• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Istedıgınız cevapları alamayınca uc bes kısı dıyıp vahset tim ı varmıs gibi davranmazsanız super olur.
Herkes fikrini yazıyor, sıze uymuyorsa saldırgan veya time ait oluyoruz pes.
Sızınle hemfikir degılız Bukadar.
Kımsenın size hakaret falan ettıgı de yok.
Ne diye saldırgan dersınız insanlara anlamiyorum.
Cıkcıklayıp kızı gomeydik "canım sagol bir tek sen dogru anladın, herkes yanlis anladi" olacagidik.
Kismet.
Bir dahaki konuya artik.

İşte böyle alakasiz belden asagiya vurmaya çalıştığınız için saldırıyorsunuz diyorum. Benim sevgilimle konunun ne alakası var? Ama yok her yerden vuralım...
Kıskançlığın sebebini çözmeye çalışıyoruz sadece. Sizden daha güzel de olabilir.

biri der sevgilisi yüzük takmamış diğeri der sevgilisi buna para harcamıyordur. Komiksiniz cidden. Sonra saldırı team diyince kızıyorsunuz:))

Ya ne kadar çirkin bu yorumlar. O konuyu kaçırmışsıniz bu arada. Yüzük almıs. o aksam cikti ortaya. Simdi burda bunu mu açıklayım? Neden konulari karıştırıyorsunuz? Ben burda en yakin arkadaşım için endiselendigimden bahsediyorum. Ailem de artık ona iyi gözle bakmıyor dedim ama onu atliyorsunuz. Ille başka yerden vuracaksiniz. Maksat linç etmek çünkü.

Ailenize neden anlatıyorsunuz arkadaşınızın özel hayatını? Onlara ne?
Kadının hayatını ailenize, sevgilinize, bize reklam edip arkadaş olunmaması gereken kişinin arkadaşınız olduğunu düşünmeniz çok ilginç gerçekten.

Siz ona üzülüyorsunuz, o da sizin sevgilinizle ilişkinize üzülüyordur belki, kim bilir?
Bence kendi hayatınıza bakın. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin, bu kadar basit.

Kıskançlığın sebebini çözmeye çalışıyoruz sadece. Sizden daha güzel de olabilir.
Zengin bir adamla evlenme olasılığı bana mantıklı geldi.
Bu derece kuralsız yasayıp zengin bırıyle evlenip cok sevılırse, hayatı hanım hanımcık yaşayanlara haksızlık olacak sanki?

Lütfen gereksiz konuyu saptırıp daha fazla yorum yapmayın. Özelde dedikodunuzu ve geyiğinizi bol bol yapabilirsiniz. Çünkü siz konudan alakasiz seylere giriyorsunuz.

biri der sevgilisi yüzük takmamış diğeri der sevgilisi buna para harcamıyordur. Komiksiniz cidden. Sonra saldırı team diyince kızıyorsunuz:))
Buradakilerin kötü yorum yaptığını düşünmeyin gerçekten iyiliğimiz için yazanlarda var burda gerektiğinde teşekkür etmeyide bilin sonuçta bir konu açıyorsanız kötü de iyide eleştiri alacağınızı bile bile açın . Ben kötü yorum yaptıklarını düşünmüyorum sizin bakış açınız düşmanca arkadaşınızı düşman gibi eleştirmişsiniz ''onda bunda kalıyor , sürekli sevgili değiştiriyor ''demenin altındaki anlamı gayet biliyoruz siz onu namussuz diye eleştirmişsiniz ama yanlış kadın kadının düşmanı olmamalı ama düşmanlarda hep yakınlardan çıkıyor hiç şaşırtmıyor dünya beni:)

Zengin bir adamla evlenme olasılığı bana mantıklı geldi.
Bu derece kuralsız yasayıp zengin bırıyle evlenip cok sevılırse, hayatı hanım hanımcık yaşayanlara haksızlık olacak sanki?
Ben zengin adam derdinde değilim hanımefendi. Saçmalamayı kesin artık. Gidin özelde dedikodu yapin. Iyice çirkinleştiniz.

Erkeklerle gorusuyor diye arkadasliginizi neden kesiyorsunuz.benim boyle bi arkadasim vardi cok degisti onu uyariyordum ama dinlemiyordu beni cok hatalar yapti.
Zamanla uzaklastik simdi hic gorusmuyoruz hala ayni seyleri yapiyor kendi hayati uzuluyorum ama uzak durmak en iyisi

Arkadaşınız uçlarda yaşıyor bu hayatı. Evliliği kafaya bu kadar takıp sırf cinsellik için ya da çocuk için önüne gelen herhangi birisiyle evlenmesinden iyidir bu şekilde yaşaması. Yani kendisi böyle mutluysa yapacak bir şey yok. Herkesin kendi hayatı. Birilerine zarar vermiyosa bence yargılamak kimsenin haddine değil. Eğer sizin hayat tarzınızla uyuşmuyosa mesafenizi koyarsınız. Düzeltmelik bir mesele yok ki ortada. Evli biriyle mi beraber, eşini mi aldatıyor, uyuşturucu mu satıyor... Hayır, sadece kimseye karşı sorumlu olmadığı için istediği gibi takılıyor işte bize ne

Buradakilerin kötü yorum yaptığını düşünmeyin gerçekten iyiliğimiz için yazanlarda var burda gerektiğinde teşekkür etmeyide bilin sonuçta bir konu açıyorsanız kötü de iyide eleştiri alacağınızı bile bile açın . Ben kötü yorum yaptıklarını düşünmüyorum sizin bakış açınız düşmanca arkadaşınızı düşman gibi eleştirmişsiniz ''onda bunda kalıyor , sürekli sevgili değiştiriyor ''demenin altındaki anlamı gayet biliyoruz siz onu namussuz diye eleştirmişsiniz ama yanlış kadın kadının düşmanı olmamalı ama düşmanlarda hep yakınlardan çıkıyor hiç şaşırtmıyor dünya beni:)
Ben eleştiriye karşı değilim. Düzgün bir şekilde elestirsinler. Yok sevgilisi yuzuk takmamış yok sevgilisi para harcamıyor demek ki yok zengin erkek istiyor... ne kadar cirkin ithamlar bunlar. Eleştirinin de bir adabı olur.

Bir konu açılmış..şimdi konu sahibinin birini dert etmesi için illa kardeş,anne,bana,eşmi olması lazım o kişinin?ya da 15_20 yaşında mi olmalı?insanlar 30 yaşında hata yapmıyor mu?
Ülkemizde her gün birden fazla kadın cinayeti var.o daldan bu dala konan hemde haftada 1 sevgili değiştiren bu arkadaş bir gün fena halde kayaya çarpar..siz belki zengin birini bulur dalga geçin. .
Ayrıca konu sahibinin yüzük olayının bu konuyla ilgisi yok.bütün derdi arkadaşının kendisinden önce evlenmesi mi?
Bu arkadaşın bütün bunları yaparken ailesi nerede?

Ben eleştiriye karşı değilim. Düzgün bir şekilde elestirsinler. Yok sevgilisi yuzuk takmamış yok sevgilisi para harcamıyor demek ki yok zengin erkek istiyor... ne kadar cirkin ithamlar bunlar. Eleştirinin de bir adabı olur.
Arkadaşına(!) hayat kadını yakıştırması yapan biri söylüyor bunları 😂

Aklıma ferhunde hanımlardaki Müjgan geldi.yaş 30 u geçince zar zor bulduğu sevgiliden hamile kalmıştı.zaten bundan sonrada dizi bitmişti..demek onun da canına tak demiş.ama yolu yanlış geldi.bir sürü manyak insan var,cinsel hastalık kapabilir, başka kötü yollara sürüklenebilir..siz yine de konuşun, ailesine söyleyin.şimdi herkes yaşı 30 ,istediğini yapar diyor ama yanlış yapmanın yaşı yok ve insan sevdiği kişinin başına kötü birşey gelsin istemez

30 yaşında kadını ailesine mi şikayet etsin? Ne hakla, hangi sıfatla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back