• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.
Belki o kadınlardan farklı olmak gibi bir endısesı yoktur... umrunda degıldır oyle kadın olmak veya oyle gozukmek?

Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.

Size ne? İnsanlar birbirleriyle seks yapmak, para yemek, sırf yanında güzel/yakışıklı birini gezdirmek, ortamlara girmek vs. birçok sebeple birlikte olabilir. Kimseye ilişki tercihleri bir sıfat kazandırmaz.

Ha şu yüzük alan ama almayan adamdan mı bahsedıyorsun?
Ya ne kadar çirkin bu yorumlar. O konuyu kaçırmışsıniz bu arada. Yüzük almıs. o aksam cikti ortaya. Simdi burda bunu mu açıklayım? Neden konulari karıştırıyorsunuz? Ben burda en yakin arkadaşım için endiselendigimden bahsediyorum. Ailem de artık ona iyi gözle bakmıyor dedim ama onu atliyorsunuz. Ille başka yerden vuracaksiniz. Maksat linç etmek çünkü.

Ya ne kadar çirkin bu yorumlar. O konuyu kaçırmışsıniz bu arada. Yüzük almıs. o aksam cikti ortaya. Simdi burda bunu mu açıklayım? Neden konulari karıştırıyorsunuz? Ben burda en yakin arkadaşım için endiselendigimden bahsediyorum. Ailem de artık ona iyi gözle bakmıyor dedim ama onu atliyorsunuz. Ille başka yerden vuracaksiniz. Maksat linç etmek çünkü.
Lınc etmiyoruz aılen ona ıstedıgı gozle baksın onun umrunda degıl, sende dert etme otuz yasında kadın kendi dogrusunu yasiyor kime ne diyoruz?

Mesela bunu açıklamak zorunda değilsiniz ama bu sizin için yaraydı açıkladınız
Bütün kk öğrendi aranan yüzük bulunmuş arkadaşlar evde değilmiş o aırada

Ailenize neymiş? Sizin ailenize mi düşmüş insanların hayatını yargılamak?

Lınc etmiyoruz aılen ona ıstedıgı gozle baksın onun umrunda degıl, sende dert etme otuz yasında kadın kendi dogrusunu yasiyor kime ne diyoruz?
Kendi kız kardeşiniz de para için surekli değişik birileriyle birlikte olsa aynı şeyi mi derdiniz? Banane onun hayatı mi derdiniz yoksa onun için üzülür müydünüz? Ben bu kizi kardeşimden ayırt etmiyorum. Çünkü bu yuzden beni ilgilendiriyor. Ama sanane diye lince tutuluyorum çok ilginç gerçekten. Bu sanane diyenler kendi kiz kardeşine bu konuda anlayış gösterirler miydi cidden merak ettim.

Kendi kız kardeşiniz de para için surekli değişik birileriyle birlikte olsa aynı şeyi mi derdiniz? Banane onun hayatı mi derdiniz yoksa onun için üzülür müydünüz? Ben bu kizi kardeşimden ayırt etmiyorum. Çünkü bu yuzden beni ilgilendiriyor. Ama sanane diye lince tutuluyorum çok ilginç gerçekten. Bu sanane diyenler kendi kiz kardeşine bu konuda anlayış gösterirler miydi cidden merak ettim.
Ben ciddiyim ailemle çok farklı hayatlarımız var ve inanın banane diyoruz
Burdaki kıstas saygı ve ben kendimden başkasına zarar vermıyorsam kime ne

Ben o konuya yazmıştım o gun. Butun sayfaları tek tek okuyun isterseniz. Konuyu takip edenler gördüler zaten. O akşam o evde aldım yüzüğümü merak etmeyin. Konunun bu konuyla ne ilgisi var onu anlayamadım?

Maddi durumu iyiyse neden erkeklerin paralarını yemek istiyor olsun ki ? Öyle bile olsa ben sorun yapmazdım beni alıp erkeklerle görüş diye zorlamıyorsa saygı duyardım.

Evet oyle derdım, burda benı senin kızın olsa senın cocugun var mı kız kardesinin basına gelse minvalinde kurulan cumleler acayip geriyor. Tum uysallıgım siliniyor o an.

Ben o konuya yazmıştım o gun. Butun sayfaları tek tek okuyun isterseniz. Konuyu takip edenler gördüler zaten. O akşam o evde aldım yüzüğümü merak etmeyin. Konunun bu konuyla ne ilgisi var onu anlayamadım?
Bir ilgisi yok ama insanları bu şekilde yok öyle kadın yok böyle kadın derken herkes önce kendisine baksın

Bu benım içinde geçerli her insan insanı yargılar ama yargı sonucunda kendisi için karar alır başkası için değil

Ve arkadaşınız aslında hiç muhafazakar olmadı hayattaki belli hedefleri vardı baktı ulaşamadı içindeki ya ama tarafı ortaya çıktı

Konuyu arkadaşınızı kınayalım diye mi açtınız?? Ya da öyle bir yereceğiz ki onu hayatınızdan çıkarınca vicdan azabı çekmeyeceksiniz?

Ne arkadaşınız ne de siz çocuksunuz.Size uymayan bir durum varsa hayatınızdan çıkarırsınız olur biter..Başka yapılabilecek ne var ki.Kimse kimseye karışamaz,değiştiremez.

Ayrıca evet yaraydı. Yaramı neden kanatmaya calisip başka konuda rencide etmeye calisacak kadar kötüsünüz? Konuyu hem siz açıyorsunuz, hem de açıklamak zorunda değilsin diyorsunuz. Yanlış bildiğiniz için aciklama gereği yaptim, düzeltmek adına...

Konuyu arkadaşınızı kınayalım diye mi açtınız?? Ya da öyle bir yereceğiz ki onu hayatınızdan çıkarınca vicdan azabı çekmeyeceksiniz?

Ne arkadaşınız ne de siz çocuksunuz.Size uymayan bir durum varsa hayatınızdan çıkarırsınız olur biter..Başka yapılabilecek ne var ki.Kimse kimseye karışamaz,değiştiremez.
Tabiki kınayın diye açmadım. Onun için yapabileceğim bir şey var mı diye merak ettiğim için açtım.

Bu kadar çirkin yakıştırmalar yapabildiğiniz (alt metinden okuyabiliyoruz düşündüklerinizi) bir insan için kardeşim gibi can arkadaşım demeniz çok eğreti duruyor.

Aklıma ferhunde hanımlardaki Müjgan geldi.yaş 30 u geçince zar zor bulduğu sevgiliden hamile kalmıştı.zaten bundan sonrada dizi bitmişti..demek onun da canına tak demiş.ama yolu yanlış geldi.bir sürü manyak insan var,cinsel hastalık kapabilir, başka kötü yollara sürüklenebilir..siz yine de konuşun, ailesine söyleyin.şimdi herkes yaşı 30 ,istediğini yapar diyor ama yanlış yapmanın yaşı yok ve insan sevdiği kişinin başına kötü birşey gelsin istemez

Ayrıca evet yaraydı. Yaramı neden kanatmaya calisip başka konuda rencide etmeye calisacak kadar kötüsünüz? Konuyu hem siz açıyorsunuz, hem de açıklamak zorunda değilsin diyorsunuz. Yanlış bildiğiniz için aciklama gereği yaptim, düzeltmek adına...
Benı alakadar etmıyor ki alakası şu sizin hedefınız evlilikti ve belli nedenlerle evlenmek istiyordunu aile baskısı vs vs

hedefınize ulaşıyorsunuz
Bir insanı hedefleriyle boğmak mı yoksa zararı Sadece kendisine olan bir şeyleri yapmak mı daha doğru
Ve ayrıca hedef uğruna yuzuk aramıstınız aslında yapmayacagınız şeydir eminim ama hayat bu
en azından çevredeki baskılardan bagımsız çevrelerdeki baskılardan bagımsız şekilde muhafazakar olsa da aynı şeyi derdim
O da hedefleri
İçin değişti ve mutlu en önemlisi bu
en azından çevredeki baskılardan bagımsız çevrelerdeki baskılardan bagımsız şekilde muhafazakar olsa da aynı şeyi derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back