- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.961
Hos buldum napiyosunuzSelam persom hoşgeldin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum napiyosunuzSelam persom hoşgeldin :)
Hos buldum napiyosunuz
Bu aralar hepimizde bi keyifsizlik mevcut bende bir kaç gündür öyleydim valla daha yeni yeni kendime geliyorum :)
canım da sıkkın kalbimde kırık
noldu kızcanım da sıkkın kalbimde kırık
Hic bisey bugun genel bi huzursuzluk var icim sıkkın durup dururken bi kac kadeh biseyle rahatlamaya calisiyorum yatakta,sende ne var ne yokNapalım canım oturuyoruz öyle sen neler yapıyorsun :)
evet öküz meselesiKim kırdı kalbini hayırdır :) yoksa erkek meselesi mi..
kalbim kırıldı işte hemde benim gibi naif birinin kıymeti bilinmiyor değersiz hissettiriyorlar sağolsunlarnoldu kız
erkeklerin en iyi yaptıgı sey alır gonlunu yarınakalbim kırıldı işte hemde benim gibi naif biri
Hic bisey bugun genel bi huzursuzluk var icim sıkkın durup dururken bi kac kadeh biseyle rahatlamaya calisiyorum yatakta,sende ne var ne yok
evet öküz meselesi
Bana zikkim da sana afiyet olsun asılBende günün yorgunluğunu ve stesini atıyorum..
Eve gelip direk uyumuşum valla.. Acıkmasam uyanacağım yok afiyet olsun :)
Erkekler öküz modasına ayak uyduruyo bu ara norwecimevet öküz meselesi
yarın da var demi umarım iyi olurum da çekip atarım çok istiyorum
Bana zikkim da sana afiyet olsun asıl
13.cuma yorgunlugu ve laneti
erkeklerin en iyi yaptıgı sey alır gonlunu yarına
atcam kafam dağılsın margam siz iyiki varsınız ne tatlısınızYa canım sen iyi ol da gerisi çok önemli değil atarsın atmazsın fark etmez.. :)
atcam kafam dağılsın margam siz iyiki varsınız ne tatlısınız
13 sayisinin ugursuzluguna inanilir ya dunya genelinde hatta cogu otelin 13. Kati yada odasi yok 12 14 var bugunde 13.cuma katliamlarin yapildigi ugursuz sayilan vs. Yoksa sayi sayidir13 ten önceki cumaları saymıyor musun hayırdır :)