- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yanlız bunları oylama başladığında sileceksiniz hı tamam mı şimdi tanıtım ve yarışmacı çekmek için koydukyanlız kendi elimizle kedimizi atese atıyoz yarısmacı sayısı artıcak kendimize rakibe topluyoz
kız benim bile dikkatimi dagıtıyo yarısma baslasın kaldırırımYanlız bunları oylama başladığında sileceksiniz hı tamam mı şimdi tanıtım ve yarışmacı çekmek için koyduk
Benim de benimde o yüzden ben kapalı geziniyorum hem hızlı akıyor sayfalarkız benim bile dikkatimi dagıtıyo yarısma baslasın kaldırırım
Gel burayaaaaaa kaçmaaaaaaaaaaabu ımza nasıl goruluyo ya hala çözmus degılım
yok canım gormeyenlerde gorsun katılım olsun nolcak bir hafta dursun katkımız olsun demir baş olduk artıkBenim de benimde o yüzden ben kapalı geziniyorum hem hızlı akıyor sayfalaristersen kaldır sen bilirsin kuzum
link nirdeeeeenasıııııl
Çok güzel olmuş ışıl ışıl maşallahnasıııııl
koyduk be koydukonu da millet tahmin etcek herhalde hahahaha
bulamazlarki ben bile sayfaya girmek istedigim zaman eski bildirimlere tıklıyom forum sayfaına bas asaglara in zor işonu da millet tahmin etcek herhalde hahahaha
O kadar link dağıtımı yapıyorum ama hala bu yarışmalardan haberdar olmayanlar oluyor tanıtım şart..yok canım gormeyenlerde gorsun katılım olsun nolcak bir hafta dursun katkımız olsun demir baş olduk artık
kız takıbe al cok kolay buluyosunbulamazlarki ben bile sayfaya girmek istedigim zaman eski bildirimlere tıklıyom forum sayfaına bas asaglara in zor iş
bız yetemedık sanaO kadar link dağıtımı yapıyorum ama hala bu yarışmalardan haberdar olmayanlar oluyor tanıtım şart..
İnsanları buraya çekmek şart..
Aaaa canım yukarıda yarışmalar yazıyor..bulamazlarki ben bile sayfaya girmek istedigim zaman eski bildirimlere tıklıyom forum sayfaına bas asaglara in zor iş
Yerime geçeyim geliyorum şu pc yi kapatayım bacaklarım yancak artık ,acayip ısında laptopbız yetemedık sana