En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .

oğlumun bence 12 oy çok mu ki ? zaten birinci yapamayacağına göre kombini güzel bulmasanda bence gerek yok bu sözlere bilgece de sahibi olduğundan kırılır tabi
öyle değil mi
yapmayın arkadaşlar niye kırılsın gayet şık bir kıyafet.. ama sevgililer için değildi diye yazdım niye kırılsın neden kırılsın..

Sence bir restoranta gidilebilecek bir kiyafet degil miydi? Mesela sen o giydiginle gider misin? Bizim restorantimiz var gayet elit bir yer ve hiç abiye giyip de gelenler gormedim. oyle gelinse ancak dugunden cikip da gelenlerdir, diger turlu yabanci hissedersin.
Evet ayakkabimdan dolayi yasimi büyük göstermiş olabilir bu kiyafet ama hakaret etme hakkini bence kendinde gormemeliydin. O uzerimdeki ceket bilindik bir markanin genc reyonundan ve cok revacta ve yeni bir ceket, canta da keza oyle, ayakkabi da icimdeki gomlek ve etek de.
Altima pantolon giyseydim daha genc gorunurdum ama ben tesetturluyum pantolon giymem. Ha bu benim tarzim mi degil ama sevgililer gunu konsepti nedir bilmem. Ama arkadaşlar da kirilmasin bu soyleyecegimden fakat isterseniz #Kasibeyaz'a gidin ama bu giydiginiz abiye kiyafetleri giyemezsiniz.
Bu isin icinde oldugum icin biliyorim.
Sevgiler.....

bilgece havanıda attın he

Cok sinirlendim kirildim ama, hava atmak degil ki. Bir insani nasil küçük gorebiliriz anlam veremiyorum. Ya bi de yapmayin arkadaslar diyor. Saka gibi...

bence kişi hedefli konuşmak yanlış zaten.
eminim benim günlük kıyafetlerimide çoğu insan fazla spor diye beğenmez
ama içinde rahat hissettiğin şey 'SEN' sindir
bende o abiyenin içinde ben değildim mesela

-

böyle herkesin birbirini tanıdığı bir platformda adalet aramak yanlış bence
öyle bir iddia olsa ben 5- 6 oy alan çok uğrasmış kombinlerde görüyorum

Bak eger ben insanlara 20 numara benim bana oy verin deseydim sence de daha cok oy almaz miydim? Bana oy verenlerden sadece marcello, frost ve kendimi taniyorum.
11 oy nedir ya zaten. saka gibi. Cok rahatsiz oldum o yorumdan cidden..

Canım asla seni yada onu, bunu şunu kırmam kırmak istemem ilk yorumumu sen olmadığını bilmeden yaptım..öğrenince şaşırdım.ve hep söylüyorum şık bir kıyafet hakaret nerde gördün anlamıyorum..ve inan kendiminki ile yorumlamadım..yorumlamamda..kıyaslamam kıyaslamamda. banada çinlilere benzemişsin dediler asla alınmam hakaret olarak görmemm.ve bilmiyordum kendine oy verilebildiğini onuda söyledim..ve inan sen olduğunu bilmediğim için o kıyafeti tesettürlü biri giymiştir diye düşünemedim sadece yüzünü saklıyor diye düşündüm..Kaşı beyaza gelince bilirim floryadadır.hakaret olarak algılama sadeceyorum yaptım ve şaşırdığımı söyledimm..

sen şu yazdıklarına ınanıyormusun gerçektenn..
Neden inanmayayım ki? Herkesin zevki aynı olsa o zaman sadece tek bir kişiye tüm oylar gider. Ki olay oy değil ki kimse burda aa bu bu kadar oy almış aa bununla nasıl o kadar oy almış diye yorum yapmıyor. Ki bilgece banlıydı o donemde nasıl arkadaşlarını toplayıp kendine oy verdirtebilir? Yorumlara bakarsanız kimse bilgece nin yarışmaya katılmış olabileceğini düşünmüyordu. Yani aslında şu durumu tartışmak bile anlamsız. Kaybeden onlarca insan var ama kimse çıkıp bir sorun etmedi herkes sohbetine devam ediyor. Siz başkasını karalama gibi bir ithamda bulunmuşsunuz.

Ben sadece iki oy aldim kizlar, cok uzuldum ama nasip. Bazi kiyafetler benden cok oy aldi, 3,5,7 oy farketmez. Bisey degistirmez yani. Ben soyle dusundum sonucta tesetturlu oldugu belli olan iki arkadasimiz vardi ve o tarzi begenen arkadaslarin oylari o iki kisiye gitti. Burda arkadas arkadasa oy vermedi. Onu ben de kabul etmiyorum.
Eglenmek icin katildiysak, sonunu da eglenceli bitirelim. Ben iki oy almisim daha ne diyim

Bak eger ben insanlara 20 numara benim bana oy verin deseydim sence de daha cok oy almaz miydim? Bana oy verenlerden sadece marcello, frost ve kendimi taniyorum.
11 oy nedir ya zaten. saka gibi. Cok rahatsiz oldum o yorumdan cidden..
tabiki sen 100 oy bile alırdın seçmenleri toplayıp gelsen ne gerek var
iki günlük dünyada böyle alengirli işlere

bende 8 aldım

Ben oldugumu bilip bilmemenin bir onemi yok ki. Mesela M masalkilic diye bir arkadasimiz butun uyeleri yorumladi tek teK. Bana belli bir stiliniz var sizi begendim dedi. Ben de alintilayip bu arkadasi ben de begendim dedim. Komiklik olsun diye.
yani ciddiye alinmamali yarismalar bu kadar. Ne gerek var?
Bence hic gerek yok. Inanmiyorum demissin. Ya oyle bir hayal kirikligina ugramissin ki "acaba ne giydim ki" dedim.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Ama bence kirici yorumlar hos olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…