- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İmmm o zamaaan köri soslu karides usulu iç pilavli tavuk tadinda balik ahahah
Kız ben balık hayatta yemem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmmm o zamaaan köri soslu karides usulu iç pilavli tavuk tadinda balik ahahah
Heh şöyle en doğru olanı yaptın şimdi ne hali varsa görsünMargam aynen soyle yazdim:
Bana oyle bi davraniyosun ki kendimi sen sanip sucluluk duymaya basliycam nerdeyse.
Herkes karsisindakini kendi gibi sanirmis. Beni kendinle karistirma. Benim Allah katinda vicdanim rahat
Sen kendi vericegin hesabi dusun. Ne haltlar yiyosan basarilar
Bizi bırakıp nerelere gittin bakayımCok yazmissiniz oku oku bitmedi
Tamam kiz baska bisey yerizKız ben balık hayatta yemem..
Elbise seciyyyBizi bırakıp nerelere gittin bakayım
O değilde ben buna çok bayıldım yaElbise seciyyy
Aaa cok guzelmis yaaO değilde ben buna çok bayıldım ya
yazın düğün müğün olsada giysek demi
Atmde isim vardi bir turlu halledemedim ya:)) tatlis noldu yine ya siz barisma asamasinda falanmiydinizBizi bırakıp nerelere gittin bakayım
Tamam kiz baska bisey yeriz
Bakiyeniz yeterli değil sesini duymak için mi benden adres istiyorsun hahaAaa cok guzelmis yaa
Nerde satiliyo soyle hemen
Yok kuzum arada bi konusuyoduk da baksana barisilicak bi adam miAtmde isim vardi bir turlu halledemedim ya:)) tatlis noldu yine ya siz barisma asamasinda falanmiydiniz
Ben alcaaaaamAaa cok guzelmis yaa
Nerde satiliyo soyle hemen
Simit olsa bi de ayran....Canım simit istedi yarın çıktığımda yemeliyiz duruyorum duruyorum canım neler istiyor bir anda bi iştah geliyor sonra hop terketmiş beni..
Dengesiz burcu neydi bununYok kuzum arada bi konusuyoduk da baksana barisilicak bi adam mi
Daha dogrusu adam mi
Ben o konuları özelden anlatırım kuzum çok uzun boşver şimdi keyfimizi kaçırmanın anlamı yokAtmde isim vardi bir turlu halledemedim ya:)) tatlis noldu yine ya siz barisma asamasinda falanmiydiniz
Kk aleminde bir ilkBen alcaaaaam
Bir arkadaşım cips ile ayran içerdi kulakları çınlasın kızınSimit olsa bi de ayran....
Ne isin var kizBen o konuları özelden anlatırım kuzum çok uzun boşver şimdi keyfimizi kaçırmanın anlamı yok
Yarında benim bir sürü işim var kalkıp gidecek halim yok ya
Asıl dengesiz olan bizim kız terazi burcuDengesiz burcu neydi bunun