Anaaaaaaaaa bak sen bizim Nevreste'yeArtık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım Sen de bir zahmet öte kay müdürüm taht benim olsun
çok güldümGülüyorum ama tırsıdan Hanım beni gördüğü yerde vuracak, Nevreste falan küçüğüm der Hanım'ın affına sığınır, ben yaştan kurtaramıyorum
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarHer kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
Gelin beni dinleyin, suikast girisimime destek verin
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarOysa çok heveslenmiştim
Masum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masumHer kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
Xs çuvalı nerden bulurumBeni de yan kategoride engelliyor nevom..kacırıp bayıltalım yıibasına kadar..sen xs bi cuval ayarlayıver bi zahmet
47747473838 kategoride varsınMasum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masum
Heryere yeterim ben, kaç kategorideydim ki hepsini gezeyim boyumu postumu haşmetimi görsünler
Ablam gezmene gerek var mı sallıyorsun zatenMasum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masum
Heryere yeterim ben, kaç kategorideydim ki hepsini gezeyim boyumu postumu haşmetimi görsünler
Hanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buçok güldüm
hala guluyorum:q ahahaha
hanım ablaya selamlar
biz dostuz mesajı vermeye calıstımHanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buHanıııııımmmmm sağ topuğun iç kısmına doğru nişan alırsın bacım
Ama doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım
belge iyiydi ama
Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım Sen de bir zahmet öte kay müdürüm taht benim olsun
Gülüyorum ama tırsıdan Hanım beni gördüğü yerde vuracak, Nevreste falan küçüğüm der Hanım'ın affına sığınır, ben yaştan kurtaramıyorum
Anaaaaaaaaa bak sen bizim Nevreste'yeHanıııııımmmmmm keleşini getiiirrrrr
Siz bana kıyamazsınız
Her kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
çok güldüm
hala guluyorum:q ahahaha
hanım ablaya selamlar
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarOysa çok heveslenmiştim
Hanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buHanıııııımmmmm sağ topuğun iç kısmına doğru nişan alırsın bacım
biz dostuz mesajı vermeye calıstım
Herkesi yeni yeni tanıyorum tabi ama Hanim abla çok sempatik geldi bana. Herkese basarilar :)
HahahahBoşunamı ihtiyar heyeti başkanı yaptınız benibayramlarda el öpmeye beklşyorum herkesi
Gidiyoruz demi marmarise çıkartma yapacaz orayazati bir bülent bide ben ablayım şu ülkede kapı gibiyiz maşallah
Montaj o montaj inanma
Neyyyyyyysen gözlerime baksana bakalımmmm
Tırsma müdürüm yaştan kurtarıyonasıl nevoş bitti tahtımı ele geçirmek istiyor yedirmem ona
Getirdim getirdimmm yettimmmm
Eki Görüntüle 1334237
Bittin nevoşşş arkamdan kumpas haaaaa
Söyle annnem ne istiyorsun tam destek yanındayım
Selam sörrrrr yarına hazırmısın
Ben varken cııkksssssss
Almış eline sallıyor sütyeni
Beyaz bayrak misali demiiii
Çok teşekkürler oyunuz için sağolun.
Tahtıma aday çok olunca direniyorum haliyle
Hahahahçok tatlisiniz siz yaaa kahkaha attım yorumlariniza
Sana en conconlu kategoriyi ayarlayacağım merak etmeBoşunamı ihtiyar heyeti başkanı yaptınız benibayramlarda el öpmeye beklşyorum herkesi
Gidiyoruz demi marmarise çıkartma yapacaz orayazati bir bülent bide ben ablayım şu ülkede kapı gibiyiz maşallah
Montaj o montaj inanma
Neyyyyyyysen gözlerime baksana bakalımmmm
Tırsma müdürüm yaştan kurtarıyonasıl nevoş bitti tahtımı ele geçirmek istiyor yedirmem ona
Getirdim getirdimmm yettimmmm
Eki Görüntüle 1334237
Bittin nevoşşş arkamdan kumpas haaaaa
Söyle annnem ne istiyorsun tam destek yanındayım
Selam sörrrrr yarına hazırmısın
Ben varken cııkksssssss
Almış eline sallıyor sütyeni
Beyaz bayrak misali demiiii
Çok teşekkürler oyunuz için sağolun.
Tahtıma aday çok olunca direniyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?