En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
bdv ye girdikce dertleniyorum ben ya :KK14:
Bende evlilikten soğudum orası yüzünden bekar kalmaya karar verdim:KK70:

En güzeli evde izlemek maçı ya , benimki bazen dışarıda izlemeye gidiyor arkadaşlarıyla çok korkuyorum ben , öfkeli birde
beşiktaş maçı kaybetti diye çalışma masasını kıran bir adam düşün :KK70:
Arkadaşımın abisi de öyle tv ve koltuğu kırmıs bi kez şoka girmistim:KK70:

Bende evlilikten soğudum orası yüzünden bekar kalmaya karar verdim:KK70:

Arkadaşımın abisi de öyle tv ve koltuğu kırmıs bi kez şoka girmistim:KK70:
birisi bebeğim çok ağlıyo diye konu açmış bi an üst kat komşum sandım allahım sürekli ağlıyor uykularım zehir oldu :KK70: ikinci çocuğu yapacaktım vazgeçtim :KK45:

Ya youtubeda zaten bir video izlediysen tamam, kendine geldiğinde A noktasından Z noktasına gelmiş bulunuyorsun :KK70:

O kadar da değil kız dellenme :KK20:
Kız ya arada aklıma geliyor ilerde benimde başıma gelir mi yok beni aldatır mi hadi başkasına aşık olursa paranoyak oldum bdvye çok sık girmiyorum allahtan ya olmayan kocamdan şüphelenir oldum:KK70: neyse ben bdvden uzak durayim:-)

Kız ya arada aklıma geliyor ilerde benimde başıma gelir mi yok beni aldatır mi hadi başkasına aşık olursa paranoyak oldum bdvye çok sık girmiyorum allahtan ya olmayan kocamdan şüphelenir oldum:KK70: neyse ben bdvden uzak durayim:-)
Vallahi bdv insanı şüpheye dusuruyo. Geçen gün eşimin tüm hesaplarını didik didik ariyom üstelik tüm hesaplarimiz ortak. Adam çıldırdı görünce :KK70:

Uzak dur bence de bu kadar etkileniyorsan.. Valla kim ne derse desin evlencem ben banane :63:

X