- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.941
Yemin etmedik kocamiz izin vermiyo bosanalim mi yani napalim margamDion katılıyor ama siz pink le yemin etmişsiniz katılmıyorsunuz saçınızı başınızı yolasım var
Tamam kuzum yazicamNerde benim şiirim..
E
D
A buna uygun şiir bekliyorum profilme koyucam
Yemin etmedik kocamiz izin vermiyo bosanalim mi yani napalim margam
Tamam kuzum yazicam
Kendine kiyafet almaktan bize parfum bakamiyonSenin gibi kocaman şişeyi 30 tl ye alamıyoruz ki biz
Ne almışım ki bi yüksek bel pantolon aldım kendime o mu gözüne battı hıhKendine kiyafet almaktan bize parfum bakamiyon
Hani benim sevgililer gunu hediyemNe almışım ki bi yüksek bel pantolon aldım kendime o mu gözüne battı hıhalmayacaktım ama dayanamadım aldım bugünün şerefinee
ayyy doymuyor kombinlere doymuyor hep istiyorNorw nerde senin kombinin atcam atcam dedin nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonuncu olmamizi istiyor.......ayyy doymuyor kombinlere doymuyor hep istiyor
Kelimeler yermiyor ki, tarif edecek bir şey yok.Çok şey demek geliyor içimden ..
Lanet olsun
eveeeet ya yakcak biziSonuncu olmamizi istiyor.......
insan kadar tehlikeli bir tur daha gelmemiştir su dunyaya boylelerini iceri atmıycaklar atıcaklar canlı canlı aslanlara yedircekler ki o bile azKelimeler yermiyor ki, tarif edecek bir şey yok.
Nasıl dan başka birşey düşünemiyorum ben
azcık keyfim yok tatlım yapcaktım amaNorw nerde senin kombinin atcam atcam dedin nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aynilarini yapicaklar boylelerine canminsan kadar tehlikeli bir tur daha gelmemiştir su dunyaya boylelerini iceri atmıycaklar atıcaklar canlı canlı aslanlara yedircekler ki o bile az
ayyy doymuyor kombinlere doymuyor hep istiyor
Kelimeler yermiyor ki, tarif edecek bir şey yok.
Nasıl dan başka birşey düşünemiyorum ben
Twittera yazmıştım, buraya da kopyalayayım aynısını;
Korkacaksanız şizofreni hastalarından değil, ortalıkta elini kolunu sallaya sallaya dolaşan tanısı konulmamış ve tedaviyi reddeden psikopatlardan & anti-sosyallerden korkun. Ulan herkesin normal sandığı adamlar çekinmeden insan yakıyor be!!
İdam geri gelmeli!!!
Haberi izlediğimden beri başım ağrıyor...
Selam kizlar
azcık keyfim yok tatlım yapcaktım ama