- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.821
uyku :)
Onu denedim geçirmedi..
Dün geceden beri feci şekilde ağrıyor..
kolonya koklamaktan burnum yanıyor artık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyku :)
acaba atladığım başka bir yarışma var mı diye düşünüyorumHaha sen de haklısın be kuzum ..
Duşta aldım , ağır geliyor o ağrı kesici bana.Parol aldım ama nafile.. Kutu bile bitti ama benim baş ağrım geçmek bilmedi..Evet o şekilde yapacağım, eğer saçlarımı yapabilirsem tam takır katılırım belki dedim :)
Apranax ağrı kesici içerim ben genelde, hemen geçirir.
Yoksa eğer ılık bir duş alırsan rahatlayabilir ağrın biraz.
acaba atladığım başka bir yarışma var mı diye düşünüyorum
kaç kombin yarışması olmuştu
spor
sokak
yılbaşı
bu dördüncü kombin yarışması mı ?
belki de kolonyadandır etil alkol nede olsaOnu denedim geçirmedi..
avamigran iyi gelir birde kolonyalı pamugun arasına biraz karabiber koyup sakak kısma yerlestirip tulbentle sarma yontemi vardır bilmem iyi gelirmi:)Onu denedim geçirmedi..
belki de kolonyadandır etil alkol nede olsa
bence başını serin tut, belki tansiyonun çıkmıştır ne olur ne olmaz diye bir diş sarmısak yut
Bak bunu yapabilirim işte..avamigran iyi gelir birde kolonyalı pamugun arasına biraz karabiber koyup sakak kısma yerlestirip tulbentle sarma yontemi vardır bilmem iyi gelirmi:)
Papatya çayının sancıya ağrıya iyi geldiğini biliyorum, varsa bir demleyebilirsin rahatlatır o da :)Duşta aldım , ağır geliyor o ağrı kesici bana.Parol aldım ama nafile.. Kutu bile bitti ama benim baş ağrım geçmek bilmedi..
Bitkisel bir şeyler yok mu şöyle iyi gelecek bir çay falan
Hoşgeldin canım ben bugün spor yapamadım bilgin olsun :) ama pek bişi yemedimBen geldimm
Papatya çayırının sancıya ağrıya iyi geldiğini biliyorum, varsa bir demleyebilirsin rahatlatır o da :)
Biliyorum canm yapma zaten kurban olrmHoşgeldin canım ben bugün spor yapamadım bilgin olsun :) ama pek bişi yemedim
Bende sana kurban olurum canim benim :)Biliyorum canm yapma zaten kurban olrm
Margam sıcak bi duş al, kan dolaşımın artsın.Kızlar şiddetli baş ağrısına iyi gelen bir şey söyler misiniz ..
Iyi okumalar canim :)elime kitabımı alıp yatayım bu gece bitecek bu seri :)
sizlere iyi geceler
Canim dusa girdim bugun simdi aferin aldim belki grip olurum diye ictim.. sagolasin tatlim benim yatiyorum valla..Margam sıcak bi duş al, kan dolaşımın artsın.
Sonra da bitki çayı varsa iç. Ya da bir diş sarımsağı hap niyetine yut.
Nane çayının da ağrı kesici özelliği vardır.
İyi geceler canım, uykunda geçer zaten merak etmeCanim dusa girdim bugun simdi aferin aldim belki grip olurum diye ictim.. sagolasin tatlim benim yatiyorum valla..