- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.721
Söyle hadi söyle..Soylememki ahaha soyleemeeeem
Ya hayir beni her yerde soylicen hayir hayirhayir.Söyle hadi söyle..
Ne hadi söyle valla saçını başını yolucam şimdi heeeee !Ya hayir beni her yerde soylicen hayir hayirhayir.
Ama kalorili bişiLER
Ucundan accik kunefe yedimNe hadi söyle valla saçını başını yolucam şimdi heeeee !
Tabi tabi kesin ucundan yemisindir :*Ucundan accik kunefe yedim
Accik ha
Nevar bi iki catal aldiysam!!!Tabi tabi kesin ucundan yemisindir :*
Hanfendi orda kunefe yesin bende burda kaju yiyerek karnimi doyurayim adalet mi bu be ahahahNevar bi iki catal aldiysam!!!
Kaju da kalorili bikeremHanfendi orda kunefe yesin bende burda kaju yiyerek karnimi doyurayim adalet mi bu be ahahah
Tatlim bu arada yaptim nereye yapcam bildirimiNevar bi iki catal aldiysam!!!
Selam canim hosgeldinselamlar geçmişi okumayı düşünüp vazgeçtim :))
Napayim yemeden olmuyoooKaju da kalorili bikerem
O topige gir yaptim de ben artini atarm sen yorulmaaaaTatlim bu arada yaptim nereye yapcam bildirimi
Dur gireyim bildireyimO topige gir yaptim de ben artini atarm sen yorulmaaaa
Ne planlariymis onlar :) 3adam baslasin diye bekliyorum sonra yabanci dizimi izleyecegim sabahlamayi planliyorum :)hoş buldum planlar içerisindeyim sizler ne yapıyorsunuz?
tatilim bitmek üzere bari biraz gezeyim diye düşündüm, arkadaşımın daveti var eskişehir için gidebilirsem oraya gitme planları :))Ne planlariymis onlar :) 3adam baslasin diye bekliyorum sonra yabanci dizimi izleyecegim sabahlamayi planliyorum :)
Downton Abbey izliyorum canim :) git gez canim tatilin tadini cikar valla :)tatilim bitmek üzere bari biraz gezeyim diye düşündüm, arkadaşımın daveti var eskişehir için gidebilirsem oraya gitme planları :))
hangi yabancı dizi?
tatil bile kalmadı pazartesi başlıyor okul ben ne yaptım, hasta yattım, evde pinekledim eh hadi biraz da takılarla uğraştımDownton Abbey izliyorum canim :) git gez canim tatilin tadini cikar valla :)