En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Hiç inanmam böyle şeylere yoksa sen bundan dolayı mı karalara bağladın bu akşam dökül bakayım :)
Yok yaa unutmustum zaten,hic bilmiyorum bi sıkıntı var icimde surekli ayni sarkiyi dinleyip duruyorum ne illetse çabik geçsin öküz oturmuş gibi hissediyorum

sevip deger veren kırılır canım oyle dusunme ama fazlada takma yontsunlar biraz kendilerini oduncuklar boyle boyle kafalarına vurcan bunların
şimdide 4 keredir 5 dk aralıklarla arıyor biliyor kendini hayvanım diyor demek zaten yarın da burda değil iki gün
ondan mı korkuyor acep beddua eder ölürüm diye

Ah ah.. Bir sinirli anlarında mı sana emeklerinin boşa olduğunu hissettirecek sözlerde bulundu.. ?
Bu durumu bende hiç sevmem..

O kadar yaparsın edersin

Ama karşı taraf sen ne yaptın ki diyebilecek kadar değersizleşir

evet marga bir insanı 40 gün sırtında taşırsın bir gün indirirsin senden değersizi olmaz derler aynen öyle bu lafa inanıyorum

evet marga bir insanı 40 gün sırtında taşırsın bir gün indirirsin senden değersizi olmaz derler aynen öyle bu lafa inanıyorum

Bir de şey durumları var tabi..

Elinden gelenin fazlasını yaparsın bi insan için..
Her şeyi hemde herşeyi yaparsın..
Ama bir gün yapmazsın, hiç işitmediğin lafları işitirsin..

Bu durumada ayar oluyorum diyemeden edemedim :)

heh aynen benim durumda bugün tam böyleydi
birşey dedim
aman efendim zaten ben yapmacıkmışım istemezmişim hep böyleymişim laflar laflar laflar
sil süpür emek memek ne varsa ne hoş demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…