıyorsunuz diyorum. Benim sevgilimle konunun ne alakası var? Ama yok her yerden vuralım...Sevgilisi konu sahibi için para harcamıyor olabilir gibi...
Bir de bu arkadaşın zengin bir adamı kendine aşık edip evlenme gibi bir ihtimali var.
Kıskançlığın sebebini çözmeye çalışıyoruz sadece. Sizden daha güzel de olabilir.İşte böyle alakasiz belden asagiya vurmaya çalıştığınız için saldırıyorsunuz diyorum. Benim sevgilimle konunun ne alakası var? Ama yok her yerden vuralım...
Aynı teamdeniz siz de kıza saldırıyorsunuz hatırlatayım iştebiri der sevgilisi yüzük takmamış diğeri der sevgilisi buna para harcamıyordur. Komiksiniz cidden. Sonra saldırı team diyince kızıyorsunuz:))
Saldırı team değil lütfen vahşet team.biri der sevgilisi yüzük takmamış diğeri der sevgilisi buna para harcamıyordur. Komiksiniz cidden. Sonra saldırı team diyince kızıyorsunuz:))
Vahşetül dehşet?Saldırı team değil lütfen vahşet team.
Ya ne kadar çirkin bu yorumlar. O konuyu kaçırmışsıniz bu arada. Yüzük almıs. o aksam cikti ortaya. Simdi burda bunu mu açıklayım? Neden konulari karıştırıyorsunuz? Ben burda en yakin arkadaşım için endiselendigimden bahsediyorum. Ailem de artık ona iyi gözle bakmıyor dedim ama onu atliyorsunuz. Ille başka yerden vuracaksiniz. Maksat linç etmek çünkü.
Zengin bir adamla evlenme olasılığı bana mantıklı geldi.Kıskançlığın sebebini çözmeye çalışıyoruz sadece. Sizden daha güzel de olabilir.
Buradakilerin kötü yorum yaptığını düşünmeyin gerçekten iyiliğimiz için yazanlarda var burda gerektiğinde teşekkür etmeyide bilin sonuçta bir konu açıyorsanız kötü de iyide eleştiri alacağınızı bile bile açın . Ben kötü yorum yaptıklarını düşünmüyorum sizin bakış açınız düşmanca arkadaşınızı düşman gibi eleştirmişsiniz ''onda bunda kalıyor , sürekli sevgili değiştiriyor ''demenin altındaki anlamı gayet biliyoruz siz onu namussuz diye eleştirmişsiniz ama yanlış kadın kadının düşmanı olmamalı ama düşmanlarda hep yakınlardan çıkıyor hiç şaşırtmıyor dünya beni:)biri der sevgilisi yüzük takmamış diğeri der sevgilisi buna para harcamıyordur. Komiksiniz cidden. Sonra saldırı team diyince kızıyorsunuz:))
Ben zengin adam derdinde değilim hanımefendi. Saçmalamayı kesin artık. Gidin özelde dedikodu yapin. Iyice çirkinleştiniz.Zengin bir adamla evlenme olasılığı bana mantıklı geldi.
Bu derece kuralsız yasayıp zengin bırıyle evlenip cok sevılırse, hayatı hanım hanımcık yaşayanlara haksızlık olacak sanki?
Ben eleştiriye karşı değilim. Düzgün bir şekilde elestirsinler. Yok sevgilisi yuzuk takmamış yok sevgilisi para harcamıyor demek ki yok zengin erkek istiyor... ne kadar cirkin ithamlar bunlar. Eleştirinin de bir adabı olur.Buradakilerin kötü yorum yaptığını düşünmeyin gerçekten iyiliğimiz için yazanlarda var burda gerektiğinde teşekkür etmeyide bilin sonuçta bir konu açıyorsanız kötü de iyide eleştiri alacağınızı bile bile açın . Ben kötü yorum yaptıklarını düşünmüyorum sizin bakış açınız düşmanca arkadaşınızı düşman gibi eleştirmişsiniz ''onda bunda kalıyor , sürekli sevgili değiştiriyor ''demenin altındaki anlamı gayet biliyoruz siz onu namussuz diye eleştirmişsiniz ama yanlış kadın kadının düşmanı olmamalı ama düşmanlarda hep yakınlardan çıkıyor hiç şaşırtmıyor dünya beni:)
TamamBen zengin adam derdinde değilim hanımefendi. Saçmalamayı kesin artık. Gidin özelde dedikodu yapin. Iyice çirkinleştiniz.
Arkadaşına(!) hayat kadını yakıştırması yapan biri söylüyor bunlarıBen eleştiriye karşı değilim. Düzgün bir şekilde elestirsinler. Yok sevgilisi yuzuk takmamış yok sevgilisi para harcamıyor demek ki yok zengin erkek istiyor... ne kadar cirkin ithamlar bunlar. Eleştirinin de bir adabı olur.
Aklıma ferhunde hanımlardaki Müjgan geldi.yaş 30 u geçince zar zor bulduğu sevgiliden hamile kalmıştı.zaten bundan sonrada dizi bitmişti..demek onun da canına tak demiş.ama yolu yanlış geldi.bir sürü manyak insan var,cinsel hastalık kapabilir, başka kötü yollara sürüklenebilir..siz yine de konuşun, ailesine söyleyin.şimdi herkes yaşı 30 ,istediğini yapar diyor ama yanlış yapmanın yaşı yok ve insan sevdiği kişinin başına kötü birşey gelsin istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?