En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Bihter Ziyagil gibi evde topukluyla mı geziyorsun :KK70: Ben hiç rahat edemem kııız :KK53: Bi de evim de küçük, koltuğa takıl, halıya takıl ne tehlikeler atlatıyorum yürürken:KK53:

Evet cok guzel oluyor tavsiye ederim jem yuruyusun de duzeliyor :KK53:

Bak benim istedigim stiletto şu.

Ldwe_i4MvO6vhSvptcq_wmbhIN_OAzuP2q0i1khnn12Jlg8J7HXod1Q2IjmIUTTHY0sP-aoU9W9gY7b2b0ndpPPjBxa6rWM0X0TVuHorzpvGdBpghDu5RhmuX-M1zipWW9xNhoDikTs3iA=w270-h270-nc

Bununla rahat da yurunur.

Benim çok düz değil ama böyle şekilli de değil, benim boyum da kısa, biraz kilo versem daha uzun görünürüm aslında sırf onun için istiyorum :KK70: squat çok zor gelmiyor mu ya ben yapamıyorum çok fazla :KK43:
Zor ama sonucu çok güzel işte, örnek norwegian norwegian :KK53: Yavaş yavaş artırıyorum, iki gün önce 30 yaptım, dün 40, bugün 50 yapıcam, sonra dinlenme günü:KK49:

Benimde vermem lazım da olmuoyr işte:))
benimde istediğim kadar hızlı olmuyor mesela durdu kaldım 56.6 sporda yapmam lazım.akşamları ekmek yemiyorum gündüz yarım ekmek yiyorum birde karbonatlı su onuda 3 gündür bıraktım bu gece yine hazırlayacağım.gidecek fazlalıklar :)

benimde istediğim kadar hızlı olmuyor mesela durdu kaldım 56.6 sporda yapmam lazım.akşamları ekmek yemiyorum gündüz yarım ekmek yiyorum birde karbonatlı su onuda 3 gündür bıraktım bu gece yine hazırlayacağım.gidecek fazlalıklar :)

Karbonatlı su ve içine küçük dilim limon katıp arada içiyorum,hasımsızlığada iyi geliyor,fazlalıklar gitsin artık yazın ne yaoacaz yoksa..

X