Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyorBu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz
Abla tüm hayallerimi yıktın
Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersinAbla tüm hayallerimi yıktın
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun
Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyorBu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz
Abla tüm hayallerimi yıktın
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun
Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersinBacım hazırla topuğunu, ikimize de sıkacak Hanım
Yok o bizi sever birşey yapmazYapmaz değil mi
Pardonçok heveslenme nevoş hanım, bu kadar kitleyi arkama almışım zor olur buradan çıkarman
Topikte en çıtırım amaburada en ablayım ne haber
Müdürüm şansını yok ettim gördünmükafa kağıdım bile sararmış ruhum genç nasılsaa
Yıkılsın ohhhh iyi oldu
Senide En Yaşlı Nene kategorisi açılsın orada aday göstermezsem bak gör
Kaçın derimmmm uleynnnnnn
Eki Görüntüle 1333357
Bilemem dermişimmmm bittiniz varya admini edisi birleşmiş kumpas kuruyorlar bana
Sen bana kıyamazsın biliyorumOyyy kıyamam sana benn gel ymacıma şöle hemennn
Yoksa bu kadar rahat sallayamamBiliyon tabiii ondan
Ama doğru bir belge sundum
belge iyiydi amaAma doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım
Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıAma doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım
belge iyiydi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?