- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.921
harikaaaseneye yıl başı konsepti için fikir buldum :))
Eki Görüntüle 1428496
oğlumun bence 12 oy çok mu ki ? zaten birinci yapamayacağına göre kombini güzel bulmasanda bence gerek yok bu sözlere bilgece de sahibi olduğundan kırılır tabisen şu yazdıklarına ınanıyormusun gerçektenn..
He evet birinci olacaktınız ama hep bu şikeler yüzünden sonuncu olmuşsunuz dış mihrakların oyunu sizi çekemediler azizim.
Keşke bu kadar kolay karalamasaydınız ayıp oldu bence ki kendinin de dediği gibi ben beğendiğim halde kim olduğunu bildiğim için özellikle vermemiştim.[/QUO..tekrar söylüyorum bilgece olduğunu bilmeden yazmıştım ama hala söylüyorum evet şaşırdım
yapmayın arkadaşlar niye kırılsın gayet şık bir kıyafet.. ama sevgililer için değildi diye yazdım niye kırılsın neden kırılsın..oğlumun bence 12 oy çok mu ki ? zaten birinci yapamayacağına göre kombini güzel bulmasanda bence gerek yok bu sözlere bilgece de sahibi olduğundan kırılır tabi
öyle değil mi
1.. ben bilgece olduğunu bilmeden söyledim ama ne değişirdi sözlerimde.. hiç birşey değişmezdi.. evet şık bir kıyafet ama sevgililer günü için olacak bir konsept değildi dedim.. ve gene bir pot kırıcam bilgece 23 ..24 yaşında yüzünü görmediğim için o kıyafefeti orta yaşı geçmiş biri katıldı diye düşünmüştüm.. BİLGECE şahsen değil ama yorumlarımdan beni tanır ve kendisini ne kadar sevdiğimi bilir..hala 12 oyu (bilgece değil..bilgece jher şeyin en iyisini hak eder))o kıyafet hak etmedi diyorum..
yapmayın arkadaşlar niye kırılsın gayet şık bir kıyafet.. ama sevgililer için değildi diye yazdım niye kırılsın neden kırılsın..
Sence bir restoranta gidilebilecek bir kiyafet degil miydi? Mesela sen o giydiginle gider misin? Bizim restorantimiz var gayet elit bir yer ve hiç abiye giyip de gelenler gormedim. oyle gelinse ancak dugunden cikip da gelenlerdir, diger turlu yabanci hissedersin.
Evet ayakkabimdan dolayi yasimi büyük göstermiş olabilir bu kiyafet ama hakaret etme hakkini bence kendinde gormemeliydin. O uzerimdeki ceket bilindik bir markanin genc reyonundan ve cok revacta ve yeni bir ceket, canta da keza oyle, ayakkabi da icimdeki gomlek ve etek de.
Altima pantolon giyseydim daha genc gorunurdum ama ben tesetturluyum pantolon giymem. Ha bu benim tarzim mi degil ama sevgililer gunu konsepti nedir bilmem. Ama arkadaşlar da kirilmasin bu soyleyecegimden fakat isterseniz #Kasibeyaz'a gidin ama bu giydiginiz abiye kiyafetleri giyemezsiniz.
Bu isin icinde oldugum icin biliyorim.
Sevgiler.....
haketmedi ve arkadaşları verdi dedin diye alınmış olabilir
bilgece havanıda attın he
Cok sinirlendim kirildim ama, hava atmak degil ki. Bir insani nasil küçük gorebiliriz anlam veremiyorum. Ya bi de yapmayin arkadaslar diyor. Saka gibi...
-
böyle herkesin birbirini tanıdığı bir platformda adalet aramak yanlış bence
öyle bir iddia olsa ben 5- 6 oy alan çok uğrasmış kombinlerde görüyorum
Canım asla seni yada onu, bunu şunu kırmam kırmak istemem ilk yorumumu sen olmadığını bilmeden yaptım..öğrenince şaşırdım.ve hep söylüyorum şık bir kıyafet hakaret nerde gördün anlamıyorum..ve inan kendiminki ile yorumlamadım..yorumlamamda..kıyaslamam kıyaslamamda. banada çinlilere benzemişsin dediler asla alınmam hakaret olarak görmemm.ve bilmiyordum kendine oy verilebildiğini onuda söyledim..ve inan sen olduğunu bilmediğim için o kıyafeti tesettürlü biri giymiştir diye düşünemedim sadece yüzünü saklıyor diye düşündüm..Kaşı beyaza gelince bilirim floryadadır.hakaret olarak algılama sadeceyorum yaptım ve şaşırdığımı söyledimm..Sence bir restoranta gidilebilecek bir kiyafet degil miydi? Mesela sen o giydiginle gider misin? Bizim restorantimiz var gayet elit bir yer ve hiç abiye giyip de gelenler gormedim. oyle gelinse ancak dugunden cikip da gelenlerdir, diger turlu yabanci hissedersin.
Evet ayakkabimdan dolayi yasimi büyük göstermiş olabilir bu kiyafet ama hakaret etme hakkini bence kendinde gormemeliydin. O uzerimdeki ceket bilindik bir markanin genc reyonundan ve cok revacta ve yeni bir ceket, canta da keza oyle, ayakkabi da icimdeki gomlek ve etek de.
Altima pantolon giyseydim daha genc gorunurdum ama ben tesetturluyum pantolon giymem. Ha bu benim tarzim mi degil ama sevgililer gunu konsepti nedir bilmem. Ama arkadaşlar da kirilmasin bu soyleyecegimden fakat isterseniz #Kasibeyaz'a gidin ama bu giydiginiz abiye kiyafetleri giyemezsiniz.
Bu isin icinde oldugum icin biliyorim.
Sevgiler.....
Neden inanmayayım ki? Herkesin zevki aynı olsa o zaman sadece tek bir kişiye tüm oylar gider. Ki olay oy değil ki kimse burda aa bu bu kadar oy almış aa bununla nasıl o kadar oy almış diye yorum yapmıyor. Ki bilgece banlıydı o donemde nasıl arkadaşlarını toplayıp kendine oy verdirtebilir? Yorumlara bakarsanız kimse bilgece nin yarışmaya katılmış olabileceğini düşünmüyordu. Yani aslında şu durumu tartışmak bile anlamsız. Kaybeden onlarca insan var ama kimse çıkıp bir sorun etmedi herkes sohbetine devam ediyor. Siz başkasını karalama gibi bir ithamda bulunmuşsunuz.sen şu yazdıklarına ınanıyormusun gerçektenn..
tabiki sen 100 oy bile alırdın seçmenleri toplayıp gelsen ne gerek varBak eger ben insanlara 20 numara benim bana oy verin deseydim sence de daha cok oy almaz miydim? Bana oy verenlerden sadece marcello, frost ve kendimi taniyorum.
11 oy nedir ya zaten. saka gibi. Cok rahatsiz oldum o yorumdan cidden..
sürdürcezmi bu konuyu bilgece kıyafetlerini asla küçük görmedimama istediğin yerden alabilirsinn yapacağım bir şey yokkEvet alindim, kıyafetlerimi kucuk gormesi Yapmayin arkadaslar demesi basli basina bir hakaret....
bende 8 aldımBen sadece iki oy aldim kizlar, cok uzuldum ama nasip. Bazi kiyafetler benden cok oy aldi, 3,5,7 oy farketmez. Bisey degistirmez yani. Ben soyle dusundum sonucta tesetturlu oldugu belli olan iki arkadasimiz vardi ve o tarzi begenen arkadaslarin oylari o iki kisiye gitti. Burda arkadas arkadasa oy vermedi. Onu ben de kabul etmiyorum.
Eglenmek icin katildiysak, sonunu da eglenceli bitirelim. Ben iki oy almisim daha ne diyim
sürdürcezmi bu konuyu bilgece kıyafetlerini asla küçük görmedimama istediğin yerden alabilirsinn yapacağım bir şey yokk
Canım asla seni yada onu, bunu şunu kırmam kırmak istemem ilk yorumumu sen olmadığını bilmeden yaptım..öğrenince şaşırdım.ve hep söylüyorum şık bir kıyafet hakaret nerde gördün anlamıyorum..ve inan kendiminki ile yorumlamadım..yorumlamamda..kıyaslamam kıyaslamamda. banada çinlilere benzemişsin dediler asla alınmam hakaret olarak görmemm.ve bilmiyordum kendine oy verilebildiğini onuda söyledim..ve inan sen olduğunu bilmediğim için o kıyafeti tesettürlü biri giymiştir diye düşünemedim sadece yüzünü saklıyor diye düşündüm..Kaşı beyaza gelince bilirim floryadadır.hakaret olarak algılama sadeceyorum yaptım ve şaşırdığımı söyledimm..