- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aynen yaa..ben bazen konuyu yarım okuyup bırakıyorum..Bdv de bu aralar aksiyon yok okuyup çıkıyorum
Aynen valla. Eskiden ne konular olurdu. Hey gidi hey. Şimdi yok. Neyse neşelenir yakında :)))Aynen yaa..ben bazen konuyu yarım okuyup bırakıyorum..
Aksıyonlu baslıklarda çoktan kilitlenmiş oluyor..
Bi turlu yetişemiyorum..su yarısmalarda olmasa hepten unutcam kk yı valla..pamukipligıyle baglıyım artık..
Eskıden 7/24 burda olurdum nerdeyse..
Simdi perfonmansım dustu..
Geyık topiklerınden de zevk almıyorum..
Hıcbıse zevk vermiyor
Nerden aldın cezayı canım bdv de falan mı ?Yok burdayım..sırtımdan vuruldum ama ölmedim hala eylülüm..
Şimdi eğlenceyi yarışmalarda arıyoruzAynen valla. Eskiden ne konular olurdu. Hey gidi hey. Şimdi yok. Neyse neşelenir yakında :)))
Aynen yaa..ben bazen konuyu yarım okuyup bırakıyorum..
Aksıyonlu baslıklarda çoktan kilitlenmiş oluyor..
Bi turlu yetişemiyorum..su yarısmalarda olmasa hepten unutcam kk yı valla..pamukipligıyle baglıyım artık..
Eskıden 7/24 burda olurdum nerdeyse..
Simdi perfonmansım dustu..
Geyık topiklerınden de zevk almıyorum..
Hıcbıse zevk vermiyor
Nerden aldın cezayı canım bdv de falan mı ?
Sizi yaramazlar sizi ..banada ceza vermişler millan a da benim yüzümden verdier heralde biri bir derdim var da kasığım ağrıyor ne vardır demiş millan da yorumlamış bende tıbbiyeli olmayanlar yorum yazmasın didim ondan
Banlamış olsaydım sitede yazamazdınDun mune beni banladığına dair msj attı ama iki dünya arasında kaldım:)))
Ben geldimmm
Seni operimBende geldim :)
Yetmedik mi sana ne istiyosun kalabaliklarda kaybolmamizi miiiiYok mu daha katılan haydeeeeeeeeee az kaldı 14 şubataaaa
İşiniz zorlaşsın istiyorum kih kihYetmedik mi sana ne istiyosun kalabaliklarda kaybolmamizi miiii
Sen bana trip atamazsın