En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Ve sunu goz ardi etmeyelim, her kiyafette emek var, insanlar dusunmus kombinlemis vakit ayirmis fotograf cekmis. Begenilere sunmus. Hic birimiz modaci degiliz sonucta. Uyumsuz olur, uyumlu olur bakarsin oyunu verir gecersin. Zevkler iste...

Ben oldugumu bilip bilmemenin bir onemi yok ki. Mesela @masalkilic diye bir arkadasimiz butun uyeleri yorumladi tek teK. Bana belli bir stiliniz var sizi begendim dedi. Ben de alintilayip bu arkadasi ben de begendim dedim. Komiklik olsun diye.
yani ciddiye alinmamali yarismalar bu kadar. Ne gerek var?
Bence hic gerek yok. Inanmiyorum demissin. Ya oyle bir hayal kirikligina ugramissin ki "acaba ne giydim ki" dedim.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Ama bence kirici yorumlar hos olmuyor..
Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelim :KK53::KK53:sonrada barışalımm:KK60:

Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelim :KK53::KK53:sonrada barışalımm:KK60:

Neden Çinli Japon demek hakaret mi? Ben onlari cok severim.
Senin tarzina da bi sey demem. O senin tarzindir.
Kimseye de kusmem ama arkadas vermis de dedirtmem. Oyle olsaydi gercekten 1.olurdum..
Neyse ya uzatmaya gerek yok :KK54:

Yasemin senin kiyafetin gercekten konsepte cok uymus. Mavili siyahliydin degil mi? Sade hos bir kiyafet..
Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz:KK48:
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da:KK53:
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum:KK45:

Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz:KK48:
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da:KK53:
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum:KK45:

Ehehehe. Ayakkabi eski ayakkabi ya. Inan siyah topuklu ayakkabim yoktu ondan. Ama ilk isim gidip siyah kibar bi stiletto almak olacak :KK70::KK70::KK70:

Senin kiyafet cok havali, o sol omzundaki ip askiyi cikarma imkanin varsa onu cikarip oyle kullan o elbiseyi:KK73:
Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım :KK70:
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine :KK70:

Aynen tatlisim. Senin kiyafet cok cok guzel zaten demiştim sana. Bi dahaki yarismada olursun 1. :KK19:
Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha :KK70:

Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım :KK70:
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine :KK70:

Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha :KK70:

Yüzünü gosterseydin kesin 1.ydin zaten :KK53:

X