- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.981
Dümdüz benim arka tarafım Squata başladım iki gündür, inşallah büyütcemArtık yok ki
Napcan kız popoyu hahahahahahaha
Ben fit olayım da haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dümdüz benim arka tarafım Squata başladım iki gündür, inşallah büyütcemArtık yok ki
Napcan kız popoyu hahahahahahaha
Ben fit olayım da haha
hani hani saç yarışması olcaktı yaa
kıyafet şahane ee zayıfta olunca ortaya güzel bir resim çıkmışhemşehrim aslında çıtı pıtı değilimdir :) nasıl başardıysam öyle görünmeyi bende bakmaya doyamadım kendime :))
ergen kardeşime tüm katılanları gösterdim çocuk bana sen yok musun? dedi :)
benim ki arkadan geliyor çok bakılıyor kalçama fark ettim onun için kilo veriyorum 2 kilo gitti 2 kilo daha gitti mi daha iyi olacak :)Dümdüz benim arka tarafım Squata başladım iki gündür, inşallah büyütcem
Bihter Ziyagil gibi evde topukluyla mı geziyorsun Ben hiç rahat edemem kııız Bi de evim de küçük, koltuğa takıl, halıya takıl ne tehlikeler atlatıyorum yürürken
1.60 cm 56,6 kg oldum açıdan ve renkten dolayı daha ince görünmüşümkıyafet şahane ee zayıfta olunca ortaya güzel bir resim çıkmış
Çok bakıyorlar diye kilo mu veriyosunbenim ki arkadan geliyor çok bakılıyor kalçama fark ettim onun için kilo veriyorum 2 kilo gitti 2 kilo daha gitti mi daha iyi olacak :)
Hiç rahat değiller, çok sivri olanların görüntüsünü ben de sevmiyorum
Katılıyorum fıstıklaaarrrbende hele iyice sivri olanları hiç sevemiyorum ama hafif yuvarlak uçlu yüksek topuk severim :))
Benim çok düz değil ama böyle şekilli de değil, benim boyum da kısa, biraz kilo versem daha uzun görünürüm aslında sırf onun için istiyorum squat çok zor gelmiyor mu ya ben yapamıyorum çok fazlaDümdüz benim arka tarafım Squata başladım iki gündür, inşallah büyütcem
Evet bunlar çok şık, bi de her yerde giyiliyorlarEvet cok guzel oluyor tavsiye ederim jem yuruyusun de duzeliyor
Bak benim istedigim stiletto şu.
Bununla rahat da yurunur.
ama göze batıyor bel ince çok şükür kalça yağlı ve dolgun bacaklarımda kalın değil direkt kalçalar göze batıyor.son 1 yıldır arkama bakıldığını fark ettimÇok bakıyorlar diye kilo mu veriyosun
Kadının kalçalısı derler ama
kısa görünmüyorsun ne kadar boyun ?Benim çok düz değil ama böyle şekilli de değil, benim boyum da kısa, biraz kilo versem daha uzun görünürüm aslında sırf onun için istiyorum squat çok zor gelmiyor mu ya ben yapamıyorum çok fazla
Zor ama sonucu çok güzel işte, örnek norwegian Yavaş yavaş artırıyorum, iki gün önce 30 yaptım, dün 40, bugün 50 yapıcam, sonra dinlenme günüBenim çok düz değil ama böyle şekilli de değil, benim boyum da kısa, biraz kilo versem daha uzun görünürüm aslında sırf onun için istiyorum squat çok zor gelmiyor mu ya ben yapamıyorum çok fazla
Aynıyız nerdeyse 58 geliyorum bende1.60 cm 56,6 kg oldum açıdan ve renkten dolayı daha ince görünmüşüm
ben 58,5 tim 1 ay önce :)Aynıyız nerdeyse 58 geliyorum bende
ben 58,5 tim 1 ay önce :)
benimde istediğim kadar hızlı olmuyor mesela durdu kaldım 56.6 sporda yapmam lazım.akşamları ekmek yemiyorum gündüz yarım ekmek yiyorum birde karbonatlı su onuda 3 gündür bıraktım bu gece yine hazırlayacağım.gidecek fazlalıklar :)Benimde vermem lazım da olmuoyr işte:))
benimde istediğim kadar hızlı olmuyor mesela durdu kaldım 56.6 sporda yapmam lazım.akşamları ekmek yemiyorum gündüz yarım ekmek yiyorum birde karbonatlı su onuda 3 gündür bıraktım bu gece yine hazırlayacağım.gidecek fazlalıklar :)
Ayy öyle mi cidden mutlu oldum ama boyum 1,58 falandır sanırım ayağımdaki topuklular 15 cm idi ondan yanılmışsındır belkikısa görünmüyorsun ne kadar boyun ?
peki bu 30u 40ı aynı anda mı yapıyorsunZor ama sonucu çok güzel işte, örnek norwegian Yavaş yavaş artırıyorum, iki gün önce 30 yaptım, dün 40, bugün 50 yapıcam, sonra dinlenme günü