- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.921
sende bı taraftan canım bı taraftan canını :) yapıyon mılana harbımÇamur at,tutmazsa izi kalır şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bı taraftan canım bı taraftan canını :) yapıyon mılana harbımÇamur at,tutmazsa izi kalır şekerim
O da benm kuyumu kaziyo herşey karsiliklisende bı taraftan canım bı taraftan canını :) yapıyon mılana harbım
canım ben gıdımde hazırlanım margama fotolarımı atım sonra yarısmaya uzaktan bakarım gorusuruz harbıcımO da benm kuyumu kaziyo herşey karsilikli
sen şiir yazarken bızde armut toplamadık..bizde yazdık..Aşk olsun,beni taşlayan sensin. Lan kadın ben sana şiir bile yazdm
Coktaaan:)cekcem canım .. ben hep herseyı gec bıtırırım bıraz agır kanlıyımda sen cektın mı cnm
Hayır şekerim sen bana yazmadin. Cigerci kedisi gibi profilinde gezdim belki şiir,şiiri gectim bi mani yazmissindir diye yok anam nerdeeeeesen şiir yazarken bızde armut toplamadık..bizde yazdık..
Klavyenın dılı olsa da konussa dıcem ama gerek yok bırak profilin konuşsun..(benımkınde mıydı yogsam)
Neyse okadar yaladın yuttun beni..bi oy verırsın artık:))
Saka saka gıt yıne başkasına bas oyunu..yuzumuz gulmedıkı senden yana..
Nasıl ask anlamadım.
Vay önceden anlasmayı yapmış yıne bızımkı başkasıyla..biz hep gonlunde yer yoksa güzelim,ayakta da gıderız modunda kalıyoz..Hayır şekerim sen bana yazmadin. Cigerci kedisi gibi profilinde gezdim belki şiir,şiiri gectim bi mani yazmissindir diye yok anam nerdeeeee
Başkasına vercrm zaten oyumu benim gönlümün 1. Si sensin yavrim oy versem nr vermesem ne
Şaka kız ben kimseyle anlaşma falan yapmadim. Aslında seni de çok beğenmiştimVay önceden anlasmayı yapmış yıne bızımkı başkasıyla..biz hep gonlunde yer yoksa güzelim,ayakta da gıderız modunda kalıyoz..
Iyı yaaa,böyle ıyı..
Kurabıyede kaç oy aldın?
Te.. benimde başıma geldi.. ah ah olsun yılmak yok yarın akşama kadar vakit var hi hi
ayy cnm ya baktınmı onun adıı bende unutuyorum valla ya
Senin gibi kocaman şişeyi 30 tl ye alamıyoruz ki bizorjinal mi
doldurma mı bargello
hala cekmedım kıyafetı
Merhaba rakibeler nasılsınız
Vaayyy sende mi katiliyon kız sexy sempanzee
İyi değilim pek canım, şu tecavüz edilip yakılan kızın haberlerini okuyup üzülüyorumMerhaba canım valla beni biliyorsunuz resimlerle uğraşmaktayım ve bitti gelebildim :) senden naber
İyi değilim pek canım, şu tecavüz edilip yakılan kızın haberlerini okuyup üzülüyorum
Aşk olsun,beni taşlayan sensin. Lan kadın ben sana şiir bile yazdm