- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.501
zaten oy vermeden oy goruntulenmiyor.. oy oranlarına bakmak kimsenin o an aklına gelmez ikinci ucuncu sayfa olayını bende demiştim yemek yarısmasındaki gibi olsun diye ama marga yemek yarısmasında onceden taıtılıyor sonra ufak resimler problem olmuyor burda hepsini ayrı ayrı acmak zorundalar zor olur dedi mantıklı odaben hala iki ayrı sayfada olmasından yana değilim öyle haksızlık oluyor millet kimde oy çoksa yada o ön sayfada ise ona veriyor
keske kücültülüp bir sayfaya sgdrılsa :)
zaten oy vermeden oy goruntulenmiyor.. oy oranlarına bakmak kimsenin o an aklına gelmez ikinci ucuncu sayfa olayını bende demiştim yemek yarısmasındaki gibi olsun diye ama marga yemek yarısmasında onceden taıtılıyor sonra ufak resimler problem olmuyor burda hepsini ayrı ayrı acmak zorundalar zor olur dedi mantıklı oda
Abla hediye super iyiki katilmisim diyorum
Ben katildim abla, sen de katil
Alem fistik gorsun
evet bencede öyle olsun..geçen sefer ikici sayfadakileri görmemiştimben hala iki ayrı sayfada olmasından yana değilim öyle haksızlık oluyor millet kimde oy çoksa yada o ön sayfada ise ona veriyor
keske kücültülüp bir sayfaya sgdrılsa :)
sizdemi katılıyorsunuz :)))))Yolladım resimleri iddiam yok onuda söyleyeyim eğlenme kısmı daha iyi,gerçi hediyelerde süper ama
evet bencede öyle olsun..geçen sefer ikici sayfadakileri görmemiştim
sizdemi katılıyorsunuz :)))))
evet bencede öyle olsun..geçen sefer ikici sayfadakileri görmemiştim
sizdemi katılıyorsunuz :)))))
ablamsız yarışma olmaz
resimlerde isimler yazacakmıydı :)))))))
katilcem ama daha hazırlanmadımMecbur katılacam başımın etini yiyorlar sonra kıramadım onları katılayım dedim:))
Yerim seni varyaasende katılıyorsun değilmi.
profile böyle bir resim koyan kişiyi gerçekten merak ettim :) bayılıyorum çünkü bu resme :))))))Yok resimi yollarken nick yazılmıyor,sonuçlar açıklanınca nickler açıklanıyor..
katilcem ama daha hazırlanmadım
profile böyle bir resim koyan kişiyi gerçekten merak ettim :) bayılıyorum çünkü bu resme :))))))
Ne giyecen söylesene kimseye demem
fısıfıfıfısı
daha karar vermedim ki ablacım
acaba kaç kşi oldu
heyecan doruktaaaaaaaaaHaaaa çaktım tamamfısfısfısfıs
Kalabalık olur herhalde günün anlam ve önemi büyük
heyecan doruktaaaaaaaaa