- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.881
yolladınmı kombiniMerhaba rakibeler nasılsınız
E hadi cekk az kaldihala cekmedım kıyafetı
Ooo bu cok grur vericii:)dıse dıs kana kan senı vetatlibikiz rakıp goruyorum kendıme
İyyyizzz sen :)Merhaba rakibeler nasılsınız
Yollayacağım canım, düzenleme yapıyorumyolladınmı kombini
Iyiyim canım sağol, foto olayını bitirdim üstümden yük kalktı :)İyyyizzz sen :)
Vaayyy sende mi katiliyon kız sexy sempanzeedıse dıs kana kan senı vetatlibikiz rakıp goruyorum kendıme
yeni katılanlar olunca daha merak ediyorummYollayacağım canım, düzenleme yapıyorumbiraz da seçmece elemece
Iyiyim canım sağol, foto olayını bitirdim üstümden yük kalktı :)
yerım senı :) evet tatlım bu yarısmaya hem ruhumu hem bendenımı koyup katılıcamVaayyy sende mi katiliyon kız sexy sempanzee
ay ne gıydınız acaba guzel gıyınmeyınyeni katılanlar olunca daha merak ediyorumm
Ye beniyerım senı :) evet tatlım bu yarısmaya hem ruhumu hem bendenımı koyup katılıcam
cekcem canım .. ben hep herseyı gec bıtırırım bıraz agır kanlıyımdaE hadi cekk az kaldi
kac kısıyız acaba sende gırdın mı harbımYe benibi nevi saçını süpürge edicen yani
ben yollayalı oldu baya sen guzel giyinmeay ne gıydınız acaba guzel gıyınmeyın
Yok kuzum eşim bu tarz yarışmalara müsaade etmiyor. Muhteşem güzelliğimi kiskaniyokac kısıyız acaba sende gırdın mı harbım
nedense senden veben yollayalı oldu baya sen guzel giyinme
kocana gıyınırsın o gun artık canım sendeYok kuzum eşim bu tarz yarışmalara müsaade etmiyor. Muhteşem güzelliğimi kiskaniyo
Öyle yapcez artikkocana gıyınırsın o gun artık canım sende
bakalım bı yarın osa kım ne gıymıs gorsem
suan aynı tırsma bende sana karsı var
yaa utandım sımdısuan aynı tırsma bende sana karsı varbilmiyorum nasıl bir tarzın var gormedik daha
yani cevapda veremiyorsun kimligi acıga cıkartmamak icinyaa utandım sımdıay hadı bakalım yarına az kaldı.cok agır elestırmeseler barı