- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.001
ben çubuk tarçın ve karanfil atıyorumKarbonatlı su ve içine küçük dilim limon katıp arada içiyorum,hasımsızlığada iyi geliyor,fazlalıklar gitsin artık yazın ne yaoacaz yoksa..
hayatım sen nerene diyet yapıyon o kadar incesinki.Zor ama sonucu çok güzel işte, örnek @N o r w e g i a nYavaş yavaş artırıyorum, iki gün önce 30 yaptım, dün 40, bugün 50 yapıcam, sonra dinlenme günü
vaaauvvv 15cm :)) 1.58 Türk standartlarında normal bir boyAyy öyle mi cidden mutlu oldum ama boyum 1,58 falandır sanırım ayağımdaki topuklular 15 cm idiondan yanılmışsındır belki
peki bu 30u 40ı aynı anda mı yapıyorsun
ben çubuk tarçın ve karanfil atıyorum
yazın daha kolay saklıyorum ben fazlalıklarımı :) uzun pamuklu elbiseler birde dolgu topuk sandaletlerle :)
ben kısa modasına uydum defalarca kestırdımAdamlar kaçar bizden direk bence
Ben de üniversite zamanında günde 4 saat yol gidip üstüne bir de uç gun spor yapıyordum her gidi, sen değişmemişsin bak hala aynı ama beniçimdeki ışığı söndürmüşüm. Senin de vardır içinde ışık ama keşfedilmeyi bekliyordur
Benim saçım da çok uzun değil
Hatta uzatmaya ve sağlıklı olması için çabalıyorum amma yok olmuyor
faydası oldu iştahım kesildi yağ yakımı hızlandı.bazı içecekler bağırsakları çalıştırıyormuş ama bunda öyle bir şey fark etmedim.Faydası oluyormu peki onalrın denemek lazım ..
Yazın bende elbise ve şort giyiyorum rahat oluyor,gerçi bu yaz şort nasıl olacak bilmiyorum
yazına bakınca hiçte üşengece benzemiyorsun :)ben kısa modasına uydum defalarca kestırdımgecen sendır toplam 4 kez oldu galıba :) uzuyo ama .
zeytın yagı sur sacına bence canım beslesın ..
benzıyoruz sanırsam huy olarak ..
tembelım ben .. ama spora yanı duzenlı yapamıyorum ne zaman ıslerımı halledıcem oh rahatım dıcem sonra kafa rahatlıgı ıle yaparım galıba .. bıraz uyusuk oldugum ıcın .. ve herseyı son dakkaya bıraktıgım ıcın zaten her yere kosarak gıdıyorum..spor oluyo bu daay ne uzun konustummmm
Yani canım pek dert etmiyorum ama az kilo alsam hemen belli ediyorvaaauvvv 15cm :)) 1.58 Türk standartlarında normal bir boy
Olsun canım evert bence de benziyoruz tembeliz saçlarımız kısa arasak daha buluruz neler nelerben kısa modasına uydum defalarca kestırdımgecen sendır toplam 4 kez oldu galıba :) uzuyo ama .
zeytın yagı sur sacına bence canım beslesın ..
benzıyoruz sanırsam huy olarak ..
tembelım ben .. ama spora yanı duzenlı yapamıyorum ne zaman ıslerımı halledıcem oh rahatım dıcem sonra kafa rahatlıgı ıle yaparım galıba .. bıraz uyusuk oldugum ıcın .. ve herseyı son dakkaya bıraktıgım ıcın zaten her yere kosarak gıdıyorum..spor oluyo bu daay ne uzun konustummmm
faydası oldu iştahım kesildi yağ yakımı hızlandı.bazı içecekler bağırsakları çalıştırıyormuş ama bunda öyle bir şey fark etmedim.
40lara göre gayet iyi bir görüntünüz var 20 yıl daha şort giyebilirsiniz :)
maşALLAH o zaman darısı başıma :)
darısı başımıza ne güzel işte yaşlanmak demek yaşamak demek,Yaşlanmaya başladım artık yaş kemale erdi
Sağlıklı yaşlanalım ama,sağlıkta giderse iyi olmaz ..darısı başımıza ne güzel işte yaşlanmak demek yaşamak demek,
amin sağlıkla inşALLAH,Sağlıklı yaşlanalım ama,sağlıkta giderse iyi olmaz ..
amin sağlıkla inşALLAH,
Bilgeceyi bilerek veya bilmiyerek yaptiniz yorumunuzu. Bu beni baglamaz. Arkadaslari devreye girdi diyerek (arkadasi olarak üzerime alindim) iftira atmis oldunuz. Yemek yarismasinda da siz birinci oldunuz degil mi? Simdi bizler desek arkadaslarinizdan oy toplandiniz da birnci oldunuz, hos olur mu?1.. ben bilgece olduğunu bilmeden söyledim ama ne değişirdi sözlerimde.. hiç birşey değişmezdi.. evet şık bir kıyafet ama sevgililer günü için olacak bir konsept değildi dedim.. ve gene bir pot kırıcam bilgece 23 ..24 yaşında yüzünü görmediğim için o kıyafefeti orta yaşı geçmiş biri katıldı diye düşünmüştüm.. BİLGECE şahsen değil ama yorumlarımdan beni tanır ve kendisini ne kadar sevdiğimi bilir..hala 12 oyu (bilgece değil..bilgece jher şeyin en iyisini hak eder))o kıyafet hak etmedi diyorum..
yaa ıste ben de alamadımoooooo nasıl kacırım ben onu
evt acıkladılarYarismaya katilanlarin nickleri aciklandimi ?