En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Günaydın şekerler :)
Günaydın kızlar
Günaydın canım :)

Günaydın fıstık :)

Aynen

Oooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız
Kız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiim Instagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı

Oooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız
ayyy bana gratis demeyin burda yok allahtan yok bende de kıyafet ayakkabı değil kişisel bakım ürünleri manyaklığı vardı şu an frenliyorum kendimi çünkü ürünler bitmeden bozuluyor

Kız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiim Instagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı
Albümlerde biliyorummm canım , burada da yoktu hocam, daha yeni açıldı sayılır
Bende hep başka ile gidince gratisten alışveriş yapıyordum
Ama şimdi açıldı kurtuldum

Ayyy bana alışveriş dimeyiiin ben normalde hiç kıyafet almam paramın %97 sini kitap alarak harcarım amaaa velakin dolabım baktım takmtakır kuru bakır kendi kendime bi karar aldım 5 ay boyunca nisan ayına kadar kitap satın almıcam vallaha cokta iyi etmişim elimdekileri okuyup dolabımı donatıyorum yarında alışverişe çikicaaam kot etek,yada sütlü kahve tonlarında bi etek almam gerek

İyi yapıyorsun :) kız kot eteğini hangi renk alacaksın
Renkli kot etekler var biliyorsun ben onlara bayılıyorummmm

Hatta balıkçı yaka kazaklarla süper oluyor o etekler benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…