- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.781
nasıl şaşırdım bir görseydin yüzümü :)) bir daha mı aman diyimUyari mesani geldiyse ban almazsin bir kere daha yaparsan alirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl şaşırdım bir görseydin yüzümü :)) bir daha mı aman diyimUyari mesani geldiyse ban almazsin bir kere daha yaparsan alirsin :)
di mi ya kaç kişi oldunuz :)margaaa son gun artık sayıyı acıklasana kız
Hayir son gun degil daha var yemezler kandiramazsin beniii :)margaaa son gun artık sayıyı acıklasana kız
tememmmmmHayir son gun degil daha var yemezler kandiramazsin beniii :)
Ben olsam kirmizi tercih ederim :)en tercih edilen renk siyah olacaktır, saçlar fönlü yada at kuyruğu, stiletto ayakkabılar :))
:)tememmmmm
bende dedim kırmızı iyidir ama bu kızda kırmızıyı cıkarmadı bi beee demesinler dedim yılbasında kırmızı hakkımı kullandımBen olsam kirmizi tercih ederim :)
Muhtemelen :)en tercih edilen renk siyah olacaktır, saçlar fönlü yada at kuyruğu, stiletto ayakkabılar :))
Yilbasinda da kirmizi kombin pek yoktuki :)bende dedim kırmızı iyidir ama bu kızda kırmızıyı cıkarmadı bi beee demesinler dedim yılbasında kırmızı hakkımı kullandım
ben vardım ya kız ustum ayakkabımYilbasinda da kirmizi kombin oek yoktuki :)
Hic yoktuu demedim ki :)ben vardım ya kız ustum ayakkabım
çok şıktın ama :)) oyumu sana vermiştimben vardım ya kız ustum ayakkabım
ben onu hic anladım alla allaHic yoktuu demedim ki :)
tesekkur ederim bir orda işte birdahakinde tutturamadıkçok şıktın ama :)) oyumu sana vermiştim
Pek yoktu dedim :)ben onu hic anladım alla alla
bakımlı eli de sen aldın dı :)) sana oy vermemiştim tırnak etlerin hırpalanmış görünüyordu ama eklem yüzüklerin göz alıyordu :))tesekkur ederim bir orda işte birdahakinde tutturamadık