- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ablam huzurla hafta sonu kaçamağı mı yaptın hı hemde bensizOooo başlamış yarışma , detaylı yorumlarımı muhtemelen hafta içi yazarım ; şuan sadece oy verdiğim 5 numara ve 8 numara yı beğendiğimi belirteyim .
Başarılar dilerim herkese ...
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
gayet iyi yorumlardı hiçç kızacak bir şey yok iyi oluyor böyle dışarıdan bunları duymak
ben minyonum birazda ondan sanırım çok sevirdirik oldum şimdi
günaydınnnn
evet ya iyi oluyor benim annemde öyle üçümüz yanyanayken daha komik şeyler çıkıyor ortaya :))
Bugün güzel bir gün.. Güne alışverişle başlamak gibisi yokGünaydın şekerler :)
Günaydın canım :)
Günaydın fıstık :)
Oooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kızBugün güzel bir gün.. Güne alışverişle başlamak gibisi yok
Günaydın canımGünaydın şekerler :)
Günaydın canım :)
Günaydın fıstık :)
Öğretmenim o benimmmm
Aynengayet iyi yorumlardı hiçç kızacak bir şey yok iyi oluyor böyle dışarıdan bunları duymak
ben minyonum birazda ondan sanırım çok sevirdirik oldum şimdi
günaydınnnn
evet ya iyi oluyor benim annemde öyle üçümüz yanyanayken daha komik şeyler çıkıyor ortaya :))
Kız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiimOooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız
Aynen şimdi aldım aldım yoksa evlenince zor valla..
ayyy bana gratis demeyin burda yok allahtan yok bende de kıyafet ayakkabı değil kişisel bakım ürünleri manyaklığı vardı şu an frenliyorum kendimi çünkü ürünler bitmeden bozuluyorOooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız
Belli oliyorKız burda gratis mi var allesen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiimInstagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı
Yemin ediyorum gözlerim fıldır fıldır dönüyorBelli oliyor
Albümlerde biliyorummm canım , burada da yoktu hocam, daha yeni açıldı sayılırKız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiimInstagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı
Aynen öyleeee bende eskiden bende kıyafet alışverişi yapmayı severdimayyy bana gratis demeyin burda yok allahtan yok bende de kıyafet ayakkabı değil kişisel bakım ürünleri manyaklığı vardı şu an frenliyorum kendimi çünkü ürünler bitmeden bozuluyor
Atıyım mı aldıklarımı?Albümlerde biliyorummm canım , burada da yoktu hocam, daha yeni açıldı sayılır
Bende hep başka ile gidince gratisten alışveriş yapıyordum
Ama şimdi açıldı kurtuldum
Kafesteki kanarya gelmişBelli oliyor
At bakayım neler aldın çeyizimize fikir olsunAtıyım mı aldıklarımı?
İyi yapıyorsun :) kız kot eteğini hangi renk alacaksınAyyy bana alışveriş dimeyiiinben normalde hiç kıyafet almam paramın %97 sini kitap alarak harcarım amaaa velakin dolabım baktım takmtakır kuru bakır kendi kendime bi karar aldım 5 ay boyunca nisan ayına kadar kitap satın almıcam vallaha cokta iyi etmişim elimdekileri okuyup dolabımı donatıyorum yarında alışverişe çikicaaam kot etek,yada sütlü kahve tonlarında bi etek almam gerek
Nnaber kankiimKafesteki kanarya gelmiş