En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Günaydın şekerler :)
Günaydın kızlar:KK200:
Günaydın canım :)

gayet iyi yorumlardı hiçç kızacak bir şey yok iyi oluyor böyle dışarıdan bunları duymak

ben minyonum birazda ondan sanırım çok sevirdirik oldum şimdi:KK60:

günaydınnnn:KK200:
evet ya iyi oluyor benim annemde öyle üçümüz yanyanayken daha komik şeyler çıkıyor ortaya :))

Günaydın fıstık :)

gayet iyi yorumlardı hiçç kızacak bir şey yok iyi oluyor böyle dışarıdan bunları duymak

ben minyonum birazda ondan sanırım çok sevirdirik oldum şimdi:KK60:

günaydınnnn:KK200:
evet ya iyi oluyor benim annemde öyle üçümüz yanyanayken daha komik şeyler çıkıyor ortaya :))
Aynen :KK19:

Oooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız :KK53:
Kız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiim :KK45: Instagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı :KK8:

Oooooo keyifli olur :) neler alıyorsun bakayım , yoksa gratisten gelen mesajı görüp koşa koşa gratise mi gittin kız :KK53:
ayyy bana gratis demeyin burda yok allahtan yok bende de kıyafet ayakkabı değil kişisel bakım ürünleri manyaklığı vardı şu an frenliyorum kendimi çünkü ürünler bitmeden bozuluyor:KK33:

Kız burda gratis mi var allasen.. Gratis alışverişlerimi yarıyıl tatilinde memlekete gidince yapıciiim :KK45: Instagramdan iç çamaşırı alışverişi yaptım, benim zayıf noktam iç çamaşırı :KK8:
Albümlerde biliyorummm canım , burada da yoktu hocam, daha yeni açıldı sayılır
Bende hep başka ile gidince gratisten alışveriş yapıyordum
Ama şimdi açıldı kurtuldum :KK53:

Ayyy bana alışveriş dimeyiiin:KK53: ben normalde hiç kıyafet almam paramın %97 sini kitap alarak harcarım amaaa velakin dolabım baktım takmtakır kuru bakır kendi kendime bi karar aldım 5 ay boyunca nisan ayına kadar kitap satın almıcam vallaha cokta iyi etmişim elimdekileri okuyup dolabımı donatıyorum:21: yarında alışverişe çikicaaam kot etek,yada sütlü kahve tonlarında bi etek almam gerek :KK59:

Ayyy bana alışveriş dimeyiiin:KK53: ben normalde hiç kıyafet almam paramın %97 sini kitap alarak harcarım amaaa velakin dolabım baktım takmtakır kuru bakır kendi kendime bi karar aldım 5 ay boyunca nisan ayına kadar kitap satın almıcam vallaha cokta iyi etmişim elimdekileri okuyup dolabımı donatıyorum:21: yarında alışverişe çikicaaam kot etek,yada sütlü kahve tonlarında bi etek almam gerek :KK59:
İyi yapıyorsun :) kız kot eteğini hangi renk alacaksın
Renkli kot etekler var biliyorsun ben onlara bayılıyorummmm

Hatta balıkçı yaka kazaklarla süper oluyor o etekler benceee

X