- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.861
coco mademoiselle canım en o bahsettigim nette buldum sonundaCanım siz bir parfüm arıyordunuz ya neydi onun adı yazar mısın bana bi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coco mademoiselle canım en o bahsettigim nette buldum sonundaCanım siz bir parfüm arıyordunuz ya neydi onun adı yazar mısın bana bi..
Ben bugun baktimm bulamadim canim birde parfumun adini unuttum on saat listeye baktim haha :)coco mademoiselle canım en o bahsettigim nette buldum sonunda
Te.. benimde başıma geldi.. ah ah olsun yılmak yok yarın akşama kadar vakit var hi hiAh kuzum ah.. boylede zahmet oluyor sana.. ben bu yuzden kurallari okuyup yarismaya hazirlanin diyorum iste.. :) gecen biri de hazirlanmis ama kagit yok.. bilmiyordum diyor.. kabul edemeyecegimi soyledim..
ayy cnm ya baktınmı onun adıı bende unutuyorum valla yaBen bugun baktimm bulamadim canim birde parfumun adini unuttum on saat listeye baktim haha :)
hangı sıteden buldun canmcoco mademoiselle canım en o bahsettigim nette buldum sonunda
bargellodan canımhangı sıteden buldun canm
orjinal mibargellodan canım
bargello doldurma parfumler cnmorjinal mi
doldurma mı bargello
ıyı mı pekı memnun musunnbargello doldurma parfumler cnm
bargellodakiler cok guzel kalıcı bide orjiye cok yakın kokularıyı mı pekı memnun musunn
Aa bizim evin yanndaki avm de bargello varmisssbargellodakiler cok guzel kalıcı bide orjiye cok yakın kokular
Selam :)slm kızlar bı rakıpte ben varım :)
hala cekmedım kıyafetıSelam :)
ooo yeni kan geldi guzelllslm kızlar bı rakıpte ben varım :)
ıyıyız hırslıyız gucluyuz ınanclıyız :) sen nasılsın braınMerhaba rakibeler nasılsınız
Iyiyim Allaha Şükür, hırslı değilim maksat eğlence olsunıyıyız hırslıyız gucluyuz ınanclıyız :) sen nasılsın braın
tam bermuda seytan üçgeni olduk iyi olan kazansındıse dıs kana kan senı ve tatlibikiz rakıp goruyorum kendıme