En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ay heyecanlandım bak alışveriş deyince :KK70: Kredi kartım iptal edilmişti, 2 haftadır hala yok yenisi, alışveriş yapamayınca çok huzursuz oluyorum :KK70:
Ben ayarı biraz fazla kaçırmıştım geçen sene

Kredi kartımı gittim kapattım , oh dedim dünya varmış

Kredi kartı kullanması güzel ama o borçlar adamı delirtiyoo :KK53: hele de elinin ayarı yoksa

sürekli sepete doldur diyorsun :KK53:

Kuzum alışveriş yapılabilen bir hesap kartın falan varsa onun için yükleme yapıp alışveriş yap, ben böyle yapıyorum , almak istediğim bir şey olursa atıyorum hesap kartına o şekilde çekiyorum o kredi kartımdan kurtuldum çok şükür:cool:

8 numara için marga sen misin diye soran kaçıncı kişisin bi bilsen :KK53:

hayır kuzum ben değilim 8 numara, yarışmaya katılmam, haksızlık olur zaten tüm kombinleri görüyorum :KK22:
Evet bncede haksızlık olur. O guzelliginle esip kavusursun yazık olur millete :KK70: :KK70: .. Şunu de barı 8 numara tanıdık biri mi

Ben ayarı biraz fazla kaçırmıştım geçen sene

Kredi kartımı gittim kapattım , oh dedim dünya varmış

Kredi kartı kullanması güzel ama o borçlar adamı delirtiyoo :KK53: hele de elinin ayarı yoksa

sürekli sepete doldur diyorsun :KK53:

Kuzum alışveriş yapılabilen bir hesap kartın falan varsa onun için yükleme yapıp alışveriş yap, ben böyle yapıyorum , almak istediğim bir şey olursa atıyorum hesap kartına o şekilde çekiyorum o kredi kartımdan kurtuldum çok şükür:cool:
Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarım :p

Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarım :p

alışveriş yapılan kartlar var ya ben internet alışverişi için açtırdım normal hesap kartımı , kız senin kartın mı çalınmıştı doğru mu hatırlıyorum ben

ben de bir keresinde kartımı , atm de kart sokulan yere takmışım, almadan gitmişim kartımı kaybetmiştim ahaha :KK53:
hemen aradım iptal ettirdim

alışveriş yapılan kartlar var ya ben internet alışverişi için açtırdım normal hesap kartımı , kız senin kartın mı çalınmıştı doğru mu hatırlıyorum ben

ben de bir keresinde kartımı , atm de kart sokulan yere takmışım, almadan gitmişim kartımı kaybetmiştim ahaha :KK53:
hemen aradım iptal ettirdim
Mesela bir site var sadece ziraatın hesap kartı geçerlidir diyor. Çalınmadı da yurtdışından alışveriş yapılmaya çalışılmış aynı gün 2 defa.. Banka da iptal etmiş.

X