• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın canım. Yüzyüze gelince konuşmayı planlıyorum. Ille hala derse ben böyle iyiyim. Yapacak bir sey yok dedigin gibi. Ben yılların hatrina son bir defa daha uyarmak ıstiyorum.

hergün göruştüğünüz cok uzun süreli arkdasınizin bu "onaylamadiginiz " hayatina gecis asamalarinda elinizden geleni yaptiniz mi?
Dost olarak yeteri kadar öneride bulundunuz mu?
Yaptiysaniz vicdan yapacak bir durum yok ortada?
hani uzun zaman gorusmezsiniz kiz biranda baska bir kimlikle cikar karsiniza sasirir belki uzulursunuz anlarim. ama siz oyle bi anlatmisisniz ki kiz sabahtan aksama degismis?

mesela ilk defa bir erkekle tek gecelik takildigini soylediginde ne dediniz ona? ufak ufak yanlislar (size gore) yapmaya basladiginda önerilerinizi yapsaydiniz yada hic hic muhatap olmak istemiyorduysaniz iliskinizi kesseydiniz?

yada "bana hayatinin bu yönünu anlatmsan da olur, benm cok hosuma gitmiyor, havalar nasil orda ... işyerinde isler nasil.... bak mangoda indirim basladi. ...😁" filan diyip iliskinizi yönlendirseydiniz.

Burdaki elestiriler bi parca hakli, sizin iyi niyetinizden çok "kinama, elestirme" odakli konusmaniz biraz tuhaf.

Kadın size "para için birlikte oluyorum" mu dedi ayrıca? Bu sizin kendi çıkarımınız.
"Hayatımı yaşamak, eğlenmek istiyorum" demiş sadece
Nereden çıkarıyorsunuz benim çıkarımım olduğunu. Erkekler madem eğlenmek istiyor ben de onların parasını yiyorum dedi. Erkeklere karşı nefret dolu çünkü. Sağlıklı bir psikolojide oldugunu düşünmüyorum. Neyse ben daha fazla açıklama yapmak istemiyorum çünkü inatla anlamamaya ve saldırmaya çalışıyor bir grup.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back