- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
Evet margam yaHııı o zaman öyle diyarın okul açılıyor demek
Ben ütü yapmayı çok seviyorum ya , küçükken bile annemin elinden ütüyü alırım , bir kere ütünün sıcak suyu ayak parmaklarıma dökülmüştü..Evet margam ya
Kalkip utu yapicam
Poff
Bize gelseneeeeBen ütü yapmayı çok seviyorum ya , küçükken bile annemin elinden ütüyü alırım , bir kere ütünün sıcak suyu ayak parmaklarıma dökülmüştü..
O günden sonra annem bana oyuncak ütü almıştı ışıklı hiç unutmam
Olursun canım dert etme , benim de geçen hafta bitti bi rahatım bi rahatım ki sormaadet olcaktım dun olmadım hala ya sinir oldum pof
Olsaydım ütülerdim valla ütüyüde sana basardımBize gelseneeee
Su utuleri yapiver:$
ben tetradox kullandım gecen ay o yuzdenmi gecikti anlamadım normalde gunu gunune olur aman ne cok derdimiz var heOlursun canım dert etme , benim de geçen hafta bitti bi rahatım bi rahatım ki sorma
Ne işe yarıyor ki o ilaç ?ben tetradox kullandım gecen ay o yuzdenmi gecikti anlamadım normalde gunu gunune olur aman ne cok derdimiz var he
uremeyle ilgili enfeksiyonlarada veriliyomus ben cilt icin almıstımNe işe yarıyor ki o ilaç ?
Normalde bu hafta içi falan mı olman gerekiyordu canım..uremeyle ilgili enfeksiyonlarada veriliyomus ben cilt icin almıstım
7sinde oluyorum hep canımNormalde bu hafta içi falan mı olman gerekiyordu canım..
Gecikme olur belki ama fazla olmaz olursun bugün yarın..
YaaaaaOlsaydım ütülerdim valla ütüyüde sana basardım
Olursun bence canım dert etme stres yaptıkça daha dahada gecikmesine sebep olursun ..7sinde oluyorum hep canım
Kalk git işini yap :)Yaaaaa
marga yarısma durumu nasıl katılımlar oluyormu
Hani izlemeyecektin sen o diziyiYaparm yeaaaa
Acil servis basladi
İzldim ya ay iki saattir agliyorumHani izlemeyecektin sen o diziyi