- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
bende :) elestır benı harbımÖyle yapcez artikbende merakla yarını bekliyorum
![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende :) elestır benı harbımÖyle yapcez artikbende merakla yarını bekliyorum
![]()
kus oldu beybıyani cevapda veremiyorsun kimligi acıga cıkartmamak icinagır eleştiri yok aslında ama bilmiyorum bu sefer ne olur goze aldık
![]()
neyy sende mı gırıyonOooff yarın büyük gün..
Heyecanla bekliyoruz..ve hiiç umudum yok..
Keşke dıger yarışma konusunu bilsek de ona hazırlansak fikren..:)))bos bos yenilmeyi beklıcez yoksa![]()
Kizzzzz sende mi katilcanOooff yarın büyük gün..
Heyecanla bekliyoruz..ve hiiç umudum yok..
Keşke dıger yarışma konusunu bilsek de ona hazırlansak fikren..:)))bos bos yenilmeyi beklıcez yoksa![]()
harbı coh tırsıyorummKizzzzz sende mi katilcan![]()
Ben her yarısmada varım uleeyyyn..neyy sende mı gırıyonamanınnn
![]()
Millan erkekmis der iftira atarız,o da altta kalamaz kavga eder. Siteden atilir meydan sana kalır şekerim tasalanmaneyy sende mı gırıyonamanınnn
![]()
Katılcan derken..ılk ben katıldım yarışmaya nerdeyse..basladıgı gün yolladım..ben eksık olmam:))Kizzzzz sende mi katilcan![]()
Girişimci ruhuna hayran kaldim balımBen her yarısmada varım uleeyyyn..
Butun çantalar benım olcak..
Çantacı açcam
Sen her halinle güzelsin sarı çiçeeemmKatılcan derken..ılk ben katıldım yarışmaya nerdeyse..basladıgı gün yolladım..ben eksık olmam:))
Ama ıddaam yok..ozel günlerde gıyınmeyı beceremem..ben sokak kızıyım
cok sınsıcee sevdım bunu harbımMillan erkekmis der iftira atarız,o da altta kalamaz kavga eder. Siteden atilir meydan sana kalır şekerim tasalanma![]()
Gıyın dur..gıyın dur..Girişimci ruhuna hayran kaldim balım![]()
Aa ılk kez ağzından güzel bıse çıktı bana karsı..Sen her halinle güzelsin sarı çiçeeemm![]()
Işine geldi dimi uyanikcok sınsıcee sevdım bunu harbım![]()
hakkını vermısın o yarısmada tebrıkler amaSen her halinle güzelsin sarı çiçeeemm![]()
Aşk olsun,beni taşlayan sensin. Lan kadın ben sana şiir bile yazdmAa ılk kez ağzından güzel bıse çıktı bana karsı..
Olecem herhalde
bızde degırmenı boyle dondurcez napalım harbıIşine geldi dimi uyanik![]()
Çamur at,tutmazsa izi kalır şekerimbızde degırmenı boyle dondurcez napalım harbı