En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Karbonatlı su ve içine küçük dilim limon katıp arada içiyorum,hasımsızlığada iyi geliyor,fazlalıklar gitsin artık yazın ne yaoacaz yoksa..
ben çubuk tarçın ve karanfil atıyorum
yazın daha kolay saklıyorum ben fazlalıklarımı :) uzun pamuklu elbiseler birde dolgu topuk sandaletlerle :)

ben çubuk tarçın ve karanfil atıyorum
yazın daha kolay saklıyorum ben fazlalıklarımı :) uzun pamuklu elbiseler birde dolgu topuk sandaletlerle :)

Faydası oluyormu peki onalrın denemek lazım ..
Yazın bende elbise ve şort giyiyorum rahat oluyor,gerçi bu yaz şort nasıl olacak bilmiyorum

ben kısa modasına uydum defalarca kestırdım gecen sendır toplam 4 kez oldu galıba :) uzuyo ama .
zeytın yagı sur sacına bence canım beslesın ..
benzıyoruz sanırsam huy olarak ..
tembelım ben .. ama spora yanı duzenlı yapamıyorum ne zaman ıslerımı halledıcem oh rahatım dıcem sonra kafa rahatlıgı ıle yaparım galıba .. bıraz uyusuk oldugum ıcın .. ve herseyı son dakkaya bıraktıgım ıcın zaten her yere kosarak gıdıyorum..spor oluyo bu da ay ne uzun konustummmm

Faydası oluyormu peki onalrın denemek lazım ..
Yazın bende elbise ve şort giyiyorum rahat oluyor,gerçi bu yaz şort nasıl olacak bilmiyorum
faydası oldu iştahım kesildi yağ yakımı hızlandı.bazı içecekler bağırsakları çalıştırıyormuş ama bunda öyle bir şey fark etmedim.
40lara göre gayet iyi bir görüntünüz var 20 yıl daha şort giyebilirsiniz :)

yazına bakınca hiçte üşengece benzemiyorsun :)

vaaauvvv 15cm :)) 1.58 Türk standartlarında normal bir boy
Yani canım pek dert etmiyorum ama az kilo alsam hemen belli ediyor
Topuklu ile kapatılır en azından Allahım başka dert vermesin :)

Olsun canım evert bence de benziyoruz tembeliz saçlarımız kısa arasak daha buluruz neler neler
Ya benim saçlarım çok cansızdı sürekli boyardım kızıldım uzun bir sure ve çok güzel olmasına rağmen yıprandı, ben de doğala geçeyim derken daha çok yıprattım kestirdim şimdi sağlıklı saçlarım geliyor

Denemekte fayda var karanfilide hiç sevmem gerçi ama zorlarım kendimi..
Ne 40' biraz daha çık 51 oldum şu anda:))

Bilgeceyi bilerek veya bilmiyerek yaptiniz yorumunuzu. Bu beni baglamaz. Arkadaslari devreye girdi diyerek (arkadasi olarak üzerime alindim) iftira atmis oldunuz. Yemek yarismasinda da siz birinci oldunuz degil mi? Simdi bizler desek arkadaslarinizdan oy toplandiniz da birnci oldunuz, hos olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…