- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.941
Popo yarışması olsaydı sallamıştın ortalığıcanım kelimeler ifade edişinden öyle anladı işte bence uzatmaya gerek yok
Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelimBen oldugumu bilip bilmemenin bir onemi yok ki. Mesela @masalkilic diye bir arkadasimiz butun uyeleri yorumladi tek teK. Bana belli bir stiliniz var sizi begendim dedi. Ben de alintilayip bu arkadasi ben de begendim dedim. Komiklik olsun diye.
yani ciddiye alinmamali yarismalar bu kadar. Ne gerek var?
Bence hic gerek yok. Inanmiyorum demissin. Ya oyle bir hayal kirikligina ugramissin ki "acaba ne giydim ki" dedim.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Ama bence kirici yorumlar hos olmuyor..
19 numarada bahsediyorsun değilmi o ne yaaa. o nasıl bişey afet üstü afet.. çok beğeniyorum kendine bakan kadınları ah ah 69 kilo oldum çıktımm ..Popo yarışması olsaydı sallamıştın ortalığı
Lütfen kırılma sende bana çinli de japon de ödeşelimsonrada barışalımm
asla kırmam kırmak istemem kafama kafama indirircanım kelimeler ifade edişinden öyle anladı işte bence uzatmaya gerek yok
BilgeceeeNeden Çinli Japon demek hakaret mi? Ben onlari cok severim.
Senin tarzina da bi sey demem. O senin tarzindir.
Kimseye de kusmem ama arkadas vermis de dedirtmem. Oyle olsaydi gercekten 1.olurdum..
Neyse ya uzatmaya gerek yok
Senin kiyafet cok havali, o sol omzundaki ip askiyi cikarma imkanin varsa onu cikarip oyle kullan o elbiseyiBen gönüllerin birincisiyim mesela hiç diyor muyum
Ben gönüllerin birincisiyim mesela hiç diyor muyum
iltifatlarınıza doyamıyorum19 numarada bahsediyorsun değilmi o ne yaaa. o nasıl bişey afet üstü afet.. çok beğeniyorum kendine bakan kadınları ah ah 69 kilo oldum çıktımm ..
Senin kiyafet cok havali, o sol omzundaki ip askiyi cikarma imkanin varsa onu cikarip oyle kullan o elbiseyi
aslında ben popomu değil belimi severimPopo yarışması olsaydı sallamıştın ortalığı
Evet senle ayni renkleri tercih etmisizYasemin senin kiyafetin gercekten konsepte cok uymus. Mavili siyahliydin degil mi? Sade hos bir kiyafet..
Fiziğin genel olarak çok güzel tatlım. Ciddi ciddi korktum nazar değecek diyeaslında ben popomu değil belimi severim
iltifatlarınıza doyamıyorum
Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum
Teşekkür ederim canım :)Senin kiyafet cok havali, o sol omzundaki ip askiyi cikarma imkanin varsa onu cikarip oyle kullan o elbiseyi
Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajahaAynen tatlisim. Senin kiyafet cok cok guzel zaten demiştim sana. Bi dahaki yarismada olursun 1.
Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine
Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha