- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.961
ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyyben 5 oy aldım daha çok beğenileceğimi düşünüyordum ama zevk meselesi karışık bulundu kombinim.birinci olamayacağımı 5 numarayı görünce anlamıştım zaten :) kendimce iddialıydım ee herkes öyle değil mi zaten?
Off benim de yok ayakkabim, stilettoyla yurumek cok zorEhehehe. Ayakkabi eski ayakkabi ya. Inan siyah topuklu ayakkabim yoktu ondan. Ama ilk isim gidip siyah kibar bi stiletto almak olacak
Stiletto ayakkabıları bi ben mi sevmiyorum yaaOff benim de yok ayakkabim, stilettoyla yurumek cok zor
Ben de ya pudra ya da kemin rengi bi stiletto alcam, bissuru ayakkabi alalimmm
O gobekcik bende de var ufaktan, ama diyete baslicam karar verdimTeşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine
Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha
Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum
hemşehrim aslında çıtı pıtı değilimdir :) nasıl başardıysam öyle görünmeyi bende bakmaya doyamadım kendime :))ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyy
Ben de sevmiyorum da gerekli iste bazi kiyafetlerdeStiletto ayakkabıları bi ben mi sevmiyorum yaa
Ay çok teşekkür ediyorum tekrar utandım bakYüzünü gosterseydin kesin 1.ydin zaten
Tutmadı ablaTahminin tutmadı demi
Ben de diyet ve spor istiyorum ama çok tembelim yerimden kalkıp diğer odaya gidemiyorumO gobekcik bende de var ufaktan, ama diyete baslicam karar verdim
Sivri burun ayakkabılardan hoşlanmıyoruummmmBen de sevmiyorum da gerekli iste bazi kiyafetlerde
Hareketsizlik tembelleştiriyor insanıBen de diyet ve spor istiyorum ama çok tembelim yerimden kalkıp diğer odaya gidemiyorum
Çok yemiyorum ama hareketsizlikten gram veremiyorum
Aynen @norwegian gibi olmalıyız azim hırs sonra popoHareketsizlik tembelleştiriyor insanıNerde hareket orda bereket
Hiç rahat değiller, çok sivri olanların görüntüsünü ben de sevmiyorumSivri burun ayakkabılardan hoşlanmıyoruummmm
Off benim de yok ayakkabim, stilettoyla yurumek cok zor
Ben de ya pudra ya da kemin rengi bi stiletto alcam, bissuru ayakkabi alalimmm
Ay çok teşekkür ediyorum tekrar utandım bak
Ama en çok dikkati kızıl saçlarım çekerdi
O popo bende olcak var yaaaAynen @norwegian gibi olmalıyız azim hırs sonra popo
Tutmadı abla
Sen gençlerin içinde yarışcam falan diyince ben hiç 8 numara olduğunu tahmin edemedim, orta yaş sınıfına baktımAma vücütün süperrr
Bihter Ziyagil gibi evde topukluyla mı geziyorsunValla canim benim krem rengi bstilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum
Artık yok kiValla canim benim krem rengi bir stilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum
Senin o kizil saclarin var yaanladin sen onu
Napcan kız popoyu hahahahahahahaO popo bende olcak var yaaa
bende hele iyice sivri olanları hiç sevemiyorum ama hafif yuvarlak uçlu yüksek topuk severim :))Sivri burun ayakkabılardan hoşlanmıyoruummmm