- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
bugün tekrar tekrar izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum 1 dakikadan daha kısa ve neşelendirici :))
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En guzeli bende cok izlerdimm uzun zaman oldu yabanci dizi izlemeyeli simdi tekrar basladim valla :)Huy Meselesi eskiden çok izlerdim yabancı diziler, şimdi bildiğin belgeselciyim :))
cok tatlı yabugün tekrar tekrar izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum 1 dakikadan daha kısa ve neşelendirici :))
yatsana kızzSon 2 gün hanımlar..
Uykum yok birde bir saat once migrenim tuttu anca kendime geldim yatiyorum ama bir yandan da gozum buralarda.. sabah olsada uyusam..yatsana kızz
hadi ya migrenmi var sende cok beter birseydir..bende film izliyorumUykum yok birde bir saat once migrenim tuttu anca kendime geldim yatiyorum ama bir yandan da gozum buralarda.. sabah olsada uyusam..
Evet canim var az once sag gozumu yastiklara gomdum teli meli biraktim elimden bir saat falan gecti anca geldim kendime.. cok kotuydu ama gozumu korebe oynar gibi bezle bagliyorum bazenhadi ya migrenmi var sende cok beter birseydir..bende film izliyorum
gozden vuruyor agrısı zaten bide ısıkda daha artıyor agrıyı hap ictinmiEvet canim var az once sag gozumu yastiklara gomdum teli meli biraktim elimden bir saat falan gecti anca geldim kendime.. cok kotuydu ama gozumu korebe oynar gibi bezle bagliyorum bazen
gozden vuruyor agrısı zaten bide ısıkda daha artıyor agrıyı hap ictinmi
usuttunmu kız aman dikkat ya havalar cok fenaictim normal bir tane agri kesici ictim hafif bas agrisi sanip ..
ama sanirim.ben grip olcam grip olurkende basimmm Cok agrir
bencede uyumadan gecmez zaten yat cnmHala agriyor tele baktikca.. resmen kendime eziyet.. isigini kistim telin ama gecmiyor.. ufaktan yatsam iyi olacak..
Sanirim evet iki gundur burda kar ce sidddetli firtina var ve ben disari normal zamanda cikmayan kiz dun o firtinada disariya ciktim.. simdide bas agrisi cekiyorumusuttunmu kız aman dikkat ya havalar cok fena
bencede uyumadan gecmez zaten yat cnm
kimblir kacta kalkıcaz he :)yatsam uyuyamiyorum ki.. sabahleyin geliyo uykum
Ben 12 de kalkiyorum bazen isim oluyor 8 de kalkiyorum aksama kadar istesemde uyuyamam.en gec 2 de ayakta olurummmkimblir kacta kalkıcaz he :)
hala çenemde ağrı ve acı hissediyorum hele ki dün ki işlemden sonra iyileşme sürem sanırım biraz daha gecikecek