En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ne çabuk unuttun Margam, geçen sene söyledim ya:KK12: O zaman 16 ydı:KK45: Zayıf kalmamın formülü çocuklar:KK70: Cildimi çöktürmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum:KK53: Her yedidiğim meyveden yüzüme de sürüyorum:KK70: Elma, çilek, salatalıkları soyduktan sonra yüzüme yapıştırıyorum:KK70: Balla süt kaymağını da es geçmeyeyim:KK45:
Sana gerek yok MaşaAllah biblo gibisin:nazar:
Ya ben 4degil 3 tane biliyorummmmmm birde ufakligi biliyordum yavvbbb resimlerde falan gormustummm 17 diyinca gozlerimi actimmmm :KK70:

Vuslattan guzellik sirlari demek haaaaaaaa

ben çok takım almam alt üst ayrıdır çoğunluk üstte bordo mavi pembe siyah tonlar açıklı koyulu altta her renk vardır dantelli kırık beyaz sanırım niyeyse beyaz yakıştırmıyorum kendime ama tikka nın gösterdigi çok güzel alasım geldi ::rolleyes:

ederim canım çarşamba çıkacak sağ ol canım
Guzel sonuclarla donersin aramiza insallah

Beyaz candir

Ay anket mi acsak ne yapsak

Dolabinizda en cok hangi renk camasir var diyee ahaha

kk ma bin küsür gelmiş ya eşim kükredi resmen of bişide almıyorum hiç nasıl oluyo anlamıyorum
valla kız hemen doluyor bende anlamıyorum :KK70: benim bine çıkmıyor ama senin çocuk falanda var şimdi ona bişeyler alsan kendine alsan yiycek falanda alsan eşinede alsan tamam zaten :KK70: hayat çok pahali:KK70:

valla kız hemen doluyor bende anlamıyorum :KK70: benim bine çıkmıyor ama senin çocuk falanda var şimdi ona bişeyler alsan kendine alsan yiycek falanda alsan eşinede alsan tamam zaten :KK70: hayat çok pahali:KK70:
hayır geçen ay 600 dü tamam dedim kk kullanmıycam nakit harcıycam bu sefer hem nakit gitti hem bin gelmiş ee bi tek bende kart yokki eşimde de var artı faturalar ay zor valla hayat pahalı iki ay öncede çorlu ya taşındım burası hepten pahalı gibi

hayır geçen ay 600 dü tamam dedim kk kullanmıycam nakit harcıycam bu sefer hem nakit gitti hem bin gelmiş ee bi tek bende kart yokki eşimde de var artı faturalar ay zor valla hayat pahalı iki ay öncede çorlu ya taşındım burası hepten pahalı gibi
En guzelo nakit harcamak

Anket bizim isimiz ahahaha :KK70: duvar resmimde kotuluk bizim isimiz yaziyo fark ettin mi :KK70:
farkettim :KK70:
demekki pahalı orası olabilir yani semtten semte farkediyor valla :KK66:

X