- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
13 sayisinin ugursuzluguna inanilir ya dunya genelinde hatta cogu otelin 13. Kati yada odasi yok 12 14 var bugunde 13.cuma katliamlarin yapildigi ugursuz sayilan vs. Yoksa sayi sayidir
öküz bencede en irisindenErkekler öküz modasına ayak uyduruyo bu ara norwecim
mööööööööööööööööööööööööööööööööööööğğğğ :)öküz bencede en irisinden
sevip deger veren kırılır canım oyle dusunme ama fazlada takma yontsunlar biraz kendilerini oduncuklarcümlemde yarım kalmış kuzu bende naif duygusal bir salağım işte kalbimde kırılmaya layık demekki
öküzlük yaptı benim emeklerimi hiçe sayıyor kızdımı gözü görmüyorSenin gibi bir kız kırılır mı ya..
Naptı bakayım
Yok yaa unutmustum zaten,hic bilmiyorum bi sıkıntı var icimde surekli ayni sarkiyi dinleyip duruyorum ne illetse çabik geçsin öküz oturmuş gibi hissediyorumHiç inanmam böyle şeylere yoksa sen bundan dolayı mı karalara bağladın bu akşam dökül bakayım :)
şimdide 4 keredir 5 dk aralıklarla arıyor biliyor kendini hayvanım diyor demek zaten yarın da burda değil iki günsevip deger veren kırılır canım oyle dusunme ama fazlada takma yontsunlar biraz kendilerini oduncuklarboyle boyle kafalarına vurcan bunların
öküzlük yaptı benim emeklerimi hiçe sayıyor kızdımı gözü görmüyor
şimdide 4 dür arıyor
ben o kadar ağladım şimdi konuşsam ne olur ki
ne kadar gerçek olabilirim kalbm kırık
yapmayacaksın pişman oalcağın davranışları
ancak bu kadar güzel ifade edilir canım aynen bunu yapıyorlarSen de iyi ki varsın canım sıkma canını geçer elbet..
Hepsi aynı sonuçta üzüyor üzüyorlar sonra hiç bir şey olmamış gibi hadi devam diyorlar..
Alışcaz başka çare yok
anladı hatasını ya ondan arıyodur ama kırıldıgını uzuldugunu bilsin hemen konusmaşimdide 4 keredir 5 dk aralıklarla arıyor biliyor kendini hayvanım diyor demek zaten yarın da burda değil iki gün
ondan mı korkuyor acep beddua eder ölürüm diye
evet marga bir insanı 40 gün sırtında taşırsın bir gün indirirsin senden değersizi olmaz derler aynen öyle bu lafa inanıyorumAh ah.. Bir sinirli anlarında mı sana emeklerinin boşa olduğunu hissettirecek sözlerde bulundu.. ?
Bu durumu bende hiç sevmem..
O kadar yaparsın edersin
Ama karşı taraf sen ne yaptın ki diyebilecek kadar değersizleşir
açtım ama pek konuşmadım açmayınca da 100 kez arıyor diye açtım ama anlamıştır heralde 4 ayaklıanladı hatasını ya ondan arıyodur ama kırıldıgını uzuldugunu bilsin hemen konusma
evet marga bir insanı 40 gün sırtında taşırsın bir gün indirirsin senden değersizi olmaz derler aynen öyle bu lafa inanıyorum
evet tatlım aa böleNorwe bosver okuzgillerden bunlar
Yok yaa unutmustum zaten,hic bilmiyorum bi sıkıntı var icimde surekli ayni sarkiyi dinleyip duruyorum ne illetse çabik geçsin öküz oturmuş gibi hissediyorum
heh aynen benim durumda bugün tam böyleydiBir de şey durumları var tabi..
Elinden gelenin fazlasını yaparsın bi insan için..
Her şeyi hemde herşeyi yaparsın..
Ama bir gün yapmazsın, hiç işitmediğin lafları işitirsin..
Bu durumada ayar oluyorum diyemeden edemedim :)
açtım ama pek konuşmadım açmayınca da 100 kez arıyor diye açtım ama anlamıştır heralde 4 ayaklı
kac yasında senin oduncugunheh aynen benim durumda bugün tam böyleydi
birşey dedim
aman efendim zaten ben yapmacıkmışım istemezmişim hep böyleymişim laflar laflar laflar
sil süpür emek memek ne varsa ne hoş demi