En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Aşk olsun,beni taşlayan sensin. Lan kadın ben sana şiir bile yazdm:63:
sen şiir yazarken bızde armut toplamadık..bizde yazdık..
Klavyenın dılı olsa da konussa dıcem ama gerek yok bırak profilin konuşsun..(benımkınde mıydı yogsam)

Neyse okadar yaladın yuttun beni..bi oy verırsın artık:))

Saka saka gıt yıne başkasına bas oyunu..yuzumuz gulmedıkı senden yana..
Nasıl ask anlamadım.

sen şiir yazarken bızde armut toplamadık..bizde yazdık..
Klavyenın dılı olsa da konussa dıcem ama gerek yok bırak profilin konuşsun..(benımkınde mıydı yogsam)

Neyse okadar yaladın yuttun beni..bi oy verırsın artık:))

Saka saka gıt yıne başkasına bas oyunu..yuzumuz gulmedıkı senden yana..
Nasıl ask anlamadım.
Hayır şekerim sen bana yazmadin. Cigerci kedisi gibi profilinde gezdim belki şiir,şiiri gectim bi mani yazmissindir diye yok anam nerdeeeee:KK42:

Başkasına vercrm zaten oyumu:KK70: benim gönlümün 1. Si sensin yavrim oy versem nr vermesem ne:KK8:

Bak beni ilk kez goruyor dıonee ama senın benı nasıl parmagında oynattıgını bı bakısta anladı..

Hayır şekerim sen bana yazmadin. Cigerci kedisi gibi profilinde gezdim belki şiir,şiiri gectim bi mani yazmissindir diye yok anam nerdeeeee:KK42:

Başkasına vercrm zaten oyumu:KK70: benim gönlümün 1. Si sensin yavrim oy versem nr vermesem ne:KK8:
Vay önceden anlasmayı yapmış yıne bızımkı başkasıyla..biz hep gonlunde yer yoksa güzelim,ayakta da gıderız modunda kalıyoz..

Iyı yaaa,böyle ıyı..
Kurabıyede kaç oy aldın?

Vay önceden anlasmayı yapmış yıne bızımkı başkasıyla..biz hep gonlunde yer yoksa güzelim,ayakta da gıderız modunda kalıyoz..

Iyı yaaa,böyle ıyı..
Kurabıyede kaç oy aldın?
Şaka kız ben kimseyle anlaşma falan yapmadim. Aslında seni de çok beğenmiştim :KK60:
Kurabiye deme bana:KK47::KK70:

X