- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
- Konu Sahibi Huy Meselesi
burdaki kadınların çoğu fesat bence hatalı bi davranış olur gibi okumadım gerçi :) mesaj atıldığı içinmidir nedir çok post girilmişHmm güzel bir yere parmak bastın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdaki kadınların çoğu fesat bence hatalı bi davranış olur gibi okumadım gerçi :) mesaj atıldığı içinmidir nedir çok post girilmişHmm güzel bir yere parmak bastın
Bence de en mantıklı neden bu yani..Belki o da eşine böle bi msj atck. Kadınlar cakio mu diye merak etmiştir
Yok artık o kadar da değilBelki o da eşine böle bi msj atck. Kadınlar cakio mu diye merak etmiştir
ben iddiasına girmiştim eşim kaybederse fb olacaktı kaybetti kim o sezon iyiyse onu tutuyoBirlikte izlemek keyifli oluyor ama ben maçı kaybedince hiç çenemi açmıyorum ahahaha konuşursam kötü olacak
Şuan o zaman beşiktaşlıben iddiasına girmiştim eşim kaybederse fb olacaktı kaybetti kim o sezon iyiyse onu tutuyo
Yok artık o kadar da değil
bebem ya ilk defa görüyorum bu grubu ben
ne dinliyordum nereye geldim yaa
Hııııı şimdi anladım bende grup sandım hepsi falan gibi ilk defa gördüm ya gezinirken ahahahayavrum bu grup değil gökhan özenin dizisinin kızları dizi için seçilmişlerdi 2012 yılında
Ben iyiyim canıım ama yarışmada şutingen olduuum Sen nasılsınnaber fıstık
içinden beşiktaşlı ama her takımı tuttuğunu duydum ahahŞuan o zaman beşiktaşlı
Bende evlilikten soğudum orası yüzünden bekar kalmaya karar verdimbdv ye girdikce dertleniyorum ben ya
Arkadaşımın abisi de öyle tv ve koltuğu kırmıs bi kez şoka girmistimEn güzeli evde izlemek maçı ya , benimki bazen dışarıda izlemeye gidiyor arkadaşlarıyla çok korkuyorum ben , öfkeli birde
beşiktaş maçı kaybetti diye çalışma masasını kıran bir adam düşün
birisi bebeğim çok ağlıyo diye konu açmış bi an üst kat komşum sandım allahım sürekli ağlıyor uykularım zehir oldu ikinci çocuğu yapacaktım vazgeçtimBende evlilikten soğudum orası yüzünden bekar kalmaya karar verdim
Arkadaşımın abisi de öyle tv ve koltuğu kırmıs bi kez şoka girmistim
O kadar da değil kız dellenmeBende evlilikten soğudum orası yüzünden bekar kalmaya karar verdim
tam yerine olmuş ama bebek bu ağlar yani sen napabilirsin biraz büyüsün düşünürsün bence yinebirisi bebeğim çok ağlıyo diye konu açmış bi an üst kat komşum sandım allahım sürekli ağlıyor uykularım zehir oldu ikinci çocuğu yapacaktım vazgeçtim
korkma ya korkmaaa sakin olİyyyy korkutma benii bolee
iyiyim bendeeeee canim bakiniyorum oyleeeee :)Ben iyiyim canıım ama yarışmada şutingen olduuum Sen nasılsın
Aman birak tutmasin o vakit ahahahahahiçinden beşiktaşlı ama her takımı tuttuğunu duydum ahah
Kız ya arada aklıma geliyor ilerde benimde başıma gelir mi yok beni aldatır mi hadi başkasına aşık olursa paranoyak oldum bdvye çok sık girmiyorum allahtan ya olmayan kocamdan şüphelenir oldum neyse ben bdvden uzak durayimYa youtubeda zaten bir video izlediysen tamam, kendine geldiğinde A noktasından Z noktasına gelmiş bulunuyorsun
O kadar da değil kız dellenme
Vallahi bdv insanı şüpheye dusuruyo. Geçen gün eşimin tüm hesaplarını didik didik ariyom üstelik tüm hesaplarimiz ortak. Adam çıldırdı görünceKız ya arada aklıma geliyor ilerde benimde başıma gelir mi yok beni aldatır mi hadi başkasına aşık olursa paranoyak oldum bdvye çok sık girmiyorum allahtan ya olmayan kocamdan şüphelenir oldum neyse ben bdvden uzak durayim
Uzak dur bence de bu kadar etkileniyorsan.. Valla kim ne derse desin evlencem ben bananeKız ya arada aklıma geliyor ilerde benimde başıma gelir mi yok beni aldatır mi hadi başkasına aşık olursa paranoyak oldum bdvye çok sık girmiyorum allahtan ya olmayan kocamdan şüphelenir oldum neyse ben bdvden uzak durayim
boyum kadar kızım var benimtam yerine olmuş ama bebek bu ağlar yani sen napabilirsin biraz büyüsün düşünürsün bence yine