- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.761
Ay margacım giyindim resim çektim dün akşam ama tarih olayını unuttumm.. soyundum oturdum tam gönderecektim aklıma geldiüşendim birdaha bu akşam çekeceğim tekrardann..
yaaa canım başımada bu geldi neyse bu akşam artıkınn.. herifim bir güldü bir güldü bana
Oyyy geçmiş olsun şifalar olsunn..dikkat et kendine lazımsın sen bizlere..ictim normal bir tane agri kesici ictim hafif bas agrisi sanip ..
ama sanirim.ben grip olcam grip olurkende basimmm Cok agrir
canım daha şimdi değil hala katılımlar sürüyo 14 şubat son katılım günü ondan sonra fotoğraflar yayınlanacakbayanlar ben yeni üye oldum.yarışmacıların fotoğraflarını nerde,ben yanlış yeremi bakıyorum acaba :)
12 de mi kalkiyosun margacim?
2den asagi kalkmiyosun
Sorun degil canim benim daha vakit var nede olsa..Ay margacım giyindim resim çektim dün akşam ama tarih olayını unuttumm.. soyundum oturdum tam gönderecektim aklıma geldiüşendim birdaha bu akşam çekeceğim tekrardann..
Sagolasin canim :)Oyyy geçmiş olsun şifalar olsunn..dikkat et kendine lazımsın sen bizlere..
14 subat aksam 8 den sonra.. :)bayanlar ben yeni üye oldum.yarışmacıların fotoğraflarını nerde,ben yanlış yeremi bakıyorum acaba :)
arvales içiyorum, ilaç içeyince çene ağrısı çekiyorum sanırım bu bölgede hassasım20'lik dişini çektirmişsin demi,o biraz sıkıntı yapar çok geçmiş olsun,majezik varsa ondan içsene ağrıyı çok iyi kesiyor.,Benim implant takılmıştı ondan içiyordum çok faydası oluyor.
Çok güzel iyi günlerde kullan çantanı,çok beğendim ..
Reklam var canim o yuzden.. kopyalarken bir doktor sitesi yaziyor olmasi reklama giriyor :)uyarı almışım video yüzünden sanırım, bileydim paylaşmazdım bundan sonra töbe :))
amanınnn :))) iletişim bilgisi denilince bende dedim ala ala ne yaptım ben :)Reklam var canim o yuzden.. kopyalarken bir doktor sitesi yaziyor olmasi reklama giriyor :)
amanınnn :))) iletişim bilgisi denilince bende dedim ala ala ne yaptım ben :)
Uyari mesani geldiyse ban almazsin bir kere daha yaparsan alirsin :)cezam kısa oldu sanırım bir süre yasaklı olacakmışım ama iyi niyetimi fark ettiler diye düşünüyorum :))