- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.001
heh aynen benim durumda bugün tam böyleydi
birşey dedim
aman efendim zaten ben yapmacıkmışım istemezmişim hep böyleymişim laflar laflar laflar
sil süpür emek memek ne varsa ne hoş demi
kücük değil yaa 30 olcak ama velet gibi davranıyorkac yasında senin oduncugun
açtım ama konuşmadım kapadım yol boyu ağladım yazık değil mi banaAçma canım açma..
Arasın dursun anlasın biraz..
Şimdi açarsan bir daha bu davanışı yapmasına izin vermiş olursun sakın ha
evet yasıda olgun bir yaskücük değil yaa 30 olcak ama velet gibi davranıyor
açtım ama konuşmadım kapadım yol boyu ağladım yazık değil mi bana
kimseye de birşey anlatamıyorum siz iyiki varsınız
açmayınca da annemi arar dengesiz herkesi arar
evet yasıda olgun bir yasyuz verme valla bir kere gercekten tepki koymazsan aynı devam ediyorlar bide sinirlenince gozu birsey gormeyen erkegi bogasım gelir
evet erkekler daha gec olgunlasıyor ben 36 yasında buldum anca denk geliyozerkekler geç mi olgunlaşıyor anlamıyorum ben ben 15 yasındayken bu halimden farksızdım yavaslında ben biraz tecrübesizim heralde erkekleri tanımıyorum sanırım
evet erkekler daha gec olgunlasıyor ben 36 yasında buldum anca denk geliyoz
şimdi biraz daha iyiyim konuşunca sizleYa tatlım saçmalama ne sıkması..
Hepimiz yeri geliyor burada gırgır yaptığımız gibi dertlerimizde paylaşıyoruz :) sen üzülmeeeeee!
haklısın tatlım ancaaaevet erkekler daha gec olgunlasıyor ben 36 yasında buldum anca denk geliyoz
ahaha evet sonra duzeltim3 yaşında mı buldun ahaha ay düzeltmiş mesajı 36 yapmış
şimdi biraz daha iyiyim konuşunca sizle
hayat kendimizi üzecek kadar uzun değil kimse için üzülmeyeceğim ben haksız değilim hem demi Allah da görüyor
vicdan azabı ile yüzleşsin kendi ile
sevgililer günü kutlu olsun ya
O nasil laf kizzz
27yim ben cnmhaklısın tatlım ancaaa
snein yaş kaçtı sen benden kücüksündür
yok kuzu ben gün mün takmıyorum zaten aman hediye de istemem zaten yanyana olamıcaz o gün iyikide değiliz daha da üzülür dururSen iyi ol canım benim..
Aman sevgililer günü çok önemli değil ki..
Yeterki bu sorunlar yok olsun..
aaaa aynıyızzzz27yim ben cnm