En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Vallahi bdv insanı şüpheye dusuruyo. Geçen gün eşimin tüm hesaplarını didik didik ariyom üstelik tüm hesaplarimiz ortak. Adam çıldırdı görünce :KK70:
Haklı ama ya kk ya birdaha girmeye izin vermeyecekler :KK70:

Uzak dur bence de bu kadar etkileniyorsan.. Valla kim ne derse desin evlencem ben banane :63:
Evden kız bakma sen burdaki konulara :KK66:

boyum kadar kızım var benim :KK70:

yaşı 7 ama benim boy kısa oda kazulet halasına çekmiş :KK70:
O ikinci vakti gelmiş geçmiş bile düşün ya kardes guzeldir:KK66:

ay kuzum :KK60: geçen okul toplantısına gittim sordular nesi oluyorsun sinir oluyorum aslında öyle olunca
Ay sinir olma sevin.. Bak benim annem de hep gencecik doğurmuş bizi hala gördüklerinde aa annen mi diye şaşırıyorlar. Ben de gurur duyuyorum o zaman.. :)

Muhabbet çok Hos ama uykum geldi ben kaçtım iyi geceler kk hatunlari:KK66:
Aynen ben de gidiyorum yavaştan, benim Mia nin delirme vakitleri şu an durulsun uyuycam inşallah.. İyi geceler kuzum :KK200:

Ay sinir olma sevin.. Bak benim annem de hep gencecik doğurmuş bizi hala gördüklerinde aa annen mi diye şaşırıyorlar. Ben de gurur duyuyorum o zaman.. :)

Aynen ben de gidiyorum yavaştan, benim Mia nin delirme vakitleri şu an durulsun uyuycam inşallah.. İyi geceler kuzum :KK200:
Iyi geceler canimmm :)

Oooo başlamış yarışma , detaylı yorumlarımı muhtemelen hafta içi yazarım ; şuan sadece oy verdiğim 5 numara ve 8 numara yı beğendiğimi belirteyim .

Başarılar dilerim herkese ...:KK68:

Öylemii bak sevindim belki biraz kırılan kızan olmuştur ama napim doğruları söylimem girik:eek:
gayet iyi yorumlardı hiçç kızacak bir şey yok iyi oluyor böyle dışarıdan bunları duymak
Hey masallah senin kizin mi var kiz sen cok citirsin yaaaaaa cocogunun okdugunu bilmiyordummm :)

ben minyonum birazda ondan sanırım çok sevirdirik oldum şimdi:KK60:

günaydınnnn:KK200:
evet ya iyi oluyor benim annemde öyle üçümüz yanyanayken daha komik şeyler çıkıyor ortaya :))

''uzun yorumları okumayıda sevmem :KK53: ''
haaahahaha
Valla öyle :KK53: helede bdv de psikolog gibi bir sayfa yazan msjları hiç okumadan geçiyorum :KK70: zamanım değerli :KK70:

Bibim sen yorum yap herkese ya çok merak ediyorum yorumlarını :KK70:
nurella gibi hissettim kendimi :KK53:

yaaa usenmee bibii yaaa:oops:
Bu üşengeçliğim ne olucak benim :110: yazmayı bırak okumayada üşeniyorum :KK12:

Kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür evde değilim cebinde net hızı düştü giremiyorum pek :63:

X