- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
bende :) elestır benı harbımÖyle yapcez artik bende merakla yarını bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende :) elestır benı harbımÖyle yapcez artik bende merakla yarını bekliyorum
kus oldu beybıyani cevapda veremiyorsun kimligi acıga cıkartmamak icinagır eleştiri yok aslında ama bilmiyorum bu sefer ne olur goze aldık
Eleştirmek benm işimbende :) elestır benı harbım
neyy sende mı gırıyon amanınnnOooff yarın büyük gün..
Heyecanla bekliyoruz..ve hiiç umudum yok..
Keşke dıger yarışma konusunu bilsek de ona hazırlansak fikren..:)))bos bos yenilmeyi beklıcez yoksa
Kizzzzz sende mi katilcanOooff yarın büyük gün..
Heyecanla bekliyoruz..ve hiiç umudum yok..
Keşke dıger yarışma konusunu bilsek de ona hazırlansak fikren..:)))bos bos yenilmeyi beklıcez yoksa
harbı coh tırsıyorummKizzzzz sende mi katilcan
Ben her yarısmada varım uleeyyyn..neyy sende mı gırıyon amanınnn
Millan erkekmis der iftira atarız,o da altta kalamaz kavga eder. Siteden atilir meydan sana kalır şekerim tasalanmaneyy sende mı gırıyon amanınnn
Katılcan derken..ılk ben katıldım yarışmaya nerdeyse..basladıgı gün yolladım..ben eksık olmam:))Kizzzzz sende mi katilcan
Girişimci ruhuna hayran kaldim balımBen her yarısmada varım uleeyyyn..
Butun çantalar benım olcak..
Çantacı açcam
Sen her halinle güzelsin sarı çiçeeemmKatılcan derken..ılk ben katıldım yarışmaya nerdeyse..basladıgı gün yolladım..ben eksık olmam:))
Ama ıddaam yok..ozel günlerde gıyınmeyı beceremem..ben sokak kızıyım
cok sınsıcee sevdım bunu harbımMillan erkekmis der iftira atarız,o da altta kalamaz kavga eder. Siteden atilir meydan sana kalır şekerim tasalanma
Gıyın dur..gıyın dur..Girişimci ruhuna hayran kaldim balım
Aa ılk kez ağzından güzel bıse çıktı bana karsı..Sen her halinle güzelsin sarı çiçeeemm
Işine geldi dimi uyanikcok sınsıcee sevdım bunu harbım
hakkını vermısın o yarısmada tebrıkler ama millanSen her halinle güzelsin sarı çiçeeemm
Aşk olsun,beni taşlayan sensin. Lan kadın ben sana şiir bile yazdmAa ılk kez ağzından güzel bıse çıktı bana karsı..
Olecem herhalde
bızde degırmenı boyle dondurcez napalım harbıIşine geldi dimi uyanik
Çamur at,tutmazsa izi kalır şekerimbızde degırmenı boyle dondurcez napalım harbı