- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.381
senin adri den alt kalır yanın yok fıstık gözlerinden bellibir defaya mahsus lutfen ama yapmayın boyle seylerkendini adriana sanan kızın dramı
Bitch diyordur belkibence peace diyoraferin bak dudak okumayı biliyorsun gibi
bence peace diyor ama tabi ingilizcem bu kadar dudak okuyor
p li bişi yok bitch değil dediğin gibi p...ç e yakın bişi bence peaceBitch diyordur belki
dudakları buzmuyor bu peaceBitch diyordur belki
Ay psikolojimi bozdu bu gifdudakları buzmuyor bu peace
P gibi değil ama b ile başlayan bişi diyi gibiiiip li bişi yok bitch değil dediğin gibi p...ç e yakın bişi bence peace
dur araştırcam şimdi ne diyo bu hatunP gibi değil ama b ile başlayan bişi diyi gibiiii
Biraz dikkat et artık dedi... Ben de Öğlen dikkat edeceğimi söylemiştim zaten dedim. Sorun yok dedi güzel dedim ben de. Çok üstüne gitmedim. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor canım çok da üstüne gitmek istemiyorum şimdilikGeri dönüş yapmadı mı canım..
En iyisini yapıyorsun canım benim =) şimdilik kendi haline bırak..Biraz dikkat et artık dedi... Ben de Öğlen dikkat edeceğimi söylemiştim zaten dedim. Sorun yok dedi güzel dedim ben de. Çok üstüne gitmedim. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor canım çok da üstüne gitmek istemiyorum şimdilik
B ile başlayan bişi diyo gibime geliyo sesli bi gibi yok mu bunun kafayı yedirtti bana kadındur araştırcam şimdi ne diyo bu hatun
beachB ile başlayan bişi diyo gibime geliyo sesli bi gibi yok mu bunun kafayı yedirtti bana kadın
Bana da öyle geliyor
KIZ BEACH DEMİYORRRRRR BENCE BAK KONU AÇARIMMMMBana da öyle geliyor
Hava ni atiyonValla ben düzleştirici kullanıyorum zaten başımı aşağıya eğip , saçlarımı kurutunca fönlenmiş gibi olduğu için bunlara gerek yok ya
Bak az önce söyleyeceğim dediğin şeyi burada söylersen tokatlarım seniiiiiHava ni atiyon
Ya ne diyor peki ara şu adriyi de sorKIZ BEACH DEMİYORRRRRR BENCE BAK KONU AÇARIMMMM
AhahhahaBak az önce söyleyeceğim dediğin şeyi burada söylersen tokatlarım seniiiii
O kadar buyuk ki soylemeye dilim varmiyone diycen tatlı ne diycen niye tokatlıycak seni bu kadar buyuk ne olabilir