- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Savunmak zorunda degılsınız, o oyle mutlu ve oyle yasıyor dogrusu da yanlısı da onunBu arada 20li yaşlarımı evlilik uğruna harcadım, 30lu yaşlarımı dolu dolu yaşamalıyım kafasına girdi. Benim anlamadığım 30 dan sonra sanki insan evlenemiyor mu da böyle bir hayat seçti... ya da herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmesen de düzgün ilişki ararsın. Düzenli bir ilişkin olur ve onunla yaşamak istediklerini yaşarsın. Bunları anlarım da böyle erkeklerin parasını yiyip sürekli onunla bununla takılma hayatını ben yanlış buluyorum. Buna başka bir isim veriliyor biliyorsunuz.. onlardan ne farkı kaldı bu kızın. Artik ailem ve sevgilim bile kızın halini iyi görmüyorlar. Kimseye karşı savunacak bi halim kalmadı...
Haklısınız ama beraber büyüdük 30 yasina kadar. Bu saatten sonra boyle olmasini ben ona yakıştıramıyorum. Kiz kardeşim böyle olmus gibi bir his... o yüzden sanki kendisine çeki düzen vermesini istiyorum. Ama o böyle mutlu...Savunmak zorunda degılsınız, o oyle mutlu ve oyle yasıyor dogrusu da yanlısı da onun
Gercekten sizlik bi durum yok, kimseye savunmayın onu. Suc ıslemıyor savunulmaya da ihtiyacı yok bence.
Ne kadar çirkin...sürekli onunla bununla takılma hayatını ben yanlış buluyorum. Buna başka bir isim veriliyor biliyorsunuz..
Sızın ya da baskasının ona ne yakıstırdıgı kendisinin zerre umrunda degıldır, hayat onun ve ıstedıgı gıbı yasıyor.Haklısınız ama beraber büyüdük 30 yasina kadar. Bu saatten sonra boyle olmasini ben ona yakıştıramıyorum. Kiz kardeşim böyle olmus gibi bir his... o yüzden sanki kendisine çeki düzen vermesini istiyorum. Ama o böyle mutlu...
Arkadaşını oldugu gibi kabul edebilirsin
Bak bu da bir fikir
Ama ben gibi olmayanlar benden uzak dursun diyorsanız görüşmeyin
ki arkadaşınız içinde bir şeyleri baskılayarak zaten muhafazakar kimliğine bürünmüş
O hayatı böyle yaşamak istiyor aslında
onun yolunun doğruluğu ya da yanlışlığı sizi hiç alakadar etmıyor
o sizi kendi hayat tarzına çekiyor mu?
Yoo bu kadın 30 yaşında yani
onunla bununla takılma hayatına verilen isim nedir?
İki insanın rızası varsa nedir?
Ha şu yüzük alan ama almayan adamdan mı bahsedıyorsun?Olduğu gibi kabul ederse hint kumaşı sevgilisi konu sahibine de kötü kadın muamelesi yapar. Kötü kadınla arkadaş olabilen kadınlar kötü kadındır.
Yine dokturmüş neyse bdv deyiz kızın konusunu dagıtmayalımAklıma hababam sınıfı dokuz doğuruyor filmindeki çılgın bakire Hürrem geldi. :)))
Hayat arkadaşınızın hayatı, yeni tarzı size ters geliyorsa mesafe koyarsınız olur biter.
Ne kadar çirkin...
Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.Arkadaşını oldugu gibi kabul edebilirsin
Bak bu da bir fikir
Ama ben gibi olmayanlar benden uzak dursun diyorsanız görüşmeyin
ki arkadaşınız içinde bir şeyleri baskılayarak zaten muhafazakar kimliğine bürünmüş
O hayatı böyle yaşamak istiyor aslında
onun yolunun doğruluğu ya da yanlışlığı sizi hiç alakadar etmıyor
o sizi kendi hayat tarzına çekiyor mu?
Yoo bu kadın 30 yaşında yani
onunla bununla takılma hayatına verilen isim nedir?
İki insanın rızası varsa nedir?
Ay onu bilmiyorum ben. Tahmin yürüttüm kesin hint kumaşıdır diye, çünkü böyle şeyler genelde hint kumaşlarından çıkar. Du bakayım neymiş o.Ha şu yüzük alan ama almayan adamdan mı bahsedıyorsun?
Sizin paranızı yemediği sürece sizene?Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?