En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

ben hala iki ayrı sayfada olmasından yana değilim öyle haksızlık oluyor millet kimde oy çoksa yada o ön sayfada ise ona veriyor
keske kücültülüp bir sayfaya sgdrılsa :)

ben hala iki ayrı sayfada olmasından yana değilim öyle haksızlık oluyor millet kimde oy çoksa yada o ön sayfada ise ona veriyor
zaten oy vermeden oy goruntulenmiyor.. oy oranlarına bakmak kimsenin o an aklına gelmez ikinci ucuncu sayfa olayını bende demiştim yemek yarısmasındaki gibi olsun diye ama marga yemek yarısmasında onceden taıtılıyor sonra ufak resimler problem olmuyor burda hepsini ayrı ayrı acmak zorundalar zor olur dedi mantıklı oda

ama kuzum bizim türk insanı üşengectir ilk sayfaya bakar kullanır ondan yemek yarışması gibi olması bencede mantıklı ama tabi yine editor arkadaşlar bilir

evet bencede öyle olsun..geçen sefer ikici sayfadakileri görmemiştim
Yolladım resimleri iddiam yok onuda söyleyeyim eğlenme kısmı daha iyi,gerçi hediyelerde süper ama
sizdemi katılıyorsunuz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…