- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yarın bende cıkıcam ne kadar sanslıyımkı kac gundur muhtesem olan hava yarın cıkıcagımı duyunca yagmurlu
benden baska hangı arkadasınla konusuyosunKuzum dun gece bi arkadasimla konustum sohbet ettik sonra duygusallastim sonra uyuyakalmisim aglarken
Kk dan 2 -3 senelik bir arkadasim var onunla yakiniz zaten birbirimize bi goruselim dedik noldu kiskandin miiii sende konusuyorsunnnnnbenden baska hangı arkadasınla konusuyosun
tamam ama kıskandım yanı alla allaKk dan 2 -3 senelik bir arkadasim var onunla yakiniz zaten birbirimize bi goruselim dedik noldu kiskandin miiii sende konusuyorsunnnnn
iyi yaptınnnSelammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum
Hadi yollama.vaktiiSelammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum
Selammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum
tamam ama kıskandım yanı alla alla
Bilmiyom valla güzel mi oldum çirkin mi oldum. Hastayım bi de zar zor hazırlandımiyi yaptınnn
bak merak ettım sımdı senıçok mu guzel oldun
hadı bakalm hayırlı olsunBilmiyom valla güzel mi oldum çirkin mi oldum. Hastayım bi de zar zor hazırlandımYaptım işte bişiler
Amin, heyecanla bekliyorum yarışmayı vallahadı bakalm hayırlı olsun
aynen ya daha 7 gün var 7 7 7Amin, heyecanla bekliyorum yarışmayı valla
Sen ne zaman yollican geç kalmaaynen ya daha 7 gün var 7 7 7
Gündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..neden gece soyle bakayım
Hmmm diyosunnnnGündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..
Dışar da mısınHmmm diyosunnnn
Hmmm diyosunnnnGündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..
Evet bibigiiim dolmuştayimDışar da mısın