- 19 Ocak 2015
- 144
- 123
- 28
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.681
sizde katılıyor musunuz ? çok kişi olunca çok eğlenceli olabilirKatil katilll:)
Az olsa ıyı olur yaeeee..yine 15 civarı olcaz heralde
kaç kişi olmuş acabayine 15 civarı olcaz heralde
evet hediyeleri gostermesemiydik neAz olsa ıyı olur yaeeee..
Hedıyeler böyle güzel olunca rakıpler zorlu olcak..
Ne edecuuuuk:))))
Demirbasi oldum bensizde katılıyor musunuz ? çok kişi olunca çok eğlenceli olabilir
soylemezzz marga son gun soyler ancak ama tahminim 10-15 arası bir sayı gibikaç kişi olmuş acaba
soylemezzz marga son gun soyler ancak ama tahminim 10-15 arası bir sayı gibi
evet olabilir aksam acılcagı icin yarısma o gun yemege cıkan olursa da yollar gorcez bakalım son 3 gunteşekkürler
güzelmiş belki daha da artar daha zaman var
Bız güzel zamanda aldık hedıyelerımızı..belkı artık ucundan bıle gecemıcez:))) kımsenın hedıyeden haberi yokken kaptık..en temızı:))evet hediyeleri gostermesemiydik ne
selam kuzucukSelamlar
bir rahatlık var ustumde zaten yarısmalara katılırken artıkBız güzel zamanda aldık hedıyelerımızı..belkı artık ucundan bıle gecemıcez:))) kımsenın hedıyeden haberi yokken kaptık..en temızı:))
şanslı sarısın seniBız güzel zamanda aldık hedıyelerımızı..belkı artık ucundan bıle gecemıcez:))) kımsenın hedıyeden haberi yokken kaptık..en temızı:))
Gordun mu kız cantamı..şanslı sarısın seni
gördüm çok güzel laci hemideGordun mu kız cantamı..
İyi günlerde kullan canım benim..
Yalan ya, bana ne teklifte bulunda..aradı yarım saat boyunca gondercem ben yok gonderme margacım yok gondercem falan
Kazen iyi seçim yapmış çanta konusunda yaBen laci hastasıyım denk gelmiş demek:))
Son gün söylüyorum kaç kişi olduğunuzu =)kaç kişi olmuş acaba
Merak etmeyin yine çoksunuz az değilsiniz yanisoylemezzz marga son gun soyler ancak ama tahminim 10-15 arası bir sayı gibi