En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Aynen öyleeee bende eskiden bende kıyafet alışverişi yapmayı severdim :KK28:
en çok saç ürünlerine para yatırıyorum galiba bi de cilt evde koymaya yerim yok yarısı anamlarda duruyo sırf onları koymaya bi dolap lazım bana ama yok artık almıyorum. dün yine elim gitti bi ürüne bi deneyeyim diye aldığım ürünün haddi hesabı yok bozuluyo bitmeden yazık oluyo:KK12:

en çok saç ürünlerine para yatırıyorum galiba bi de cilt evde koymaya yerim yok yarısı anamlarda duruyo sırf onları koymaya bi dolap lazım bana ama yok artık almıyorum. dün yine elim gitti bi ürüne bi deneyeyim diye aldığım ürünün haddi hesabı yok bozuluyo bitmeden yazık oluyo:KK12:
İstersen bana bağışlaya bilirsin :KK70:

İyidir fıstık :) senden naber

kız bak bu şekilde al ben bulursam alcam bu yılbaşına harika dimi yaa
bayıldımmm

Turkuaz-bayan-kot-etek-modeli-600x899.jpg

Kız bir şey sorucam mesela ben çok krem alıyorum ama kullanamıyorum , o kremlerin son kullanma tarihi tam olarak nerede yazıyor =/ bir bilgin var mı

:KK70: aslında iyi fikir neden olmasın bi sürü vücut losyonum falan var ama inan hangi tarihte aldığımı bile hatırlamıyorum :confused: eşim diyo allantan kapalısın açık olsan batardık kızıyorum ne ilgisi var diye:KK73:
Vallaha bende kapalıyım annem açık olsan daha iyiydi kremler,tonikler,lip balmlar hel bakım ürünü alıyorum

X