- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ban yemiş kızNoldu beybisi olay mı var :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ban yemiş kızNoldu beybisi olay mı var :))
Hahha kimin tavuğuna kış dedin kız :)) belkim göz dağı vermiştir :))Dun mune beni banladığına dair msj attı ama iki dünya arasında kaldım:)))
Millan bu banların prensesiBan yemiş kız
Kımseye bişe etmedim yaaHahha kimin tavuğuna kış dedin kız :)) belkim göz dağı vermiştir :))
Ben şimdi bildirdim miloş insanlık hali :)Dun mune beni banladığına dair msj attı ama iki dünya arasında kaldım:)))
Yapma etme kızzzzBen şimdi bildirdim miloş insanlık hali :)
Küstüm seninel küstüm o mesajını gördükten sonra küstümben kazanmayı ikinci plana attım gonlumce giyinemedim beeee seni merak ediyom
Milanı ilk defa kibledimYapma etme kızzzz
Kim vurduya gittin demekki. Neyse Millan temiz çamaşır sigara getirirm sana ayıpsınKımseye bişe etmedim yaa
.birinin karnı agrıyodu ya..bende ya fıtık ya kıl donmesıdır demiştım..sonra norwe işi geyıge doktu..sonra norweye cvp yazdım..sonra mune yetti..
Gece yarısı sıteye gırdıgımde banlandıgım yazıyordu özel msjda..ama unutmuş banlamayı..
Millan dostunu düşmanını Tanı :)Milanı ilk defa kibledim
Piiiiii :))))))))Milanı ilk defa kibledim
küsmeeeeeKüstüm seninel küstüm o mesajını gördükten sonra küstüm
sana oyle bi ban yapıcakki yarısmayıda goremiycenKımseye bişe etmedim yaa
.birinin karnı agrıyodu ya..bende ya fıtık ya kıl donmesıdır demiştım..sonra norwe işi geyıge doktu..sonra norweye cvp yazdım..sonra mune yetti..
Gece yarısı sıteye gırdıgımde banlandıgım yazıyordu özel msjda..ama unutmuş banlamayı..
Piiiiii :))))))))
Şimdiki mesajlarını görünce barıştımmmmmküsmeeeee
Millan gitti mi?Banlanmak güzeldir miloşum , burayı özletir
Yok burdayım..sırtımdan vuruldum ama ölmedim hala eylülüm..Millan gitti mi?
Bacım seni kibliyeni bizde kibleriz sıkıntı yok :)))Yok burdayım..sırtımdan vuruldum ama ölmedim hala eylülüm..
Aman canımm ya azmı birlikte banlandık ömürlük :)) pisi pisi Yüzünden bide bu Yüzden gidelim ne olacak hihihiBenım için ateşe atma kendini..sen buranın demirbaşlarındansın neyse ben bdv ye bı bakim son son..