- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
DegetFülüz yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DegetFülüz yapsın
aman amanAMann susun simdik gelcek
Fena kız bu evooos bı bak bize etiket ettircek
Sen uyma evvayaaman aman
Fena kız bu evooos bı bak bize etiket ettircek
Uymamm uymammm naynnnSen uyma evvaya
Aynen öyle canım bayadir yarismalardayim doymadım doyamadımYenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Bence bu güzel birşey her zaman devam et yarışmaya
Nerdeki boş sayfa kuzum yaaPc den cok anlamiyorum abla ama orda da ayni sekilde yapabilirsin
Bos bir sayfaya burdan kopyaladigin etiketleri yapistir
Baslarina @ ekleyip buraya kopyalarsin
Yine tek tek yapiliyor ama nick yazmaktan daha kolay
Ayşo sen nasıl ediyon etiket işini anlatsanaVideo eklenip atılsa çok kolay olurdu da
Aaaasssssssllllaaaaaaaa yaranamıyorum sana, asssllaaaa.
Oy verenlerimize tisikkir azcikta çeneSiz burada daha ne yapıyorsunuz
kişi etiketlemek mi? bişey yok ki @ işaretine bitişik olarak kişinin nickini yazıyorsunuz. mesela ben @hanimk yazsam bununla başlayan nickleri otamatik öneriyor zaten HanimKelesimiGetirNerdeki boş sayfa kuzum yaa
Ayşo sen nasıl ediyon etiket işini anlatsana
O değil benim sorduğum toplu etiket yapıyoruz ya teşekkür ettiğimiz zaman onu diyordum.kişi etiketlemek mi? bişey yok ki @ işaretine bitişik olarak kişinin nickini yazıyorsunuz. mesela ben @hanimk yazsam bununla başlayan nickleri otamatik öneriyor zaten HanimKelesimiGetir
Gözlemeyi yapan birinci arkadaşımızı tebrik ediyorum. Asla ayıramadığım hepsi eş derece ağzımı sulandıran ilk 3 seçeneğin içindeydi.
Teşekkür ederimkişi etiketlemek mi? bişey yok ki @ işaretine bitişik olarak kişinin nickini yazıyorsunuz. mesela ben @hanimk yazsam bununla başlayan nickleri otamatik öneriyor zaten HanimKelesimiGetir
Gözlemeyi yapan birinci arkadaşımızı tebrik ediyorum. Asla ayıramadığım hepsi eş derece ağzımı sulandıran ilk 3 seçeneğin içindeydi.
aa benim tahminin, hani oylamaların altında tüm isimler çıkıyor onu kopyala yapıştır yapıyorlarO değil benim sorduğum toplu etiket yapıyoruz ya teşekkür ettiğimiz zaman onu diyordum
O değiş işte etiketli yaoınca direk bildirim olarak geliyor etiketledi diye.aa benim tahminin, hani oylamaların altında tüm isimler çıkıyor onu kopyala yapıştır yapıyorlar
denedim oldu, inşallah onca insana da boş yere bildirim gitmemiştir
hmm, kopyala yapıştır yaptıktan sonra önüne bir de @ işareti eklesek...O değiş işte etiketli yaoınca direk bildirim olarak geliyor etiketledi diye.
Senin yaptığın şekli bende yaptım .
Bildirim olarak gitmiyor senin ki..
Dediğin olmuoyrmuş öyle keşke öyle olsa hemencecik olurduhmm, kopyala yapıştır yaptıktan sonra önüne bir de @ işareti eklesek...
neyse bilmediğim işe çok yorum yaptım ben yine sanırım
Ben öyle yapıyorum zaten.hmm, kopyala yapıştır yaptıktan sonra önüne bir de @ işareti eklesek...
neyse bilmediğim işe çok yorum yaptım ben yine sanırım