- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.841
Bende bi kere o hatayi yapmistm aksi gbi cektgm fotolari da silmstm bastan cekmstm :)[/QUOTE][QUOTE="braindamage, post: 39405822, member: 455fotolarindkadar giyin kombin yap, ama kağıda tarih yazmayı unut.
Zaten üşene üşene giyindiydim olmadı bu
Neden ki tarihsiz kabul oluyor mu ki?Bende bi kere o hatayi yapmistm aksi gbi cektgm fotolari da silmstm bastan cekmstm :)
Onceden cekilmis foto olmamasi lazimNeden ki tarihsiz kabul oluyor mu ki?
Ay ne zor geliyor valla o kadar mızmızlandım ki
Sagol tatlim ama uyuyamiyorum ben bu saatlerde :)İyi geceler canım, uykunda geçer zaten merak etme
Gelirsin tabiii sen bana cok iyi geliyorsun yerim seni ben :)Agriya ben iyi gelirimbennn
En onemli seyi unutmussun canim..Sen o kadar giyin kombin yap, ama kağıda tarih yazmayı unut.
Zaten üşene üşene giyindiydim olmadı bu
Evet zaten aklımda vardı, birşey unuttum kesin diye yarım saat oturup bekledim o şekildeEn onemli seyi unutmussun canim..
Evet zaten aklımda vardı, birşey unuttum kesin diye yarım saat oturup bekledim o şekilde
Evet ben üstümü çıkarınca aklıma geldi ama olsun yarın tekrar çekip atacağımAh kuzum ah.. boylede zahmet oluyor sana.. ben bu yuzden kurallari okuyup yarismaya hazirlanin diyorum iste.. :) gecen biri de hazirlanmis ama kagit yok.. bilmiyordum diyor.. kabul edemeyecegimi soyledim..
arvales içiyorum, ilaç içeyince çene ağrısı çekiyorum sanırım bu bölgede hassasım
keske bu aksam baslasaydı yarın aksam icim icimi yiycek bakamıycamdum dum dum dum
Canım siz bir parfüm arıyordunuz ya neydi onun adı yazar mısın bana bi..keske bu aksam baslasaydı yarın aksam icim icimi yiycek bakamıycam