En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Ve sunu goz ardi etmeyelim, her kiyafette emek var, insanlar dusunmus kombinlemis vakit ayirmis fotograf cekmis. Begenilere sunmus. Hic birimiz modaci degiliz sonucta. Uyumsuz olur, uyumlu olur bakarsin oyunu verir gecersin. Zevkler iste...

Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelim sonrada barışalımm

Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelim sonrada barışalımm

Neden Çinli Japon demek hakaret mi? Ben onlari cok severim.
Senin tarzina da bi sey demem. O senin tarzindir.
Kimseye de kusmem ama arkadas vermis de dedirtmem. Oyle olsaydi gercekten 1.olurdum..
Neyse ya uzatmaya gerek yok

Yasemin senin kiyafetin gercekten konsepte cok uymus. Mavili siyahliydin degil mi? Sade hos bir kiyafet..
Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum

Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum

Ehehehe. Ayakkabi eski ayakkabi ya. Inan siyah topuklu ayakkabim yoktu ondan. Ama ilk isim gidip siyah kibar bi stiletto almak olacak

Senin kiyafet cok havali, o sol omzundaki ip askiyi cikarma imkanin varsa onu cikarip oyle kullan o elbiseyi
Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine

Aynen tatlisim. Senin kiyafet cok cok guzel zaten demiştim sana. Bi dahaki yarismada olursun 1.
Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha

Yüzünü gosterseydin kesin 1.ydin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…