En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    204
Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyor Bu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz

Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyor Bu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı

Hanım'ın nüfus kaydına ulaştım NevresteOnun karşısında hiiiiç şansımız yok

Pardon çok heveslenme nevoş hanım, bu kadar kitleyi arkama almışım zor olur buradan çıkarman
Topikte en çıtırım ama burada en ablayım ne haber

Hanım'ın nüfus kaydına ulaştım NevresteOnun karşısında hiiiiç şansımız yokEki Görüntüle 1332972

Müdürüm şansını yok ettim gördünmü kafa kağıdım bile sararmış ruhum genç nasılsaa

Abla tüm hayallerimi yıktın
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun

Yıkılsın ohhhh iyi oldu
Senide En Yaşlı Nene kategorisi açılsın orada aday göstermezsem bak gör

Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersin Bacım hazırla topuğunu, ikimize de sıkacak Hanım

Kaçın derimmmm uleynnnnnn

Yok o bizi sever birşey yapmazYapmaz değil mi

Bilemem dermişimmmm bittiniz varya admini edisi birleşmiş kumpas kuruyorlar bana

Ama doğru bir belge sundum Hanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan

Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım

belge iyiydi ama

Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalımSen de bir zahmet öte kay müdürüm taht benim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…