- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.341
bende squat yapıyorum ya ozellıkle marga arkadasımız dalga gecıyo benımleHahhaahh benimki yuzunden herkes kim.k. diyo abartip dokunmaya calisan baaayan arkadasim coktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende squat yapıyorum ya ozellıkle marga arkadasımız dalga gecıyo benımleHahhaahh benimki yuzunden herkes kim.k. diyo abartip dokunmaya calisan baaayan arkadasim coktur
senide bulcam
O kadar uğraşcaksın yaniarastırmacı ruhumla bulcam hepinizi eski mesajlarda gorunumuzle ilgili detaylar verdiyseniz ordan bulurum ne manyak bir insanım ya
hepisini buluruz kızsenide bulcam
Benimki cicekciyi eve tasimis her merdivene guller koymus yapraklarla suslemis arabamin arkasinda cicekler mayismis beklemektenayyyyyyyyyyyyyyyyyy
sımdı bayılazaaaaamBenimki cicekciyi eve tasimis her merdivene guller koymus yapraklarla suslemis arabamin arkasinda cicekler mayismis beklemekten
Ciceklere sasirdim ben cicekciyo soymus gibi yatakta kahvaltiys alistimdaSeninki olayı aşmış valla
tamam aksama bi toplantı yapalımhepisini buluruz kız
özelde goruselım bız aksam senınle
kımlıklerını bulalım bu gacıların
Daha guzelleri sizin olsun efemsımdı bayılazaaaaam
ugrasırım valla ozellikle seni bulcam ilk sırada sen varsınO kadar uğraşcaksın yani
amiiiinDaha guzelleri sizin olsun efem
bende squat yapıyorum ya ozellıkle marga arkadasımız dalga gecıyo benımle
evet dolgunlastırmak ıstıyorumSquatt yapsam bide iyice maskara olurum sen buyutmek mu isiyosun azcik veriyim sana biktim ben dogustan toto
Kafayi mi yidin annem totise don zor bulursun vallaevet dolgunlastırmak ıstıyorum
alıyım 1 kilo
hahahaaaaaaaksam yemegi olunca konsept aksam yemegine giyip cıkabilcegim bir kombinle katıldım bende ha basbasa olsa tbi baska ama onlarda burda paylasılmaz zaten
anım cok ttalıymıs yaaaaYaaaa kızlar, benim sevdicek de beni günün çok da önemli olmadığına inandırdı. Hediye almadım ben de.
Dün görüştük. Çok güzel bir gün geçirdik. Günün sonunda hediyesini verdi. Aylar önce, instax mini'lerin çok hoşuma gittiğini söylemiştim konuşma arasında. Gitmiş onlardan almış. Çok mutlu oldum, ama mahçup da oldum ya ben almadım ona hediye.
azcık dolgunlassın yaKafayi mi yidin annem totise don zor bulursun valla
Istedigin gibi olur ins canimazcık dolgunlassın ya
Dimiiii, ben de bayıldımmmmmanım cok ttalıymıs yaaaa