- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
evet benimde favorilerim onlarseni yine yakaladım lucky
tamam sen beni yakaladın kabul ediyorumBen seni yakaladim uste bir bak kim once yazmis. Yoksa nerden bulucam burayi.Nerde bir yarisma orda deadline .
tamam sen beni yakaladın kabul ediyorumkkda dolaşmadığım yer yok aynı anda heryerdeyim bu aralar sıkılıyorum napayım eğlenceli oluyor yarışmalar
iyi kullan hadi tutmuyorum
Sonuçta kimse bu yarışma için gidip de alışveriş yapmıyor öyle tv programlarında gördüğünüz gibi.. Elimizde o an neler varsa onları kullanmaya çalışıyoruz. Zaten tema da arkadaş ziyareti.. Ne giyilmesini bekliyordunuz ki?Katılanlar kırılmasın ama inanılmaz özensiz buldum hepsini.
Yarışma olunca ne bilim, bu kadar sıradan olmamalıydı.
renk,uyum,tarz adına hiç bir şey yok. begenmedim.
Eveet gelelim yoruma
1.Numara: siyah,lacivert tonları sanırım tam net göremiyorum ama bi patlama yapsaydın keşke bi bordo eşarp falan içimi boğdu
2.Numara:sendede beğenmediğim sey kıyafetlerinde uyum yok şapka farklı renk,mont farklı,bot desen uyum göremedim
3.Numara:senin kim olduğunu biliyomsade buldum ne yalan söyliyim ama fiziğine hastayım
4.Numara:beğendim özelliklede badideki detay süper mont ve çizmeninde uyumunu süper yapmışsın başarılar dilerim
5.Numara:çanta hiç hiiiç olmamış onu yok sayıyorumonun dışında seninde giderin var gayet iyi
6.Numara:joook beğendimtatlı cici bizden hoş olmuşsun
7.Numara:Fotoğraf mağduruama iyicene bakınca seninde giderin var kombin güzel kahve tonları kışa en yakışan renk
8.Numara:güzel hoş mavi rengi sevmeyen yoktur o ispanyol paçayı süper taşımışsın ama velakin çok fazla dik durmuşun tuhaf gelecek sana ama çok aşırı dik olduğundan ben pek ısınamadım
9.Numara:çok hojjj olmuşsun ayakkabıların,çantan,tuniğin ve şalının uyumu harika tarzssın
10.Numara:10 numara maalsef 10 numara değilo kolyeyi takmana gerek yoktu zati çok görünmez desenli bir kazakta takı onun yerine hardal rengi yarım kazak olsaymış
Efsane olurmuş
11.Numara:senide sanki tanıyor gibiyimgüzel tuniğinle şalının uyumu hoş olmuş
12.Numara: öncelikle o saçlara kocaaaamaaan bir maşallah
Güzel beğendim kombin olmuş
13.Numara:bilmiyorum ben pek beğenmedim azcık balık etli olaymış tam olacakmış o pantolan sana yakışmamış canım
14.Numara:senide tanıyoruuum sankimmbebem sende çok sade olmuşsun pantolu kazağı geçirmiş foto çekmiş gibi olmuşun
15.Numara: evvvet son nümeroookazak ve çanta uyumu tamam olmuş ama bot sırıtmış saçlar müthiş.bt işi bozmuş
herkese başarılar diliyorum iyi olan kazanır zatiKatılan herkese ve Huy Meselesi kuzucuğumada emeği için teşekkür ederizz...
Bende teşekkür ederim FeracelimEveet gelelim yoruma
1.Numara: siyah,lacivert tonları sanırım tam net göremiyorum ama bi patlama yapsaydın keşke bi bordo eşarp falan içimi boğdu
2.Numara:sendede beğenmediğim sey kıyafetlerinde uyum yok şapka farklı renk,mont farklı,bot desen uyum göremedim
3.Numara:senin kim olduğunu biliyomsade buldum ne yalan söyliyim ama fiziğine hastayım
4.Numara:beğendim özelliklede badideki detay süper mont ve çizmeninde uyumunu süper yapmışsın başarılar dilerim
5.Numara:çanta hiç hiiiç olmamış onu yok sayıyorumonun dışında seninde giderin var gayet iyi
6.Numara:joook beğendimtatlı cici bizden hoş olmuşsun
7.Numara:Fotoğraf mağduruama iyicene bakınca seninde giderin var kombin güzel kahve tonları kışa en yakışan renk
8.Numara:güzel hoş mavi rengi sevmeyen yoktur o ispanyol paçayı süper taşımışsın ama velakin çok fazla dik durmuşun tuhaf gelecek sana ama çok aşırı dik olduğundan ben pek ısınamadım
9.Numara:çok hojjj olmuşsun ayakkabıların,çantan,tuniğin ve şalının uyumu harika tarzssın
10.Numara:10 numara maalsef 10 numara değilo kolyeyi takmana gerek yoktu zati çok görünmez desenli bir kazakta takı onun yerine hardal rengi yarım kazak olsaymış
Efsane olurmuş
11.Numara:senide sanki tanıyor gibiyimgüzel tuniğinle şalının uyumu hoş olmuş
12.Numara: öncelikle o saçlara kocaaaamaaan bir maşallah
Güzel beğendim kombin olmuş
13.Numara:bilmiyorum ben pek beğenmedim azcık balık etli olaymış tam olacakmış o pantolan sana yakışmamış canım
14.Numara:senide tanıyoruuum sankimmbebem sende çok sade olmuşsun pantolu kazağı geçirmiş foto çekmiş gibi olmuşun
15.Numara: evvvet son nümeroookazak ve çanta uyumu tamam olmuş ama bot sırıtmış saçlar müthiş.bt işi bozmuş
herkese başarılar diliyorum iyi olan kazanır zatiKatılan herkese ve Huy Meselesi kuzucuğumada emeği için teşekkür ederizz...
[QUOTE="shapes, post: 44045321, member: 6754katılanlar kırılmasın ama inanılmaz özensiz buldum hepsini.
Sonuçta kimse bu yarışma için gidip de alışveriş yapmıyor öyle tv programlarında gördüğünüz gibi.. Elimizde o an neler varsa onları kullanmaya çalışıyoruz. Zaten tema da arkadaş ziyareti.. Ne giyilmesini bekliyordunuz ki?
Bi dahakine sen cekiil ozenli halini gorelim caninm.. zevkler farkli ama kalkip ozensiz demen saygisizca sende alinma ama hic bisey olmasa endamimiz yeter[QUOTE="shapes, post: 44045321, member: 6754katılanlar kırılmasın ama inanılmaz özensiz buldum hepsini.