- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun işte çok çok katılan olsun reklamını yapın yarışmamızınaman 14 subatada cok var ya niye sen bu araları cok uzatıp bizi strese sokuyonn
NeremdenSeni operim
bal yanaklarındannNeremden
marga bizi kullanıyoo marga bizi kullanıyoooOlsun işte çok çok katılan olsun reklamını yapın yarışmamızın
artık tescilli yarışmacılarımız oldunuz ne var yani bi imzanıza bizim yarışmanın linkini koyuverseniz
Benim yanaklarım bal gibi değil ki , un gibi unbal yanaklarındann
Pro üyeliğini kullanıyorum hahahamarga bizi kullanıyoo marga bizi kullanıyooo
benı kullanamıcaksınPro üyeliğini kullanıyorum hahaha
birsey dicem seninki gibi alengirli yapamadım ben bide senin imzanı suan goremiyom cıkıs yapıyom ziyaretci olarak goruyomOlsun işte çok çok katılan olsun reklamını yapın yarışmamızın
artık tescilli yarışmacılarımız oldunuz ne var yani bi imzanıza bizim yarışmanın linkini koyuverseniz
beni kullandı kullanılmaya musaitmişimbenı kullanamıcaksın
cok ilginc kafasına gore takılıyo bazen gorunuyo bazen gorunmuyobu ımza nasıl goruluyo ya hala çözmus degılım
İmzaları görmeme seçeneceğini mi aktif hale getirdin canımbirsey dicem seninki gibi alengirli yapamadım ben bide senin imzanı suan goremiyom cıkıs yapıyom ziyaretci olarak goruyom
bu ımza nasıl goruluyo ya hala çözmus degılım
o secenek nirdeeeİmzaları görmeme seçeneceğini mi aktif hale getirdin canım
Al imzamın aynısını kopyala nolcak ki
yonlendirmeli yapamadım kızBak sağ üstte tatlıbirkız yazan yere tıkla forum seçenekleri de..
yanlız kendi elimizle kedimizi atese atıyoz yarısmacı sayısı artıcak kendimize rakibe topluyoz